• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • motoare pentru nave

Rezultate pentru

Motoare pentru nave - Import export

 1. CARL CROONEN GMBH MARINE DIESEL TECHNICS

  Germania

  Verified by europages badge

  With almost 100 years of experience. Now managed in its fourth generation, our company has specialised in the global distribution of high quality spare parts for diesel and gas engines. We provide technological progress from the heart of development. Benefit from our direct links with industry, combined with our high flexibility in all areas. Our products.: Spare parts for diesel and gas engines, attachments and spare parts, components for control systems, control and monitoring systems, drive technology and seal manufacturing.

 2. RENATO VARRIALE & C.

  Italia

  Verified by europages badge

  RENATO VARRIALE e C, is a company based in Naples that deals in spare parts and engines for the industrial, agricultural, marine and automotive sectors. The Varriale company sells Lombardini, Kohler, Perkins, Sabre and Idrojet Castoldi engines. The company is the Lombardini F.I.M. dealer for Naples, Caserta and Isernia; Perkins engines for the Campania and Potenza regions.

 3. DECI GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania DECI GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare cu combustie interna. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare cu combustie interna - componente si piese, Vehicule - componente si piese mecanice, Nave - aparate si echipamente, Motoare pentru nave, Piese de schimb pentru barci cu motor diesel, Electricitate - echipamente de distributie, Transformatoare, convertoare si redresoare, Motoare electrice si piese, și Inchiriere de echipamente industriale. Are sediul în Quickborn, Germania.

 4. NAVALCANTIERI ITALIA SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania NAVALCANTIERI ITALIA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Santiere navale - reparatii si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare pentru nave, și Motoare pentru nave. Are sediul în Napoli, Italia.

 5. PROGENER

  Spania

  Compania PROGENER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare pentru nave. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare pentru ambarcatiuni de agrement, marine engines and ship propeller units, Motoare pentru ambarcatiuni de agrement, și Generator. Are sediul în Vigo, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SUTTNER MOTOREN

  Germania

  Compania SUTTNER MOTOREN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare pentru nave. Are sediul în Hamminkeln, Germania.

 2. BENDER ELEKTROMOTOREN

  Germania

  Compania BENDER ELEKTROMOTOREN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare pentru nave. Are sediul în Angelbachtal, Germania.

 3. MOTOR SPORTS WORLDWIDE

  Germania

  Compania MOTOR SPORTS WORLDWIDE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare pentru nave. Are sediul în Ankum, Germania.

 4. SERVIPOL

  Polonia

  Compania SERVIPOL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare pentru nave. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile marine engine repair, industrial engineering, gas engines, și Metals - machining. Are sediul în Bielsko-Biala, Polonia.

 5. ARDORA S.A.

  Spania

  Compania ARDORA S.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare pentru nave. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shipyards, și industrial maintenance. Are sediul în Vigo-Pontevedra, Spania.

 1. MARINE TECHNICS BALTIA OÜ

  Estonia

  Compania MARINE TECHNICS BALTIA OÜ, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare pentru nave. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machinery and equipment for marine, river and harbour work, și marine engine maintenance. Are sediul în Tallinn, Estonia.

 2. MERTENS

  Germania

  Compania MERTENS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare pentru nave. Are sediul în Velten, Germania.

 1. TM-MOTORSPORT VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Compania TM-MOTORSPORT VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare pentru nave. Are sediul în Euskirchen, Germania.

 2. CARRON MARINE

  Belgia

  Compania CARRON MARINE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Santiere navale - reparatii si intretinere, Nave - aparate si echipamente, Motoare pentru nave, Experti maritimi, Santiere navale - reparatii si intretinere, Nave - aparate si echipamente, Motoare pentru nave, și Experti maritimi. Are sediul în Zelzate, Belgia.

 3. AS DI VITO LABRUNA E C. SAS

  Italia

  Compania AS DI VITO LABRUNA E C. SAS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare diesel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare pentru nave, Macarale-consola, generating sets, Motoare pentru nave, overhead platforms, și Macarale-consola. Are sediul în Monopoli, Italia.

 4. SUMIMAR TECHNICAL SERVICE S.L.

  Spania

  Compania SUMIMAR TECHNICAL SERVICE S.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru barci cu motor diesel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare pentru nave, Ambarcatiuni de agrement, Nave - aparate si echipamente, Motoare pentru nave, components, on-board instruments for boats and ships, Ambarcatiuni de agrement, și Nave - aparate si echipamente. Are sediul în Lezo, Spania.

 5. CFM CONRAD F. MEYER E HIJO SL

  Spania

  Compania CFM CONRAD F. MEYER E HIJO SL, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare pentru nave. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare cu combustie interna - componente si piese, Motoare cu combustie interna - componente si piese, marine engines, diesel engines, și fuel injection engines. Are sediul în Vigo - Pontevedra, Spania.

 6. FPT INDUSTRIAL SPA

  Italia

  Compania FPT INDUSTRIAL SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare pentru nave, Motoare pentru nave, și agricultural motors. Are sediul în Torino, Italia.

 7. VPOWER INDUSTRY

  Turcia

  Compania VPOWER INDUSTRY, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare pentru nave. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule industriale, textile products, Machine automation, Vehicule industriale, și Automotive parts. Are sediul în Izmir, Turcia.

 8. WERKHUIZEN FRANS STEVENS

  Belgia

  Compania WERKHUIZEN FRANS STEVENS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare pentru nave. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial engines rectified. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 1. KÖHNEN GMBH

  Germania

  Compania KÖHNEN GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare pentru nave. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piese de schimb pentru barci cu motor diesel, boat engine workshops, boat engine repair, Piese de schimb pentru barci cu motor diesel, și marine engine maintenance. Are sediul în BOCKHOST, Germania.

 2. ALITAM

  Spania

  Compania ALITAM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare pentru nave. Are sediul în Santa Pola, Spania.

 3. A & B MARINE + INDUSTRIETECHNIK GMBH

  Germania

  Compania A & B MARINE + INDUSTRIETECHNIK GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare cu combustie interna. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare cu combustie interna - componente si piese, Automobile, Motoare pentru nave, Ambarcatiuni de agrement, Motoare cu combustie interna - componente si piese, Automobile, Motoare pentru nave, și Ambarcatiuni de agrement. Are sediul în Bremerhaven, Germania.

 4. MARISO GMBH

  Germania

  Compania MARISO GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Robinetarie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nave - aparate si echipamente, Motoare pentru nave, Piese de schimb pentru barci cu motor diesel, Ambarcatiuni de agrement, Nave - aparate si echipamente, Motoare pentru nave, Piese de schimb pentru barci cu motor diesel, și Ambarcatiuni de agrement. Are sediul în Hamburg, Germania.

 5. SCHIFFSDIESELTECHNIK KIEL GMBH

  Germania

  Compania SCHIFFSDIESELTECHNIK KIEL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare cu combustie interna - componente si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii navale, Nave - aparate si echipamente, Motoare pentru nave, Piese de schimb pentru barci cu motor diesel, Constructii navale, Nave - aparate si echipamente, Motoare pentru nave, și Piese de schimb pentru barci cu motor diesel. Are sediul în Rendsburg, Germania.

 6. SPORTBOOT- UND INDUSTRIE-MOTOREN OLAF LINGRÖN

  Germania

  Compania SPORTBOOT- UND INDUSTRIE-MOTOREN OLAF LINGRÖN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare cu combustie interna. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii navale, Motoare pentru nave, Ambarcatiuni de agrement, Barci cu motor, Constructii navale, Motoare pentru nave, Ambarcatiuni de agrement, și Barci cu motor. Are sediul în Barth, Germania.

 7. DETLEF KRINGEL MOTOR-WASSER SPORT

  Germania

  Compania DETLEF KRINGEL MOTOR-WASSER SPORT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Motoare pentru nave, Ambarcatiuni de agrement, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Motoare pentru nave, și Ambarcatiuni de agrement. Are sediul în Schwielochsee, Germania.

 8. GERALD WORZFELD

  Germania

  Compania GERALD WORZFELD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - componente si piese mecanice, Nave - aparate si echipamente, Motoare pentru nave, Piese de schimb pentru barci cu motor diesel, Vehicule - componente si piese mecanice, Nave - aparate si echipamente, Motoare pentru nave, și Piese de schimb pentru barci cu motor diesel. Are sediul în Broderstorf, Germania.

 9. EUROPE REPRESENTATIVE OFFICE OF CHINA SHIPBUILDING CO., LDT

  Germania

  Compania EUROPE REPRESENTATIVE OFFICE OF CHINA SHIPBUILDING CO., LDT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nave - reparare si intretinere, Nave - aparate si echipamente, Motoare pentru nave, Piese de schimb pentru barci cu motor diesel, Nave - reparare si intretinere, Nave - aparate si echipamente, Motoare pentru nave, și Piese de schimb pentru barci cu motor diesel. Are sediul în Hamburg, Germania.

 10. MD TRADE POWER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania MD TRADE POWER GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de masini-unelte, Nave - aparate si echipamente, Motoare pentru nave, Piese de schimb pentru barci cu motor diesel, Import-export de masini-unelte, Nave - aparate si echipamente, Motoare pentru nave, și Piese de schimb pentru barci cu motor diesel. Are sediul în Sülzetal, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit