• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • transport rutier de pasageri

Rezultate pentru

Transport rutier de pasageri - Import export

 1. INFINITY LUXE

  Franta

  Verified by europages badge

  Infinity Luxe Chauffeur provides businesses and individuals personal transport services and airport-station transfers with shuttles throughout the world. A unique and bespoke professional private driver service. Luxury vehicles accessible to everyone. 24/7. We also provide a concierge service for all your needs during your trips as well as exceptional transport with our Prestige offer. Booking your driver online is just a click away.

 2. VTC FRANCE EUROPE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania VTC FRANCE EUROPE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Oficiu de turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taximetrie - firme, Transport rutier de pasageri, Taximetrie - firme, și Transport rutier de pasageri. Are sediul în La Guerche De Bretagne, Franta.

 3. JET TRANSFERT SERVICES

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania JET TRANSFERT SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Taximetrie - firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier de pasageri, și Transport rutier de pasageri. Are sediul în Enghien-Les-Bains, Franta.

 4. STOLAM

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania STOLAM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale stratificate din plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier de pasageri, rail and tram industry, rail and tram industry accessories, thermoplastic materials, 3d design, manufacture of plastics, Transport rutier de pasageri, Machining of thermoplastics, și transport infrastructures. Are sediul în Szczecin, Polonia.

 5. PLEASANT TRAVEL - TRANSPORTE DE PASSAGEIROS

  Portugalia

  Compania PLEASANT TRAVEL - TRANSPORTE DE PASSAGEIROS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere autoturisme cu sofer, Inchiriere de autocare, car hire with driver, bus hire with driver, Inchiriere autoturisme cu sofer, și Inchiriere de autocare. Are sediul în Loures, Portugalia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TRANSFER VIP BARCELONA

  Spania

  Compania TRANSFER VIP BARCELONA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile chauffeured coaches, van rental with and without driver, Airport transfer, și van hire with driver. Are sediul în Sabadell, Spania.

 2. AUTONOLEGGIO ESSE PI

  Italia

  Compania AUTONOLEGGIO ESSE PI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile limousine service, și limousine service with driver. Are sediul în Como, Italia.

 3. XLNS TRANSFER THESSALONIKI

  Grecia

  Compania XLNS TRANSFER THESSALONIKI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier de pasageri. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 4. PRESTIGEDRIVE VTC ( PRESTIGE DRIVES PARIS )

  Franta

  Compania PRESTIGEDRIVE VTC ( PRESTIGE DRIVES PARIS ), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile passenger transport by taxi, shuttle service, și Chauffeur-driven luxury car rental. Are sediul în Tremblay-En-France, Franta.

 5. AUTOCARES MARTÍNEZ

  Spania

  Compania AUTOCARES MARTÍNEZ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de autocare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier de pasageri, Tourist Transport, Transport rutier de pasageri, și relocation service. Are sediul în Benidorm-Alicante, Spania.

 1. ADVENTURQUS

  Turcia

  Compania ADVENTURQUS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere autoturisme cu sofer. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier de pasageri, passenger transport by taxi, tourist agencies, passenger transport by minibus, și Transport rutier de pasageri. Are sediul în Antalya, Turcia.

 2. TRANSPORTS PÚBLICS DEL PRIORAT I DOMÈNECH S.L.

  Spania

  Compania TRANSPORTS PÚBLICS DEL PRIORAT I DOMÈNECH S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Autocare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier de pasageri, small buses and minibuses, school bus service, și Transport rutier de pasageri. Are sediul în Falset, Spania.

 1. FALCON TRAVEL

  Regatul Unit

  Compania FALCON TRAVEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile minibus hire with driver, rental of minibuses and buses for sports events, și international touring coach hire. Are sediul în Bradford, Regatul Unit.

 2. LE PETIT TRAIN DE SAINT-MALO

  Franta

  Compania LE PETIT TRAIN DE SAINT-MALO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tourist services. Are sediul în Saint-Malo Cedex, Franta.

 3. THIERRY COURSES SAS

  Franta

  Compania THIERRY COURSES SAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile passenger transport by taxi, și ambulances. Are sediul în Le Houlme, Franta.

 4. AUTO ANDALUCIA BUS S.L

  Spania

  Compania AUTO ANDALUCIA BUS S.L, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bus hire with driver, minibus hire with driver, luxury tourist coach rental with driver, și VIP airport transfer. Are sediul în Montequinto, Spania.

 5. STAR TOURISME SERVICES

  Franta

  Compania STAR TOURISME SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile car with driver for company executives, bus and minibus with driver, car hire with driver, și limousine service with driver. Are sediul în Paris, Franta.

 6. Y-DRIVE

  Belgia

  Compania Y-DRIVE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier de pasageri. Are sediul în Mechelen, Belgia.

 7. VIP TRANSFER FROM ANTALYA AIRPORT

  Turcia

  Compania VIP TRANSFER FROM ANTALYA AIRPORT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere autoturisme cu sofer, VIP airport transfer, Inchiriere autoturisme cu sofer, Airport transfer, și VIP transport for business people. Are sediul în Antalya, Turcia.

 8. TIMEBUS

  Regatul Unit

  Compania TIMEBUS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere de autocare, Standuri pentru expozitii, Inchiriere de autocare, și Standuri pentru expozitii. Are sediul în St. Albans, Regatul Unit.

 1. ALL STARS CHAUFFEUR LTD

  Regatul Unit

  Compania ALL STARS CHAUFFEUR LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier, Transport rutier, și Chauffeur-driven luxury car rental. Are sediul în London, Regatul Unit.

 2. ULTRABUS MALLORCA TRANSFERS

  Spania

  Compania ULTRABUS MALLORCA TRANSFERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile people transport, school bus service, excursion breaks, și chauffeured coaches. Are sediul în Palma De Mallorca, Spania.

 3. DEA TOUR NCC

  Italia

  Compania DEA TOUR NCC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere autoturisme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier de pasageri, car hire with driver, airport services for passengers, Transport rutier de pasageri, și airports and airport services. Are sediul în Taranto, Italia.

 4. STRADA TOUR

  Polonia

  Compania STRADA TOUR, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier international de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier de pasageri, Vehicule de transport in comun, Transport rutier de pasageri, chauffeured coaches, și Vehicule de transport in comun. Are sediul în Wrocław, Polonia.

 5. HEYERICK

  Belgia

  Compania HEYERICK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier de pasageri, Autocare si autobuze, Transport rutier de pasageri, Autocare si autobuze, school bus service, și passenger transport by coach. Are sediul în Machelen (Vl.), Belgia.

 6. EASY TRANSFER MALAGA

  Spania

  Compania EASY TRANSFER MALAGA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier de pasageri. Are sediul în Malaga, Spania.

 7. DEWAR COACHES

  Regatul Unit

  Compania DEWAR COACHES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Autocare - calatorii internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier de pasageri, și Transport rutier de pasageri. Are sediul în Stirlingshire, Regatul Unit.

 8. SPLENDEUR! LIMOUSINES

  Olanda

  Compania SPLENDEUR! LIMOUSINES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile limousine service with driver, și chauffeured limousine hire. Are sediul în Tilburg, Olanda.

 9. CDL TOUR LTD

  Grecia

  Compania CDL TOUR LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Autocare si autobuze, bus hire with driver, large tourist bus rental, Autocare si autobuze, și tourist services. Are sediul în Nea Ionia, Attica, Grecia.

 10. RVW NAVETTES

  Franta

  Compania RVW NAVETTES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shuttle service. Are sediul în Marpent, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Transport rutier de pasageri - Import export

Număr de rezultate

20.935 Intreprinderile