• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • amiant - lucrari de indepartare

Rezultate pentru

Amiant - lucrari de indepartare - Import export

 1. LAPRO ENVIRONNEMENT / SMH EQUIPEMENTS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania LAPRO ENVIRONNEMENT / SMH EQUIPEMENTS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - lucrari de indepartare. Are sediul în Goussainville, Franta.

 2. BCL INVENT

  Franta

  Compania BCL INVENT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - inlocuitori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Amiant - lucrari de indepartare, Constructii - finisaje, Amiant - lucrari de indepartare, și Constructii - finisaje. Are sediul în St Jean Kourtzerode, Franta.

 3. STÖBICH BRANDSCHUTZ GMBH & CO KG

  Austria

  Compania STÖBICH BRANDSCHUTZ GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - lucrari de indepartare. Are sediul în Marchtrenk, Austria.

 4. WSS GMBH

  Germania

  Compania WSS GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - lucrari de indepartare. Are sediul în Mülheim, Germania.

 5. AVR ENVIRONNEMENT

  Franta

  Compania AVR ENVIRONNEMENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mediu inconjurator - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gestionarea deseurilor industriale, Amiant - lucrari de indepartare, Gestionarea deseurilor industriale, Amiant - lucrari de indepartare, și destruction of civil and industrial buildings. Are sediul în Gretz-Armainvilliers, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DS BRANDSCHUTZ

  Germania

  Compania DS BRANDSCHUTZ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - lucrari de indepartare. Are sediul în Bünde, Germania.

 2. BUREAU ÉVOLUTION AMIANTE LTD

  Regatul Unit

  Compania BUREAU ÉVOLUTION AMIANTE LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - lucrari de indepartare. Are sediul în Birmingham, Regatul Unit.

 3. AMIANTEC 3000 S.L.

  Spania

  Compania AMIANTEC 3000 S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - lucrari de indepartare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile asbestos disposal, asbestos treatment, hazardous waste disposal, și waste management. Are sediul în Güeñes, Spania.

 4. ISOLMONTAGGI SRL

  Italia

  Compania ISOLMONTAGGI SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - lucrari de indepartare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile re-roofing of asbestos cement roofs, asbestos disposal, asbestos removal, și asbestos disposal. Are sediul în Km.14,050,-Ancarano, Italia.

 5. SÜDDEUTSCHE BRANDSCHUTZ-AKADEMIE

  Germania

  Compania SÜDDEUTSCHE BRANDSCHUTZ-AKADEMIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - lucrari de indepartare. Are sediul în Bopfingen, Germania.

 1. ENTREPRISE CRESPY

  Franta

  Compania ENTREPRISE CRESPY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fundatii, Amiant - lucrari de indepartare, Fundatii, building design, building maintenance, și Amiant - lucrari de indepartare. Are sediul în Revel, Franta.

 2. SAGRO

  Olanda

  Compania SAGRO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolare - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Amiant - lucrari de indepartare, Deseuri din constructii - reciclare, Asanare soluri, Amiant - lucrari de indepartare, Deseuri din constructii - reciclare, și Asanare soluri. Are sediul în 'S-Heerenhoek, Olanda.

 1. MOMMAERTZ SAFETY

  Belgia

  Compania MOMMAERTZ SAFETY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - lucrari de indepartare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile thermograph surveys, și Asbestos. Are sediul în Incourt, Belgia.

 2. SCANFERLA SERVIZI ECOLOGICI

  Italia

  Compania SCANFERLA SERVIZI ECOLOGICI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - lucrari de indepartare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile asbestos removal, industrial site sanitation, re-roofing of asbestos cement roofs, și asbestos disposal. Are sediul în Sambruson Di Dolo, Italia.

 3. NUOVE COPERTURE SRL

  Italia

  Compania NUOVE COPERTURE SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - lucrari de indepartare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile construction chemical additives, asbestos removal, și hardening and tempering of roofing. Are sediul în Carrara, Italia.

 4. VANROBAEYS PANELS

  Belgia

  Compania VANROBAEYS PANELS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - lucrari de indepartare. Are sediul în Vlamertinge, Belgia.

 5. AMBER ASBESTOS SERVICES

  Regatul Unit

  Compania AMBER ASBESTOS SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - lucrari de indepartare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asbestos, asbestos removal, și Asbestos diagnosis. Are sediul în Scunthorpe, Regatul Unit.

 6. EDILTECNO SRL

  Italia

  Compania EDILTECNO SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - lucrari de indepartare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile building, dismantling of asbestos structures, asbestos removal, și building contractors. Are sediul în Voghera, Italia.

 7. C-INSPECT

  Luxemburg

  Compania C-INSPECT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - lucrari de indepartare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile asbestos removal, și Asbestos diagnosis. Are sediul în Contern, Luxemburg.

 8. ISOMEC SRL

  Italia

  Compania ISOMEC SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - lucrari de indepartare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile asbestos disposal, asbestos removal, asbestos treatment, și clean-up and dismantling of asbestos buildings. Are sediul în Parma, Italia.

 1. EDIL LAURENTINA SRL

  Italia

  Compania EDIL LAURENTINA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - lucrari de indepartare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial site sanitation, special waste removal and treatment, asbestos removal, și clearing methods. Are sediul în Roma, Italia.

 2. NRW ASBEST ASBESTSANIERUNG - ASBESTENTSORGUNG

  Germania

  Compania NRW ASBEST ASBESTSANIERUNG - ASBESTENTSORGUNG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - lucrari de indepartare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile asbestos disposal. Are sediul în Bochum, Germania.

 3. ASBESTOS REMOVALISTS

  Regatul Unit

  Compania ASBESTOS REMOVALISTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - lucrari de indepartare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile asbestos removal, asbestos disposal, asbestos encapsulation, și asbestos monitoring. Are sediul în London, Regatul Unit.

 4. DGECO

  Italia

  Compania DGECO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - lucrari de indepartare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile collection of special waste, toxic and hazardous waste collection, waste collection, și recyclable waste transport. Are sediul în Palermo, Italia.

 5. CO.TE.AM SNC

  Italia

  Compania CO.TE.AM SNC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - lucrari de indepartare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile asbestos removal, earthmoving, room debugging, și building restoration. Are sediul în Laconi, Italia.

 6. SMART ASBESTOS SOLUTIONS

  Regatul Unit

  Compania SMART ASBESTOS SOLUTIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - lucrari de indepartare. Are sediul în Grays, Regatul Unit.

 7. ZWAAN SLOOPWERKEN & ASBESTSANERING

  Olanda

  Compania ZWAAN SLOOPWERKEN & ASBESTSANERING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - lucrari de indepartare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Demolare - antreprenori, Asbestos removal, demolitions, Demolare - antreprenori, și Asbestos. Are sediul în Medemblik, Olanda.

 8. IES GROUP

  Regatul Unit

  Compania IES GROUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - lucrari de indepartare. Are sediul în Wigston, Regatul Unit.

 9. ASI ENVIRONMENTAL LTD

  Regatul Unit

  Compania ASI ENVIRONMENTAL LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - lucrari de indepartare. Are sediul în Southampton, Regatul Unit.

 10. ECOSERVIZI

  Italia

  Compania ECOSERVIZI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - lucrari de indepartare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hazardous waste transport, și asbestos removal. Are sediul în Genova, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit