• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • zugraveli - antreprenori

Rezultate pentru

Zugraveli - antreprenori - Import export

 1. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  CHEMEGRA is your expert partner for the mechanical processing of various slag for sand blasting (slag abrasives) and of other granules for different applications. In particular, CHEMEGRA produces quartz-free single-use abrasives in your requested grit size and in your preferred packaging. For example, these abrasives are suitable for providing corrosion protection in bridge repairs, bodywork surface treatment, concrete repairs, facade restorations, etc. Abrasives, manufacture of various grit sizes, polished gravel and reusable abrasives, building materials for enhancing ground properties and backfill materials. We can also custom pack our customers' bulk or powdered material as part of our contract filling/refilling service in the space of just a few days. We are also willing to fill big bags (large, flexible bags), including at the customer's premises (mobile system).

 2. JADECOR

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania JADECOR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Zugraveli - antreprenori. Are sediul în Saint Esteve, Franta.

 3. MOLDOVAN NETTOYAGE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania MOLDOVAN NETTOYAGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Societati de curatenie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zugraveli - antreprenori, Servicii de gradinarit, de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica, Curatenie industriala, Zidarie - lucrari, Zugraveli - antreprenori, Servicii de gradinarit, de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica, Curatenie industriala, și Zidarie - lucrari. Are sediul în Istres, Franta.

 4. ASSARO CONSTRUCTION

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ASSARO CONSTRUCTION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zidarie - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii - lucrari, Zugraveli - antreprenori, Tencuieli - antreprenori, Instalatii - lucrari, Zugraveli - antreprenori, și Tencuieli - antreprenori. Are sediul în Colombes, Franta.

 5. BLANCHARD MULTI SERVICES

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania BLANCHARD MULTI SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zugraveli - antreprenori, Constructii - finisaje, Electricitate - lucrari, Zugraveli - antreprenori, Constructii - finisaje, și Electricitate - lucrari. Are sediul în Pierrefitte-Sur-Seine, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. IKR PEINTURE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania IKR PEINTURE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zugraveli - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisari, Tencuieli - antreprenori, Finisari, și Tencuieli - antreprenori. Are sediul în Talence, Franta.

 2. HRA

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania HRA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurari si renovari de imobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zugraveli - antreprenori, Etanseizare si izolare - antreprenori, Zugraveli - antreprenori, și Etanseizare si izolare - antreprenori. Are sediul în Saint Martin D'heres, Franta.

 3. ENTRE 4 MURS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ENTRE 4 MURS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zidarie - lucrari, Zugraveli - antreprenori, Artizanat, Zidarie - lucrari, Zugraveli - antreprenori, și Artizanat. Are sediul în Ecorcei, Franta.

 4. STIL HOME DESIGN SRL

  Romania

  Construim pentru viitor. Construim bazandu-ne pe profesionalismul angajatilor nostri, pe calitatea materialelor si solutiilor alese si pe corectitudinea viziunii noastre de afaceri. Compania Stil Home Design a pornit la drum asezand la baza activitatii sale setul propriu de principii de conducere a afacerilor. Suntem o societate comerciala cu capital privat care are ca obiectiv de baza asigurarea de servicii de inalta calitate, in conformitate cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului. Suntem foarte flexibili in ceea ce priveste relatia cu clientii, mulandu-ne rapid pe solicitarile si nevoile acestora. Efectuam lucrari in antrepriza si subantrepriza, avand colaboratori seriosi si prompti. Avem un raport calitate/pret foarte bun. De asemenea mai suntem caracterizati de urmatoarele: - Rapiditate in executie si montaj; - Grad de seriozitate ridicat; - Executam lucrari in toata tara si in Europa.

 5. W&W INTERIOR

  Belgia

  Compania W&W INTERIOR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zugraveli - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile painters. Are sediul în Brasschaat, Belgia.

 1. HAHNE & PARTNER SANIERUNGSKONZEPTE

  Germania

  Compania HAHNE & PARTNER SANIERUNGSKONZEPTE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zugraveli - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Etanseizare si izolare - antreprenori, cement clearing, și Etanseizare si izolare - antreprenori. Are sediul în Aachen, Germania.

 2. AKCALI BOYA VE KIMYA SAN. TIC. A.S.

  Turcia

  Compania AKCALI BOYA VE KIMYA SAN. TIC. A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Zugraveli - antreprenori. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. PAINTERS - THE PEOPLES PAINTER

  Regatul Unit

  Compania PAINTERS - THE PEOPLES PAINTER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zugraveli - antreprenori. Are sediul în Nottingham, Regatul Unit.

 2. SBMT FRANCE

  Franta

  Compania SBMT FRANCE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zugraveli - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electrostatic painting. Are sediul în Levallois Perret, Franta.

 3. BTP BENMAAMAR

  Franta

  Compania BTP BENMAAMAR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zidarie - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zugraveli - antreprenori, construction components, construction of buildings, Zugraveli - antreprenori, și painting residential constructions. Are sediul în Paris, Franta.

 4. SMART ART AIRBRUSH DESIGN - WANDMALEREI MARTIN DIPPEL

  Germania

  Compania SMART ART AIRBRUSH DESIGN - WANDMALEREI MARTIN DIPPEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zugraveli - antreprenori. Are sediul în Dortmund, Germania.

 5. K2M OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania K2M OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zugraveli - antreprenori. Are sediul în Rheine, Germania.

 6. ATV ANDALUZA DE TRABAJOS VERTICALES

  Spania

  Compania ATV ANDALUZA DE TRABAJOS VERTICALES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Zugraveli - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fundatii, façade reconstruction, facelifts for facades, Fundatii, și building renovation. Are sediul în San Pedro De Alcántara-Málaga, Spania.

 7. HM RÉNOVATION

  Belgia

  Compania HM RÉNOVATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Electricitate - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terasamente - lucrari, Zugraveli - antreprenori, Cercevele pentru ferestre, Placarea fatadelor, Terasamente - lucrari, Zugraveli - antreprenori, Cercevele pentru ferestre, și Placarea fatadelor. Are sediul în Isières/ Ath, Belgia.

 8. LACKIEREREI VACCALLUZZO INH.THOMAS KNAPP

  Germania

  Compania LACKIEREREI VACCALLUZZO INH.THOMAS KNAPP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Zugraveli - antreprenori. Are sediul în Kreuztal, Germania.

 1. SOCIETE D'APPLICATION DE PEINTURE

  Franta

  Compania SOCIETE D'APPLICATION DE PEINTURE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zugraveli - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile painting of buildings, și indoor paints. Are sediul în Rochefort, Franta.

 2. GERHARD MOHR GMBH

  Germania

  Compania GERHARD MOHR GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zugraveli - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii din beton, façade repairs, facelifts for facades, cement clearing, și Constructii din beton. Are sediul în Bochum, Germania.

 3. FUGENEXPRESS KLUSER GMBH

  Elvetia

  Compania FUGENEXPRESS KLUSER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zugraveli - antreprenori. Are sediul în Wilen, Elvetia.

 4. BETKOS BETONKOSMETIK GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania BETKOS BETONKOSMETIK GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zugraveli - antreprenori. Are sediul în Wesseling, Germania.

 5. PINTORES JUAN JIMÉNEZ

  Spania

  Compania PINTORES JUAN JIMÉNEZ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zugraveli - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile painters, și stucco. Are sediul în Cerceda, Spania.

 6. SVARC STRASSENMARKIERUNG INH. MARIO SVARC

  Germania

  Compania SVARC STRASSENMARKIERUNG INH. MARIO SVARC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zugraveli - antreprenori. Are sediul în Mannheim, Germania.

 7. TEXTURWERK WANDDESIGN

  Germania

  Compania TEXTURWERK WANDDESIGN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zugraveli - antreprenori. Are sediul în Reinheim, Germania.

 8. PEINTURE MORET

  Belgia

  Compania PEINTURE MORET, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperisuri - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisari, Zugraveli - antreprenori, painters, general renovation work, Finisari, și Zugraveli - antreprenori. Are sediul în Velaine, Belgia.

 9. RPPI REVETEMENT PEINTURE INDUSTRIEL

  Franta

  Compania RPPI REVETEMENT PEINTURE INDUSTRIEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Decaparea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zugraveli - antreprenori, și Zugraveli - antreprenori. Are sediul în Saint-André-Le-Gaz, Franta.

 10. ETS MARCHAND

  Franta

  Compania ETS MARCHAND, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Zugraveli - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fuel. Are sediul în Dieppe, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Zugraveli - antreprenori - Import export

Număr de rezultate

12.201 Intreprinderile