• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • demolare - antreprenori

Rezultate pentru

Demolare - antreprenori - Import export

 1. MLD DÉMOLITION

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania MLD DÉMOLITION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolare - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari de intretinere - firme, și Lucrari de intretinere - firme. Are sediul în Courmelles, Franta.

 2. RUDOLF ERNENPUTSCH GMBH & CO KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania RUDOLF ERNENPUTSCH GMBH & CO KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolare - antreprenori. Are sediul în Remscheid, Germania.

 3. POOL& BAUWELT GMBH I.G.

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania POOL& BAUWELT GMBH I.G., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolare - antreprenori. Are sediul în Mattighofen, Austria.

 4. CAVATOR GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania CAVATOR GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolare - antreprenori. Are sediul în Berlin, Germania.

 5. KODA GMBH BOHR- & SCHNEIDSERVICE

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania KODA GMBH BOHR- & SCHNEIDSERVICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolare - antreprenori. Are sediul în Ronnenberg, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ALMAJANU NICOLAE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ALMAJANU NICOLAE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolare - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zidarie - lucrari, Montare placi si dale ceramice - intreprinderi, Faianta, Acoperisuri - lucrari, Zidarie - lucrari, Montare placi si dale ceramice - intreprinderi, Faianta, și Acoperisuri - lucrari. Are sediul în La Meilleraye-De-Bretagne, Franta.

 2. ERDBAU NORBERT SCHERTLER

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania ERDBAU NORBERT SCHERTLER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolare - antreprenori. Are sediul în Dornbirn, Austria.

 3. SCAVI TER MORLETTO S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania SCAVI TER MORLETTO S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolare - antreprenori. Are sediul în Rivarolo Canavese, Italia.

 4. BETONBOHR- UND SÄGETECHNIK JANSEN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BETONBOHR- UND SÄGETECHNIK JANSEN GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolare - antreprenori. Are sediul în Schwalmtal, Germania.

 5. TIBILETTI MASSIMO & C. S.A.S.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania TIBILETTI MASSIMO & C. S.A.S., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolare - antreprenori. Are sediul în Caravate, Italia.

 1. SDH

  Belgia

  Compania SDH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra pentru acoperisuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Demolare - antreprenori, outdoor installations, Interior fittings, creation of parks, gardens and terraces, și Demolare - antreprenori. Are sediul în Sprimont, Belgia.

 2. THOMA BAU- UND RECYCLING GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania THOMA BAU- UND RECYCLING GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolare - antreprenori. Are sediul în Hutthurm, Germania.

 1. CONFIDO BAU GMBH

  Germania

  Compania CONFIDO BAU GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolare - antreprenori. Are sediul în Dillingen A.d. Donau, Germania.

 2. SACHSEN-SÄGE GMBH

  Germania

  Compania SACHSEN-SÄGE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolare - antreprenori. Are sediul în Bannewitz, Germania.

 3. ENTRÜMPELUNGEN, HAUSHALTSAUFLÖSER, WOHNUNGSAUFLÖSER H. ZIEGERT

  Germania

  Compania ENTRÜMPELUNGEN, HAUSHALTSAUFLÖSER, WOHNUNGSAUFLÖSER H. ZIEGERT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolare - antreprenori. Are sediul în Potsdam / Brandenburg, Germania.

 4. HAMBERGH GMBH

  Germania

  Compania HAMBERGH GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolare - antreprenori. Are sediul în Nordhorn, Germania.

 5. RAMONDETTI GIACOMO E CLAUDIO

  Italia

  Compania RAMONDETTI GIACOMO E CLAUDIO, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolare - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile excavation work, building contractors, earthmoving, și demolitions. Are sediul în Bra, Italia.

 6. ADAM RIESE ABBRUCH – DEMONTAGE - TROCKENBAU

  Germania

  Compania ADAM RIESE ABBRUCH – DEMONTAGE - TROCKENBAU, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolare - antreprenori. Are sediul în Siegen, Germania.

 7. BG DIAMOND BETON-TRENN-TECHNIK GBR

  Germania

  Compania BG DIAMOND BETON-TRENN-TECHNIK GBR, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolare - antreprenori. Are sediul în Dorsten, Germania.

 8. SBH SCHROTT- UND BAUSTOFF - HANDELSGES. MBH

  Germania

  Compania SBH SCHROTT- UND BAUSTOFF - HANDELSGES. MBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolare - antreprenori. Are sediul în Lohmen, Germania.

 1. UNIVERS CLEAN

  Belgia

  Compania UNIVERS CLEAN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatarea cladirilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Societati de curatenie, Curatenie industriala, Demolare - antreprenori, Societati de curatenie, Curatenie industriala, office cleaning services, și Demolare - antreprenori. Are sediul în Overijse, Belgia.

 2. MH ERDBAU GMBH

  Germania

  Compania MH ERDBAU GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolare - antreprenori. Are sediul în Lampertheim, Germania.

 3. C-TECH RÜCKBAU GMBH

  Germania

  Compania C-TECH RÜCKBAU GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolare - antreprenori. Are sediul în Berlin, Germania.

 4. S-T-P — BETONKUGELSTRAHLEN

  Germania

  Compania S-T-P — BETONKUGELSTRAHLEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolare - antreprenori. Are sediul în Schaafheim, Germania.

 5. DWT DIAMANT-WASSERSTRAHLTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania DWT DIAMANT-WASSERSTRAHLTECHNIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolare - antreprenori. Are sediul în Kettig, Germania.

 6. EDILSERVICE S.R.L.

  Italia

  Compania EDILSERVICE S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolare - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Etanseizare si izolare - antreprenori, vibration-free, sound-insulated demolition, cutting and drilling concrete and reinforced concrete, Etanseizare si izolare - antreprenori, și demolition of concrete structures. Are sediul în Sorbolo Mezzani, Italia.

 7. B&S DEMONTAGEN

  Germania

  Compania B&S DEMONTAGEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolare - antreprenori. Are sediul în Celle, Germania.

 8. LELEU ET FILS

  Franta

  Compania LELEU ET FILS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolare - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terasamente - lucrari, Deseuri din constructii - reciclare, transport company, general plant and truck rental, Terasamente - lucrari, și Deseuri din constructii - reciclare. Are sediul în Illois, Franta.

 9. REVOORT SLOPEN & SANEREN

  Olanda

  Compania REVOORT SLOPEN & SANEREN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolare - antreprenori. Are sediul în Tweede Exloërmond, Olanda.

 10. ENTRAPAULUS CONSTRUCTIONS

  Luxemburg

  Compania ENTRAPAULUS CONSTRUCTIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Demolare - antreprenori, Asanare - lucrari, earthmoving work, Demolare - antreprenori, Asanare - lucrari, și outdoor installations. Are sediul în Wormeldange-Haut, Luxemburg.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit

Găsiți devize pentru