• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • poduri si sosele - antreprenori

Rezultate pentru

Poduri si sosele - antreprenori - Import export

 1. BACA MAKINE LTD.

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania BACA MAKINE LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Robotica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Automatizari - instalatii si echipamente, Masini-unelte pentru prelucrarea metalelor - piese si accesorii, Poduri si sosele - antreprenori, contract manufacturing, CNC milling, 3- and 5-axis CNC machining, CNC 4-axis milling work, cnc bending, și CNC turning. Are sediul în Ankara, Turcia.

 2. SC AGER TRAD TRANSLATIONS SRL

  Romania

 3. REINFORCED EARTH COMPANY LTD

  Regatul Unit

  Compania REINFORCED EARTH COMPANY LTD, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri si sosele - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile noise barriers. Are sediul în Telford, Regatul Unit.

 4. SOLUM DEVELOPMENT LTD

  Georgia

  Compania SOLUM DEVELOPMENT LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri si sosele - antreprenori. Are sediul în Tbilisi, Georgia.

 5. BIRLIK MAPPING LTD. CO.

  Turcia

  Compania BIRLIK MAPPING LTD. CO., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri si sosele - antreprenori. Are sediul în Çankaya, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BERRYSAR

  Spania

  Compania BERRYSAR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri si sosele - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile environmental protection, și civil engineering. Are sediul în Barcelona, Spania.

 2. VAN DER WERFF GROEP

  Olanda

  Compania VAN DER WERFF GROEP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inginerie - birouri de studii industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Poduri si sosele - antreprenori, Lucrari subterane - antreprenori, Drumuri - constructii, design and engineering practice, Poduri si sosele - antreprenori, Lucrari subterane - antreprenori, și Drumuri - constructii. Are sediul în Alphen Aan Den Rijn, Olanda.

 3. AWAR GEOPLUS

  Spania

  Compania AWAR GEOPLUS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri si sosele - antreprenori. Are sediul în Cadiz, Spania.

 4. SILICON ENGINEERING CONSULTANTS LLC

  Statele Unite ale Americii

  Compania SILICON ENGINEERING CONSULTANTS LLC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri si sosele - antreprenori. Are sediul în Maple Grove, Statele Unite ale Americii.

 5. STC - SOCIETE DE TRAVAUX COURTOIS

  Franta

  Compania STC - SOCIETE DE TRAVAUX COURTOIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri si sosele - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile land tillage for reclamation. Are sediul în Pitgam, Franta.

 1. CONDURIL - ENGENHARIA, S.A.

  Portugalia

  Compania CONDURIL - ENGENHARIA, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari publice - antreprenori, Poduri si sosele - antreprenori, Fundatii, Lucrari publice - antreprenori, Poduri si sosele - antreprenori, și Fundatii. Are sediul în Ermesinde, Portugalia.

 2. WEISS DESIGN

  Romania

  Compania WEISS DESIGN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri si sosele - antreprenori. Are sediul în Bucharest, Romania.

 1. KGS LTD

  Ucraina

  Compania KGS LTD, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri si sosele - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gas pipes, concrete constructions, stadium construction, și outdoor play area. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 2. PHOENICIS

  Italia

  Compania PHOENICIS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri si sosele - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile drains, manhole covers, company signage, și illuminated signs. Are sediul în Roma, Italia.

 3. TOMAS DE OLIVEIRA, EMPREITEIROS, S.A.

  Portugalia

  Compania TOMAS DE OLIVEIRA, EMPREITEIROS, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri si sosele - antreprenori. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 4. ASPHALTKOCHER F. KUTZNER GMBH

  Germania

  Compania ASPHALTKOCHER F. KUTZNER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri si sosele - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Equipment for public roads. Are sediul în Dortmund, Germania.

 5. NOMADIA FOR GENERAL CONSTRUCTION

  Libia

  Compania NOMADIA FOR GENERAL CONSTRUCTION, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri si sosele - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii din beton, building infrastructure, și Constructii din beton. Are sediul în Tripoli, Libia.

 6. JADRAN D.O.O. BEOGRAD

  Serbia

  Compania JADRAN D.O.O. BEOGRAD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri si sosele - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sandblasting. Are sediul în Belgrade, Serbia.

 7. AANNEMINGSBEDRIJF G. VAN DEN BERK

  Olanda

  Compania AANNEMINGSBEDRIJF G. VAN DEN BERK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - constructii, Poduri si sosele - antreprenori, Drumuri - constructii, și Poduri si sosele - antreprenori. Are sediul în Erp, Olanda.

 8. ALGEMENE AANNEMINGEN VAN LAERE

  Belgia

  Compania ALGEMENE AANNEMINGEN VAN LAERE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari publice - antreprenori, Poduri si sosele - antreprenori, Lucrari publice - antreprenori, general renovation work, Civil engineering, și Poduri si sosele - antreprenori. Are sediul în Zwijndrecht, Belgia.

 1. NEY & PARTNERS WOW

  Belgia

  Compania NEY & PARTNERS WOW, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri si sosele - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile safety rails, și wooden seats. Are sediul în Namur, Belgia.

 2. DE BRANDT

  Belgia

  Compania DE BRANDT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri si sosele - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fundatii, crane hire, laying of locks for sea and river ports, Fundatii, și Aggregates. Are sediul în Dendermonde, Belgia.

 3. BAM NUTTALL LTD

  Regatul Unit

  Compania BAM NUTTALL LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri si sosele - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile environmental engineering. Are sediul în Camberley, Surrey, Regatul Unit.

 4. VALENS

  Belgia

  Compania VALENS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii industriale - antreprenori, Poduri si sosele - antreprenori, Lucrari subterane - antreprenori, Constructii industriale - antreprenori, Poduri si sosele - antreprenori, Lucrari subterane - antreprenori, și general renovation work. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 5. QDNR - ENGENHARIA E CONSTRUÇÃO, LDA

  Portugalia

  Compania QDNR - ENGENHARIA E CONSTRUÇÃO, LDA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri si sosele - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile construction of buildings, civil engineering, project management, și full project management. Are sediul în Matosinhos, Portugalia.

 6. LALANDE TRAVAUX PUBLICS

  Franta

  Compania LALANDE TRAVAUX PUBLICS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolare - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terasamente - lucrari, Drumuri - constructii, Poduri si sosele - antreprenori, Lucrari publice - antreprenori, Terasamente - lucrari, Drumuri - constructii, Poduri si sosele - antreprenori, și Lucrari publice - antreprenori. Are sediul în Chateaubernard, Franta.

 7. FRIXOS-BYRON

  Grecia

  Compania FRIXOS-BYRON, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri si sosele - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile estate agency, building construction, și project management assistance. Are sediul în Parga, Grecia.

 8. K. GROENENBOOM

  Olanda

  Compania K. GROENENBOOM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri si sosele - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile earth moving machinery rental, și garden creation. Are sediul în Barendrecht, Olanda.

 9. VAN BOEKEL ZEELAND

  Olanda

  Compania VAN BOEKEL ZEELAND, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri si sosele - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile earthmoving, și civil engineering. Are sediul în Zeeland, Olanda.

 10. JONES BROS CIVIL ENGINEERING UK

  Regatul Unit

  Compania JONES BROS CIVIL ENGINEERING UK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri si sosele - antreprenori. Are sediul în Ruthin, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Poduri si sosele - antreprenori - Import export

Număr de rezultate

1.260 Intreprinderile