• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • constructii industriale - antreprenori

Rezultate pentru

Constructii industriale - antreprenori - Import export

 1. BRUGG ROHRSYSTEM AG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania BRUGG ROHRSYSTEM AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii industriale - antreprenori. Are sediul în Kleindottingen, Elvetia.

 2. HANSA POLYTECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HANSA POLYTECHNIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii industriale - antreprenori. Are sediul în Moormerland, Germania.

 3. BECK-MESSTECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BECK-MESSTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii industriale - antreprenori. Are sediul în Flein, Germania.

 4. KUTSCH GMBH & CO.KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania KUTSCH GMBH & CO.KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii industriale - antreprenori. Are sediul în Borken, Germania.

 5. U. EITNER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania U. EITNER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii industriale - antreprenori. Are sediul în Dieburg, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. KNOLL & LANGOHR MASCHINENBAU GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania KNOLL & LANGOHR MASCHINENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii industriale - antreprenori. Are sediul în Dittenheim, Germania.

 2. THOR INDUSTRIEMONTAGEN GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania THOR INDUSTRIEMONTAGEN GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii industriale - antreprenori. Are sediul în Erfurt, Germania.

 3. ANTEMO GMBH ANLAGEN & TEILEFERTIGUNG

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania ANTEMO GMBH ANLAGEN & TEILEFERTIGUNG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii industriale - antreprenori. Are sediul în St.peter/judenburg, Austria.

 4. JKF GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania JKF GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii industriale - antreprenori. Are sediul în Birkenfeld, Germania.

 5. ARNING EDELSTAHL & SONDERMASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ARNING EDELSTAHL & SONDERMASCHINENBAU GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii industriale - antreprenori. Are sediul în Ibbenbüren, Germania.

 1. MSK GESELLSCHAFT FÜR AUTOMATISIERUNG MBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MSK GESELLSCHAFT FÜR AUTOMATISIERUNG MBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii industriale - antreprenori. Are sediul în Schenefeld, Germania.

 2. STAHLBAU WEGSCHEID GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania STAHLBAU WEGSCHEID GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii industriale - antreprenori. Are sediul în Wegscheid, Germania.

 1. RBC ROBOTICS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania RBC ROBOTICS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii industriale - antreprenori. Are sediul în Bad Camberg, Germania.

 2. PARO AG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania PARO AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii industriale - antreprenori. Are sediul în Subingen, Elvetia.

 3. BT-ANLAGENBAU GMBH & CO.KG

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania BT-ANLAGENBAU GMBH & CO.KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii industriale - antreprenori. Are sediul în Gleisdorf, Austria.

 4. INGENIEURPLANUNG DR. BLUM

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania INGENIEURPLANUNG DR. BLUM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii industriale - antreprenori. Are sediul în Rostock, Germania.

 5. INDROSTAR

  Romania

 6. HIDROIZOLATII CONDURARU

  Romania

  Conduraru Grup Hidroizolatii - distributie si montaj de specialitate in realizarea lucrarilor de termo si hidroizolatii sisteme integrale de terase si fundatii in constructii civile si industriale sau in reabilitarea teraselor si acoperisurilor existente.Conduraru Grup Construct, are o experienta de peste 10 ani pe piata constructiilor civile si industriale prin furnizarea si realizarea sistemelor profesionale de termoizolatii si hidroizolatii cu membrane bituminoase sau pvc.

 7. AVINCI

  Romania

  AVINCI ofera consultanta, proiectare si executie pentru cladiri construite pe structura metalica (antrepriza generala). De a semene monteaza portiere industriale, cea mai mare poarta industriala din Romania cu o deschidere de 40 m si o inaltime de inaltime de 8 m este opera AVINCI. Sistemele inovatoare de stingere a incendiilor cu pulbere sunt un alt domeniu in care AVINCI are expertiza.

 8. SHEERSPEED SHELTERS LTD

  Regatul Unit

  Compania SHEERSPEED SHELTERS LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii industriale - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sali din structuri gonflabile, corturi si corturi de circ, Sali din structuri gonflabile, corturi si corturi de circ, Shelters and tents for events, telecommunications, și electric vehicles. Are sediul în Honiton, Regatul Unit.

 1. MONOSTEEL

  Turcia

  Compania MONOSTEEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii industriale - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii prefabricate si industrializate, steel structures, hangar construction, metal roofing, și Constructii prefabricate si industrializate. Are sediul în Sakarya, Turcia.

 2. COBIMM - COSTRUZIONE BAROZZI IMMOBILIARE

  Italia

  Compania COBIMM - COSTRUZIONE BAROZZI IMMOBILIARE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii industriale - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurari si renovari de imobile, construction of supermarkets and shopping centres, commercial building, Restaurari si renovari de imobile, și shopping centre construction. Are sediul în Altamura, Italia.

 3. STRUCTA GEOMETRIA, UAB

  Lituania

  Compania STRUCTA GEOMETRIA, UAB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii industriale - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii metalice usoare, Construcții industriale, Constructii prefabricate si industrializate, Constructii metalice usoare, Construcții industriale, Constructii prefabricate si industrializate, și architectural façades. Are sediul în Vilnius, Lituania.

 4. ALPHATEC ENGINEERING S L

  Spania

  Compania ALPHATEC ENGINEERING S L, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii industriale - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile epoxy adhesives, și epoxy resins. Are sediul în Museros, Spania.

 5. R&B MECHANICAL & ELECTRICAL LTD

  Regatul Unit

  Compania R&B MECHANICAL & ELECTRICAL LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii industriale - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Energie solara - instalatii, electricians, Solar panels, photovoltaic solar panels, și Energie solara - instalatii. Are sediul în Keighley, Regatul Unit.

 6. R&B BUILDING SERVICES (SKIPTON) LTD

  Regatul Unit

  Compania R&B BUILDING SERVICES (SKIPTON) LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii industriale - antreprenori. Are sediul în Keighley, Regatul Unit.

 7. MARRIOTT CONSTRUCTION LTD

  Regatul Unit

  Compania MARRIOTT CONSTRUCTION LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii industriale - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurari si renovari de imobile, Servicii de gradinarit, de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica, building construction, Restaurari si renovari de imobile, și Servicii de gradinarit, de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica. Are sediul în London, Regatul Unit.

 8. APE ENGINEERING GMBH

  Germania

  Compania APE ENGINEERING GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inginerie - asamblori industriali. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii industriale - antreprenori, construction of industrial plants, și Constructii industriale - antreprenori. Are sediul în Porta Westfalica, Germania.

 9. WELDEX MONTAGE- UND SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Elvetia

  Compania WELDEX MONTAGE- UND SCHWEISSTECHNIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii industriale - antreprenori. Are sediul în Wohlen, Elvetia.

 10. H & R INDUSTRIEROHRBAU GMBH

  Germania

  Compania H & R INDUSTRIEROHRBAU GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii industriale - antreprenori. Are sediul în Frankfurt, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Constructii industriale - antreprenori - Import export

Număr de rezultate

85.309 Intreprinderile