• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • zootehnie - centre de studii

Rezultate pentru

Zootehnie - centre de studii - Import export

 1. CENTRO ESTUDIOS GAUS-CUENCA, S.L

  Spania

  Compania CENTRO ESTUDIOS GAUS-CUENCA, S.L, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zootehnie - centre de studii. Are sediul în Cuenca, Spania.

 2. ACADEMIACARTABLANCA

  Spania

  Compania ACADEMIACARTABLANCA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zootehnie - centre de studii. Are sediul în Madrid, Spania.

 3. CHXOUT

  Regatul Unit

  Compania CHXOUT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zootehnie - centre de studii. Are sediul în Durham, Regatul Unit.

 4. EUROPROJECT INTERNATIONAL SRL

  Italia

  Compania EUROPROJECT INTERNATIONAL SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Zootehnie - centre de studii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aviculture, pluckers, systems and equipment for aviculture, și chicken cages. Are sediul în Monticello Conte Otto, Italia.

 5. CENTRO ANENDO

  Spania

  Compania CENTRO ANENDO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zootehnie - centre de studii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile child care services, physiotherapy, și livestock services and related activities. Are sediul în Málaga, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CEFOP

  Belgia

  Compania CEFOP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Formare generala, continua si specializata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentie de formare si insotire profesionala, Zootehnie - centre de studii, Agentie de formare si insotire profesionala, și Zootehnie - centre de studii. Are sediul în Mons, Belgia.

 2. CENTRO PROVINCIALE PER LA FECONDAZIONE ARTIFICIALE E LA BONIFICA SANITARIA DEL BESTIAME

  Italia

  Compania CENTRO PROVINCIALE PER LA FECONDAZIONE ARTIFICIALE E LA BONIFICA SANITARIA DEL BESTIAME, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Animale si cresterea animalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cresterea animalelor - servicii, Zootehnie - centre de studii, Cresterea animalelor - servicii, și Zootehnie - centre de studii. Are sediul în Brescia, Italia.

 3. ISTITUTO ZOOPROFILATTICO SPERIMENTALE DEL MEZZOGIORNO

  Italia

  Compania ISTITUTO ZOOPROFILATTICO SPERIMENTALE DEL MEZZOGIORNO, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zootehnie - centre de studii, și Zootehnie - centre de studii. Are sediul în Reggio Calabria, Italia.

 4. INSEME S.P.A.

  Italia

  Compania INSEME S.P.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Animale si cresterea animalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cresterea animalelor - servicii, Zootehnie - centre de studii, Cresterea animalelor - servicii, și Zootehnie - centre de studii. Are sediul în Modena, Italia.

 5. A.B.S. ITALIA S.R.L.

  Italia

  Compania A.B.S. ITALIA S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Animale si cresterea animalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cresterea animalelor - servicii, Zootehnie - centre de studii, Cresterea animalelor - servicii, și Zootehnie - centre de studii. Are sediul în Cremona, Italia.

 1. SEMENITALY - S.P.A.

  Italia

  Compania SEMENITALY - S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zootehnie - centre de studii, purebred cattle, și Zootehnie - centre de studii. Are sediul în Reggio Emilia, Italia.

 2. NOVAGEN S.R.L.

  Italia

  Compania NOVAGEN S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Animale si cresterea animalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cresterea animalelor - servicii, Zootehnie - centre de studii, Cresterea animalelor - servicii, și Zootehnie - centre de studii. Are sediul în Podenzano, Italia.

 1. AVICOLA ROSSI SRL

  Italia

  Compania AVICOLA ROSSI SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zootehnie - centre de studii, și Zootehnie - centre de studii. Are sediul în Faenza (Ra), Italia.

 2. ZOO PROGRESS S.R.L.

  Italia

  Compania ZOO PROGRESS S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Animale si cresterea animalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cresterea animalelor - servicii, Zootehnie - centre de studii, Cresterea animalelor - servicii, și Zootehnie - centre de studii. Are sediul în Persico Dosimo, Italia.

 3. ASSOCIAZIONE NAZIONALE ALLEVATORI BOVINI DI RAZZA P R F

  Italia

 4. ASSOCIAZIONE NAZIONALE ALLEVATORI BOVINI ITALIANI DA CARNE

  Italia

 5. CENTRO TORI CHIACCHIERINI DI CHIACCHIERINI ANNA

  Italia

 6. A.PRO.ZOO

  Italia

 7. CO.F.A.ZO. (SOC.COOP.R.L.)

  Italia

 8. COOPERATIVA ZOOTECNICA LA VILLA

  Italia

 1. INTERSTATES BREEDERS S.R.L.

  Italia

 2. ALTA ITALIA S.R.L.

  Italia

 3. RUPI NICOLA

  Italia

 4. AVICOLA SERVIZI S.R.L.

  Italia

 5. WIKO GARTEN & ZOO GMBH

  Germania

 6. ARRIGONI AVE

  Italia

 7. BOREAL

  Italia

 8. ASSOCIAZIONE ALLEVATORI DEL FRIULI

  Italia

 9. ROCCI ROMOLO

  Italia

 10. CO.PRO.ZOO. COOPERATIVA PRODUTTORI ZOOTECNICI ( S.R.L. )

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit