• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • zootehnie - centre de studii

Rezultate pentru

Vanzator En-gros - Zootehnie - centre de studii

Vanzator en-gros
 1. CENTRO PROVINCIALE PER LA FECONDAZIONE ARTIFICIALE E LA BONIFICA SANITARIA DEL BESTIAME

  Italia

  Compania CENTRO PROVINCIALE PER LA FECONDAZIONE ARTIFICIALE E LA BONIFICA SANITARIA DEL BESTIAME, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Animale si cresterea animalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cresterea animalelor - servicii, Zootehnie - centre de studii, Cresterea animalelor - servicii, și Zootehnie - centre de studii. Are sediul în Brescia, Italia.

 2. ZOO PROGRESS S.R.L.

  Italia

  Compania ZOO PROGRESS S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Animale si cresterea animalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cresterea animalelor - servicii, Zootehnie - centre de studii, Cresterea animalelor - servicii, și Zootehnie - centre de studii. Are sediul în Persico Dosimo, Italia.

 3. AVICOLA ROSSI SRL

  Italia

  Compania AVICOLA ROSSI SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zootehnie - centre de studii, și Zootehnie - centre de studii. Are sediul în Faenza (Ra), Italia.

 4. C.A.FR.I.

  Italia

Filtre

Rezultate pentru

Vanzator En-gros - Zootehnie - centre de studii

Număr de rezultate

4 Intreprinderile

Tip de intreprindere