• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • zidarie - lucrari

Rezultate pentru

Zidarie - lucrari - Import export

 1. SAS THIERRY TP 31

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SAS THIERRY TP 31, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Terasamente - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zidarie - lucrari, și Zidarie - lucrari. Are sediul în Castelnau D'estrétefonds, Franta.

 2. MOLDOVAN NETTOYAGE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania MOLDOVAN NETTOYAGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Societati de curatenie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zugraveli - antreprenori, Servicii de gradinarit, de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica, Curatenie industriala, Zidarie - lucrari, Zugraveli - antreprenori, Servicii de gradinarit, de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica, Curatenie industriala, și Zidarie - lucrari. Are sediul în Istres, Franta.

 3. ASSARO CONSTRUCTION

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ASSARO CONSTRUCTION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zidarie - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii - lucrari, Zugraveli - antreprenori, Tencuieli - antreprenori, Instalatii - lucrari, Zugraveli - antreprenori, și Tencuieli - antreprenori. Are sediul în Colombes, Franta.

 4. SARO BATIMENT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SARO BATIMENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zidarie - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru constructii, Restaurari si renovari de imobile, Tamplarie si dulgherie - lucrari, Faianta - placi si dale, Materiale pentru constructii, Restaurari si renovari de imobile, Tamplarie si dulgherie - lucrari, și Faianta - placi si dale. Are sediul în Vernouillet, Franta.

 5. KLIBIA DECORENOVE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania KLIBIA DECORENOVE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zidarie - lucrari. Are sediul în Grenoble, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. HOME CONSTRUCTION

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania HOME CONSTRUCTION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Zidarie - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurari si renovari de imobile, Terasamente - lucrari, Restaurari si renovari de imobile, și Terasamente - lucrari. Are sediul în L'etoile, Franta.

 2. ARDIC RENOVATION

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ARDIC RENOVATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zidarie - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fundatii, Instalatii - lucrari, Fundatii, și Instalatii - lucrari. Are sediul în Seyssel, Franta.

 3. R.PROBAT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania R.PROBAT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole pentru pictura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii - lucrari, Tapet, Placarea fatadelor, Zidarie - lucrari, Instalatii - lucrari, Tapet, Placarea fatadelor, și Zidarie - lucrari. Are sediul în Paris, Franta.

 4. ALMAJANU NICOLAE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ALMAJANU NICOLAE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolare - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zidarie - lucrari, Montare placi si dale ceramice - intreprinderi, Faianta, Acoperisuri - lucrari, Zidarie - lucrari, Montare placi si dale ceramice - intreprinderi, Faianta, și Acoperisuri - lucrari. Are sediul în La Meilleraye-De-Bretagne, Franta.

 5. ENTRE 4 MURS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ENTRE 4 MURS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zidarie - lucrari, Zugraveli - antreprenori, Artizanat, Zidarie - lucrari, Zugraveli - antreprenori, și Artizanat. Are sediul în Ecorcei, Franta.

 1. ISO DÉCO

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ISO DÉCO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zidarie - lucrari. Are sediul în Boulogne-Billancourt, Franta.

 2. LES MAISONS DE L'ADOUR

  Franta

  Compania LES MAISONS DE L'ADOUR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zidarie - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurari si renovari de imobile, Fundatii, Restaurari si renovari de imobile, Fundatii, cleansing and renovation, și bathroom furniture. Are sediul în Biarritz, Franta.

 1. BTP BENMAAMAR

  Franta

  Compania BTP BENMAAMAR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zidarie - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zugraveli - antreprenori, construction components, construction of buildings, Zugraveli - antreprenori, și painting residential constructions. Are sediul în Paris, Franta.

 2. PIANETA ACQUA E SERVIZI SRLS

  Italia

  Compania PIANETA ACQUA E SERVIZI SRLS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zidarie - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile heating and plumbing systems, și drywall works. Are sediul în Roma, Italia.

 3. ALEX SMN BT

  Franta

  Compania ALEX SMN BT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Zidarie - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurari si renovari de imobile, construction of buildings, bathrooms remodelled, Restaurari si renovari de imobile, și general renovation work. Are sediul în Paris, Franta.

 4. REGENASA

  Spania

  Compania REGENASA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zidarie - lucrari, Zidarie - lucrari, insulating material, insulation, și insulation systems. Are sediul în Vigo-Pontevedra, Spania.

 5. STEINMEISTER BAU GMBH

  Germania

  Compania STEINMEISTER BAU GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zidarie - lucrari. Are sediul în Langen Brütz, Germania.

 6. STE MOLTO ET FILS

  Franta

  Compania STE MOLTO ET FILS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curbarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Esafodaje si scari, Terasamente - lucrari, Zidarie - lucrari, Esafodaje si scari, Terasamente - lucrari, și Zidarie - lucrari. Are sediul în Codognan, Franta.

 7. DANNY JANSEN METSELWERKEN

  Olanda

  Compania DANNY JANSEN METSELWERKEN, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Zidarie - lucrari. Are sediul în Steensel, Olanda.

 8. I2A CONSEILS

  Franta

  Compania I2A CONSEILS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Zidarie - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile company insurance, insurance, liability insurance, și craftsman's insurance. Are sediul în Thorigny Sur Marne, Franta.

 1. BAUPROJEKT UKA GMBH

  Germania

  Compania BAUPROJEKT UKA GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zidarie - lucrari, Constructii - finisaje, hardening and tempering, building construction, Zidarie - lucrari, și Constructii - finisaje. Are sediul în Giesen, Germania.

 2. CLK

  Luxemburg

  Compania CLK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zidarie - lucrari, architects, Zidarie - lucrari, structural metalwork, și tile setter. Are sediul în Mertzig, Luxemburg.

 3. C.B.D.

  Belgia

  Compania C.B.D., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Zidarie - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii din beton, Finisari, Constructii industriale - antreprenori, Constructii din beton, Finisari, Constructii industriale - antreprenori, și Serviced Apartments. Are sediul în Ath, Belgia.

 4. ARTISAN MAÇON ORLÉANS

  Franta

  Compania ARTISAN MAÇON ORLÉANS, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Zidarie - lucrari. Are sediul în Orléans, Franta.

 5. INTERSAN

  Belgia

  Compania INTERSAN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zidarie - lucrari, Zidarie - lucrari, sanitary ware, și cranes. Are sediul în Kruishoutem, Belgia.

 6. CER-BAT MONTREUIL

  Franta

  Compania CER-BAT MONTREUIL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zidarie - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arhitectura - ateliere de proiectare, demolition of condominiums, și Arhitectura - ateliere de proiectare. Are sediul în Montreuil, Franta.

 7. MASKINFABRIKKEN ESKIMO A/S

  Danemarca

  Compania MASKINFABRIKKEN ESKIMO A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Zidarie - lucrari. Are sediul în Herning, Danemarca.

 8. VERMOREL SA

  Franta

  Compania VERMOREL SA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zidarie - lucrari, Zidarie - lucrari, restoration of old buildings and monuments, antique sculpture, și rock breakers. Are sediul în Salles La Source, Franta.

 9. CLAZAY CONSTRUCTION

  Franta

  Compania CLAZAY CONSTRUCTION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zidarie - lucrari, Osaturi metalice usoare, Zidarie - lucrari, Osaturi metalice usoare, și foundations for buildings. Are sediul în Bressuire, Franta.

 10. DWELLING

  Belgia

  Compania DWELLING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Zidarie - lucrari. Are sediul în Couthuin, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit