• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului

Rezultate pentru

Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului - Import export

 1. DECOR-MAT

  Spania

  Compania DECOR-MAT, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului, Tapet din vinil, Varnishing, Colours and paints, Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului, și Tapet din vinil. Are sediul în Pamplona, Spania.

 2. SAPRO SYSTEM BARBIRATO GIANLUCA

  Polonia

  Compania SAPRO SYSTEM BARBIRATO GIANLUCA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial paintings, lacquering, plastic lacquering, și industrial varnishing equipment. Are sediul în Wreczyca Wielka, Polonia.

 3. SARL API31

  Franta

  Compania SARL API31, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului, Lacuirea otelurilor si a metalelor, Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului, furniture lacquering, și Lacuirea otelurilor si a metalelor. Are sediul în La Salvetat Saint Gilles, Franta.

 4. KUNSTSTOFF HELMBRECHTS AG

  Germania

  Compania KUNSTSTOFF HELMBRECHTS AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Material plastic - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului, moulding of plastic materials, tool manufacturing, customised laser working, și Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Helmbrechts, Germania.

 5. FARBWERKE HERKULA

  Belgia

  Compania FARBWERKE HERKULA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cerneluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele si lacuri, Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului, Vopsele si lacuri, Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului, și Varnish - plastic and rubber. Are sediul în Saint Vith, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GHEZZI VERNICI

  Italia

  Compania GHEZZI VERNICI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului, varnish distributor, Colours and paints, Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului, și consultants on colours, paints and enamels. Are sediul în Almè, Italia.

 2. VER.I.M. DI MONTANINI GRAZIANO

  Italia

  Compania VER.I.M. DI MONTANINI GRAZIANO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lacuirea otelurilor si a metalelor, Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului, Lacuirea otelurilor si a metalelor, și Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Ospedaletto Lodigiano, Italia.

 3. PLASTOPLAN KUNSTSTOFF-HANDEL GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania PLASTOPLAN KUNSTSTOFF-HANDEL GESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc si plastic - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului, Import-export de cauciuc si material plastic, Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului, și Import-export de cauciuc si material plastic. Are sediul în Wien, Austria.

 4. V.E.P. 87 S.R.L.

  Italia

  Compania V.E.P. 87 S.R.L., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lacuirea otelurilor si a metalelor, Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului, Lacuirea otelurilor si a metalelor, și Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Sassuolo, Italia.

 5. CATOZZI CATIA

  Italia

  Compania CATOZZI CATIA, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Lacuirea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului, și Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Novellara, Italia.

 1. STAPI SARL

  Franta

  Compania STAPI SARL, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru imbracarea suprafetelor, și Masini pentru imbracarea suprafetelor. Are sediul în Pont-De-L' Isère, Franta.

 2. VARNISH S.R.L.

  Italia

  Compania VARNISH S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial painting, și industrial painting facilities. Are sediul în Galliate, Italia.

 1. O.C.R.I.M. S.R.L.

  Italia

  Compania O.C.R.I.M. S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Lacuirea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului, și Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Brescia, Italia.

 2. VOLZ PAINTING LLC

  Statele Unite ale Americii

  Compania VOLZ PAINTING LLC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Milford, Statele Unite ale Americii.

 3. DAVER S.R.L.

  Italia

  Compania DAVER S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lacuirea otelurilor si a metalelor, Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului, Lacuirea otelurilor si a metalelor, și Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Reggio Emilia, Italia.

 4. PERIPOLI

  Italia

  Compania PERIPOLI, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lacuirea otelurilor si a metalelor, Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului, Lacuirea otelurilor si a metalelor, și Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Sarego, Italia.

 5. UNIVER 2000 S.R.L.

  Italia

  Compania UNIVER 2000 S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lacuirea otelurilor si a metalelor, Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului, Lacuirea otelurilor si a metalelor, și Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Zane', Italia.

 6. ABL TECHNIC ECOSVERNI S.R.L.

  Italia

  Compania ABL TECHNIC ECOSVERNI S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lacuirea otelurilor si a metalelor, Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului, Lacuirea otelurilor si a metalelor, și Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Brescia, Italia.

 7. TECNO PAINT S.R.L.

  Italia

  Compania TECNO PAINT S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lacuirea otelurilor si a metalelor, Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului, Lacuirea otelurilor si a metalelor, și Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Saonara, Italia.

 8. VALLEVER S.R.L.

  Italia

  Compania VALLEVER S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Lacuirea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele industriale, Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului, Vopsele industriale, și Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Besana In Brianza, Italia.

 1. CECCHINATO ALBERTO

  Italia

  Compania CECCHINATO ALBERTO, care își desfășoară activitatea în domeniul Zugraveli - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lacuirea otelurilor si a metalelor, Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului, Lacuirea otelurilor si a metalelor, și Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Albignasego, Italia.

 2. NORBERT FELLAY SÀRL

  Elvetia

  Compania NORBERT FELLAY SÀRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile painters. Are sediul în Le Châble, Elvetia.

 3. SIVEPO S.R.L.

  Italia

  Compania SIVEPO S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lacuirea otelurilor si a metalelor, Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului, Lacuirea otelurilor si a metalelor, și Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Carre', Italia.

 4. F.LLI SUSANNI VERNICIATURA A LIQUIDO E IN POLVERE DI CLAUDIO SUSANNI & C. S.N.C.

  Italia

  Compania F.LLI SUSANNI VERNICIATURA A LIQUIDO E IN POLVERE DI CLAUDIO SUSANNI & C. S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lacuirea otelurilor si a metalelor, Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului, Lacuirea otelurilor si a metalelor, și Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Castelleone, Italia.

 5. J.S.TRADING,S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania J.S.TRADING,S.R.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garaje si service-uri - materiale si instalatii, Punti elevatoare pentru garaje, Controlul si reglarea motoarelor - echipamente electronice, Garaje si service-uri - materiale si instalatii, Punti elevatoare pentru garaje, și Controlul si reglarea motoarelor - echipamente electronice. Are sediul în Praha 10, Republica Ceha.

 6. REMAVER S.R.L.

  Italia

  Compania REMAVER S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lacuirea otelurilor si a metalelor, Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului, Lacuirea otelurilor si a metalelor, și Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Lugo, Italia.

 7. GUANGDONG HAIXING PLASTIC & RUBBER CO., LTD.

  China

  Compania GUANGDONG HAIXING PLASTIC & RUBBER CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plastic houseware, și mould making and design. Are sediul în Jieyang, China.

 8. ALUSYSTEM

  Italia

  Compania ALUSYSTEM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lacuirea otelurilor si a metalelor, Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului, Lacuirea otelurilor si a metalelor, și Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Nove, Italia.

 9. O.C.LEAN S.R.L.

  Italia

  Compania O.C.LEAN S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lacuirea otelurilor si a metalelor, Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului, Lacuirea otelurilor si a metalelor, și Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Grassobbio, Italia.

 10. ALFA-PAINTS

  Belgia

  Compania ALFA-PAINTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului, Lacuirea otelurilor si a metalelor, Vopsirea si lacuirea cauciucului si a plasticului, și Lacuirea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Maasmechelen, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit