• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • extrudarea cauciucului si a plasticului

Rezultate pentru

Extrudarea cauciucului si a plasticului - Import export

 1. PROGRESS SILICONES

  Franta

  Verified by europages badge

  PROGRESS SILICONES has been specialised in the manufacture of silicone parts and other elastomers for industry and the medical sector since 1985. PROGRESS SILICONES designs, manufactures and sells silicone parts for the most demanding industries. Sectors, such as: the food industry, nuclear power, cosmetics, aeronautics, pharmaceuticals and biomedical. From single parts to mass production, we create all types of moulded parts, overmoulding, extrusion, co-extrusion, manufacturing and cutting. All our production can be associated with specific marking and packing operations, according to your specifications. We are equipped with 2 Clean Rooms covering 550 m2 classed ISO 7 and ISO 8, adapted to the manufacture of medical and pharmaceutical products. Our quality management system is ISO 9001 and ISO 13485 certified.

 2. MARIS FRATELLI SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  We are a leading producer of co-rotating twin-screw extruders with modular self-cleaning screws for material compounding and granulating that include: SBS/SEBS/TPV - PVC compounds - wood flour composite materials and others, glass fibre, carbon fibre and natural fibre reinforced composite materials, organic and inorganic pigment and additive masterbatches, hot-melt and solvent-based adhesives, natural and synthetic rubber compounds, reactive extrusion polymers, polymeric alloys and recycled materials.

 3. WESTLAKE PLASTICS EUROPE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania WESTLAKE PLASTICS EUROPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extrudarea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - produse intermediare, Material plastic - produse pentru industrie, thermoplastic moulding, extrusion of plastic materials, plastic heat forming, plastics thermo-forming, manufacture of plastics, Materiale plastice - produse intermediare, și Material plastic - produse pentru industrie. Are sediul în Tourcoing, Franta.

 4. DEXTR

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania DEXTR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extrudarea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile extrusion, extrusion of plastic profile sections, Rubber and plastic co-extrusion, plastic extrusion, extrusion technical items, co-extrusion, Seal gaskets, Finishing profile, și Protective stoppers. Are sediul în Wevelgem, Belgia.

 5. EXTRUPLESA

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania EXTRUPLESA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extrudarea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tuburi si tevi din cauciuc si plastic, Tevi si tuburi din material plastic, Materiale plastice - produse pentru constructii, Tuburi si tevi din cauciuc si plastic, Tevi si tuburi din material plastic, extrusion of plastic materials, EXTRUDED, Materiale plastice - produse pentru constructii, și extruded pvc profiles. Are sediul în La Muela-Zaragoza, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. VITAL PARTS LTD

  Regatul Unit

  Verified by europages badge

  Compania VITAL PARTS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite pentru materiale plastice si cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Extrudarea cauciucului si a plasticului, furniture components, industrial components, Component manufacturing, Custom moulding, Extrudarea cauciucului si a plasticului, Plastic parts and components, tube components, și feet for furniture. Are sediul în Maidstone, Regatul Unit.

 2. SOPREX PROFIL GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SOPREX PROFIL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Extrudarea cauciucului si a plasticului, Coextruded profiles, Plastic window profiles, uPVC plastic profiles, PP plastic profiles, Plastic profiles, extruded, Plastic profiles for the construction industry, Plastic profiles for filter equipment, și Plastic profiles for the furniture industry. Are sediul în Rehau, Germania.

 3. WOLFF KUNSTSTOFFE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania WOLFF KUNSTSTOFFE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extrudarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Mörlenbach, Germania.

 4. FLEXOPLAST S. L.

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania FLEXOPLAST S. L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si tuburi din material plastic, Extrudarea cauciucului si a plasticului, Mobilier - articole si accesorii decorative, Material plastic - produse pentru industrie, Tevi si tuburi din material plastic, Extrudarea cauciucului si a plasticului, Mobilier - articole si accesorii decorative, rigid profile sections, și flexible tubes and profile sections. Are sediul în L'hospitalet De Llobregat, Spania.

 5. JAPAN STEEL WORKS EUROPE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania JAPAN STEEL WORKS EUROPE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extrudarea materialelor plastice - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Extrudarea cauciucului si a plasticului, extruders for plastics, twin screw extruders, extruders, Compounding facilities for plastics, Drainage extruders, Degassing extruders, Extrudarea cauciucului si a plasticului, și Extrusion line. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 1. EXTRUDERE MANUALE / ROBOTI PRELATE / SUFLANTE AER CALD

  Romania

  PLAST TOOLSDomeniu principal de activitate este comercializarea si service-ul aparatelor manuale si masinilor automate de sudura cu aer cald pentru materiale termoplastice. Suntem distribuitor exclusiv in Romania si service autorizat pentru extruderele MUNSCH, masinile de sudura cu aer cald si incalzitoarele de aer FORSTHOFF GmbH, masini de sudura cap la cap pentru teava PE, PP, PVDF fabricate de TECNODUE. Oferim clientilor nostri solutii tehnice pentru diverse aplicatii industriale de sudura în plastic cu aer cald dupa cum urmeaza: sudarea placilor din plastic PP, PE, PVC cu adaos de material, membranelor PVC pentru hidroizolatii, prin contact termic cu pana calda a geomembranelor HDPE, foliilor PVC pentru productie publicitara, prelate TIR, corturi, copertine, liner-ului pentru piscine, pardoselilor elastice tip covor PVC, linoleum, aer cald pentru procese insutriale de uscare, incalzire, termocontractare, sterilizare.

 2. NINGBO JIANGDONG ROOTS INTERNATIONAL CO., LTD.

  China

  Compania NINGBO JIANGDONG ROOTS INTERNATIONAL CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matritarea otelurilor si metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Extrudarea cauciucului si a plasticului, forges, diecasting, Extrudarea cauciucului si a plasticului, și aluminium die-casting. Are sediul în Ningbo, China.

 1. EMS BAUSTOFFHANDEL E.K.

  Germania

  Compania EMS BAUSTOFFHANDEL E.K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - produse pentru constructii, Extrudarea cauciucului si a plasticului, pvc profiles, Materiale plastice - produse pentru constructii, Extrudarea cauciucului si a plasticului, și Extruded profiles. Are sediul în Uetze, Germania.

 2. EVERFLON POLYMER CO.,LTD

  China

  Compania EVERFLON POLYMER CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extrudarea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ptfe. Are sediul în Wuhan, China.

 3. NINGBO DALILAI MANUFACTURING CO.,LTD

  China

  Compania NINGBO DALILAI MANUFACTURING CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extrudarea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile co-extrusion of rubber and plastic, extrusion of plastic profile sections, și extruded pvc pipes. Are sediul în Ningbo,, China.

 4. FLEXPLAS

  Turcia

  Compania FLEXPLAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si tuburi din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Extrudarea materialelor plastice - utilaje, Extrudarea cauciucului si a plasticului, Extrudarea materialelor plastice - utilaje, machines for plastics extrusion, extruders for plastics, și Extrudarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. OZGUR RUBBER

  Turcia

  Compania OZGUR RUBBER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Extrudarea cauciucului si a plasticului, Sigilii din cauciuc, Extrudarea cauciucului si a plasticului, Sigilii din cauciuc, și Gaskets and seals. Are sediul în Tekirdag, Turcia.

 6. MYTECH LTD

  Bulgaria

  Compania MYTECH LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extrudarea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sheets of rubber, industrial gaskets, sheets of plastic materials, și o-rings. Are sediul în Varna, Bulgaria.

 7. CONET RUBBER INDUSTRY

  China

  Compania CONET RUBBER INDUSTRY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extrudarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Qingdao, China.

 8. AQUATECHNIK GROUP SPA

  Italia

  Compania AQUATECHNIK GROUP SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Robinetarie pentru gaz. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Extrudarea cauciucului si a plasticului, plastic hoses, pipe, Extrudarea cauciucului si a plasticului, și multilayered pipes. Are sediul în Magnago, Italia.

 1. FLUORTEK INC.

  Germania

  Compania FLUORTEK INC., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Camere pentru roti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc - articole medicale, Extrudarea cauciucului si a plasticului, healthcare articles, Cauciuc - articole medicale, Extrudarea cauciucului si a plasticului, și thermoplastic pipes. Are sediul în Karlsruhe, Germania.

 2. BELLAFORM GMBH

  Germania

  Compania BELLAFORM GMBH, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Extrudarea materialelor plastice - utilaje, Extrudarea cauciucului si a plasticului, Extrudarea materialelor plastice - utilaje, Extrudarea cauciucului si a plasticului, thermoforming of plastic sheets, și plastic treatment and recycling. Are sediul în Gau-Algesheim, Germania.

 3. FIG PLÁSTICOS

  Portugalia

  Compania FIG PLÁSTICOS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Material plastic - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Injectarea materialelor plastice - utilaje, Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului, Extrudarea cauciucului si a plasticului, Plastic injection, Injectarea materialelor plastice - utilaje, Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului, și Extrudarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Zona Industrial En 1 Norte, Portugalia.

 4. MANUPLAST

  Franta

  Compania MANUPLAST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extrudarea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - ambalaje, Servicii de ambalare - societati, Plastics manufacturing, Plastic - ambalaje, injection moulding of plastics, și Servicii de ambalare - societati. Are sediul în La Ferte Mace, Franta.

 5. DORIER PLAST

  Franta

  Compania DORIER PLAST, care își desfășoară activitatea în domeniul Extrudarea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Formarea prin suflare a cauciucului si a plasticului, plastic bottles, și Formarea prin suflare a cauciucului si a plasticului. Are sediul în LUIGNY, Franta.

 6. FEDDEM GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania FEDDEM GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extrudarea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile twin screw extruders, extruders, industrial extruded, și compound materials. Are sediul în Sinzig, Germania.

 7. 5-P KG

  Germania

  Compania 5-P KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extrudarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Sulz, Germania.

 8. RI.DA.P.

  Italia

  Compania RI.DA.P., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extrudarea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machines for plastics extrusion, construction of extrusion moulds, extrusion of plastic materials, și extruded technical items. Are sediul în Castello di Annone, Italia.

 9. SCHLICHT HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Compania SCHLICHT HANDELSGESELLSCHAFT MBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Injectarea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Extrudarea cauciucului si a plasticului, Materiale plastice - utilaje industriale, Material plastic - produse pentru industrie, Plastic - ambalaje, Extrudarea cauciucului si a plasticului, Materiale plastice - utilaje industriale, Material plastic - produse pentru industrie, și Plastic - ambalaje. Are sediul în Reinfeld, Germania.

 10. BIZETA S.R.L.

  Italia

  Compania BIZETA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extrudarea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile thermoplastics, Polymers, și coextruded plastic profile sections. Are sediul în Salzano (ve), Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Extrudarea cauciucului si a plasticului - Import export

Număr de rezultate

2.097 Intreprinderile