• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • formarea prin suflare a cauciucului si a plasticului

Rezultate pentru

Formarea prin suflare a cauciucului si a plasticului - Import export

 1. SCHADE KUNSTSTOFF-VERPACKUNGEN GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SCHADE KUNSTSTOFF-VERPACKUNGEN GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Formarea prin suflare a cauciucului si a plasticului. Are sediul în Spenge, Germania.

 2. KÄSBAUER LOHNVERPACKUNG GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania KÄSBAUER LOHNVERPACKUNG GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Formarea prin suflare a cauciucului si a plasticului. Are sediul în Wernberg-Köblitz, Germania.

 3. SUPERMATIC KUNSTSTOFFVERPACKUNGEN GMBH

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania SUPERMATIC KUNSTSTOFFVERPACKUNGEN GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Formarea prin suflare a cauciucului si a plasticului. Are sediul în Uster, Elvetia.

 4. OBECK VERPACKUNGEN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania OBECK VERPACKUNGEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Formarea prin suflare a cauciucului si a plasticului. Are sediul în Föritz, Germania.

 5. PONT PACKAGING GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania PONT PACKAGING GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Formarea prin suflare a cauciucului si a plasticului. Are sediul în Mönchengladbach, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SCHMIDT VERPACKUNGEN E.K.

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SCHMIDT VERPACKUNGEN E.K., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Formarea prin suflare a cauciucului si a plasticului. Are sediul în Rastatt, Germania.

 2. PACKSTAR GMBH

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania PACKSTAR GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Formarea prin suflare a cauciucului si a plasticului. Are sediul în Nidau, Elvetia.

 3. GEBAPLASTIC GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GEBAPLASTIC GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Formarea prin suflare a cauciucului si a plasticului. Are sediul în Neuötting, Germania.

 4. NTINOS POUPAS LTD PLASTICS

  Cipru

  Compania NTINOS POUPAS LTD PLASTICS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Formarea prin suflare a cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bi-material plastic injection moulding, sustainable development, și Plastic. Are sediul în Dhali, Cipru.

 5. EE VERPACKUNGS GMBH

  Austria

  Compania EE VERPACKUNGS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Formarea prin suflare a cauciucului si a plasticului. Are sediul în Hollabrunn, Austria.

 1. STÄGER & CO AG

  Elvetia

  Compania STÄGER & CO AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Formarea prin suflare a cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalare, Ambalaje din hartie si carton, Servicii de ambalare, Ambalare, blister-packing, Ambalaje din hartie si carton, și Servicii de ambalare. Are sediul în Muri, Elvetia.

 2. ZIRBS KUNSTSTOFFVERARBEITUNG VERPACKUNGEN

  Germania

  Compania ZIRBS KUNSTSTOFFVERARBEITUNG VERPACKUNGEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Formarea prin suflare a cauciucului si a plasticului. Are sediul în Föritztal /otneuhaus-Schierschnitz, Germania.

 1. CGL PACK

  Germania

  Compania CGL PACK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Formarea prin suflare a cauciucului si a plasticului. Are sediul în Kappel-Grafenhausen, Germania.

 2. MAVIAY BLOW MOLD CO.

  Turcia

  Compania MAVIAY BLOW MOLD CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Formarea prin suflare a cauciucului si a plasticului. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. 3MEKSAN BLOW MOLD

  Turcia

  Compania 3MEKSAN BLOW MOLD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite si modele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Formarea prin suflare a cauciucului si a plasticului, plastic tank, moulds, import and export declarations, și Formarea prin suflare a cauciucului si a plasticului. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. MTS MOULAGE TECHNIQUE SOUFFLAGE

  Franta

  Compania MTS MOULAGE TECHNIQUE SOUFFLAGE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Formarea prin suflare a cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnare materiale plastice, extruded technical items, Blow-moulded plastic components assembly, Turnare materiale plastice, și Technical moulding of plastic parts. Are sediul în Montréal-La-Cluse, Franta.

 5. SUZHOU OZNO GLASS MOULD ., LTD

  China

  Compania SUZHOU OZNO GLASS MOULD ., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Formarea prin suflare a cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Injectarea cauciucului si a plasticului, și Injectarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Suzhou, China.

 6. SUZHOU BESTAR BLOW MOLDING MACHINERY CO.,LTD

  China

  Compania SUZHOU BESTAR BLOW MOLDING MACHINERY CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Formarea prin suflare a cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnarea cauciucului - utilaje, Turnare materiale plastice, Plastic ranforsat - modelare, Matrite de precizie, Turnarea cauciucului - utilaje, Turnare materiale plastice, Plastic ranforsat - modelare, și Matrite de precizie. Are sediul în Zhangjiagang City, China.

 7. WERIT UK LTD.

  Regatul Unit

  Compania WERIT UK LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Formarea prin suflare a cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial packaging, și plastic pallets. Are sediul în Irlam, Manchester, Regatul Unit.

 8. SERAC

  Franta

  Compania SERAC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentare - utilaje de ambalare pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje alimentare, Formarea prin suflare a cauciucului si a plasticului, Ambalaje alimentare, și Formarea prin suflare a cauciucului si a plasticului. Are sediul în LA FERTE BERNARD, Franta.

 1. POLY-TOOLS BENNEWART GMBH

  Germania

  Compania POLY-TOOLS BENNEWART GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Formarea prin suflare a cauciucului si a plasticului, Technical moulding of plastic parts, injection moulding of plastics, injection moulds, și Formarea prin suflare a cauciucului si a plasticului. Are sediul în Donsieders, Germania.

 2. DORIER PLAST

  Franta

  Compania DORIER PLAST, care își desfășoară activitatea în domeniul Extrudarea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Formarea prin suflare a cauciucului si a plasticului, plastic bottles, și Formarea prin suflare a cauciucului si a plasticului. Are sediul în LUIGNY, Franta.

 3. INNOPRODUCT

  Franta

  Compania INNOPRODUCT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Formarea prin suflare a cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Injectarea cauciucului si a plasticului, Injectarea cauciucului si a plasticului, quick prototyping, Designer of industrial prototypes, și injection moulds. Are sediul în Bègles, Franta.

 4. GANAHL AG FÜR HOHLKÖRPERTECHNIK

  Elvetia

  Compania GANAHL AG FÜR HOHLKÖRPERTECHNIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje din plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Formarea prin suflare a cauciucului si a plasticului, pet containers, machines for blowing packing materials, Formarea prin suflare a cauciucului si a plasticului, și plastic boxes. Are sediul în Volketswil, Elvetia.

 5. MAVIAY KALIP VE PLASTIK LTD. STI

  Turcia

  Compania MAVIAY KALIP VE PLASTIK LTD. STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Formarea prin suflare a cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile blow moulding plastic materials. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. OY PLASTEX AB

  Finlanda

  Compania OY PLASTEX AB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Formarea prin suflare a cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile accessories for watering systems. Are sediul în Lohja, Finlanda.

 7. CYPET TECHNOLOGIES

  Cipru

  Compania CYPET TECHNOLOGIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Formarea prin suflare a cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile packaging machines, plastic packaging, și plastic moulding. Are sediul în Nicosia, Cipru.

 8. EXTREMPLAST BT.

  Ungaria

  Compania EXTREMPLAST BT., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Formarea prin suflare a cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matritarea materialelor plastice - masini-unelte, Reciclaje de ambalaje, Extrudarea materialelor plastice - utilaje, Matritarea materialelor plastice - masini-unelte, Reciclaje de ambalaje, și Extrudarea materialelor plastice - utilaje. Are sediul în Székesfehérvár, Ungaria.

 9. VS KUNSTSTOFFVERPACKUNG & HANDELS GMBH

  Germania

  Compania VS KUNSTSTOFFVERPACKUNG & HANDELS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Formarea prin suflare a cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - ambalaje, Sticle si borcane din material plastic, Dopuri si capace din material plastic, Cutii din material plastic, Plastic - ambalaje, Sticle si borcane din material plastic, Dopuri si capace din material plastic, și Cutii din material plastic. Are sediul în Dorsten, Germania.

 10. KAI MEI PLASTIC MACHINERY CO., LTD

  Taiwan (ROC)

  Compania KAI MEI PLASTIC MACHINERY CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Formarea prin suflare a cauciucului si a plasticului. Are sediul în Taichung, Taiwan (ROC).

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit