• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • taierea cauciucului si a materialului plastic

Rezultate pentru

Taierea cauciucului si a materialului plastic - Import export

 1. PROGRESS SILICONES

  Franta

  Verified by europages badge

  PROGRESS SILICONES has been specialised in the manufacture of silicone parts and other elastomers for industry and the medical sector since 1985. PROGRESS SILICONES designs, manufactures and sells silicone parts for the most demanding industries. Sectors, such as: the food industry, nuclear power, cosmetics, aeronautics, pharmaceuticals and biomedical. From single parts to mass production, we create all types of moulded parts, overmoulding, extrusion, co-extrusion, manufacturing and cutting. All our production can be associated with specific marking and packing operations, according to your specifications. We are equipped with 2 Clean Rooms covering 550 m2 classed ISO 7 and ISO 8, adapted to the manufacture of medical and pharmaceutical products. Our quality management system is ISO 9001 and ISO 13485 certified.

 2. DOREY

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania DOREY, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea cauciucului si a materialului plastic, ultrasound welding equipment, Hot air thermowelding machine, Hydraulic cutting press, Rotary cutting machine, Automatic sawing machine, Semi-automatic machine for resawing, Digital cutting plotter, și Flexible and semi-rigid material cutting. Are sediul în Chatillon St-Jean, Franta.

 3. DEME

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania DEME, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articulatii de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea cauciucului si a materialului plastic, gas seals, plumbing connector seals, Taierea cauciucului si a materialului plastic, joints for gas valves, gas fittings and seals, joints for water valves, punching tool for packing, și tap gaskets. Are sediul în Beauchamps, Franta.

 4. STANZA DIE MAKING NV

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania STANZA DIE MAKING NV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea cauciucului si a materialului plastic. Are sediul în Oekene, Belgia.

 5. FRIMO GROUP GMBH

  Germania

  Compania FRIMO GROUP GMBH, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea cauciucului si a materialului plastic, Taierea cauciucului si a materialului plastic, moulds for plastic materials, thermoformed, și laminating plastic materials. Are sediul în Lotte, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AJTM

  Franta

  Compania AJTM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea cauciucului si a materialului plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile o-rings, și sheared gaskets. Are sediul în Mandres Les Roses, Franta.

 2. ROLF SCHLICHT GMBH

  Germania

  Compania ROLF SCHLICHT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea materialelor plastice - utilaje, Taierea cauciucului si a materialului plastic, Taierea materialelor plastice - utilaje, și Taierea cauciucului si a materialului plastic. Are sediul în Reinfeld/holstein, Germania.

 3. FUSTELLATURA ELLEESSE

  Italia

  Compania FUSTELLATURA ELLEESSE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea cauciucului si a materialului plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cutting and folding textiles and textile products, paper punching, slicing expanded polyethylene, și blanking. Are sediul în Montemurlo, Italia.

 4. USIPLAST COMPOSITES

  Franta

  Compania USIPLAST COMPOSITES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea cauciucului si a materialului plastic. Are sediul în LA SEGUINIERE, Franta.

 5. GECAM SRL

  Italia

  Compania GECAM SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea cauciucului si a materialului plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Flat joints, Asbestos-free joints, technical articles in plastic, și Rubber items for industry. Are sediul în Minerbio, Italia.

 1. LENZKES SPANNTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania LENZKES SPANNTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea cauciucului si a materialului plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stabilizatoare de tensiune, Stabilizatoare de tensiune, pressure moulding, forming machines, și stirrup machines. Are sediul în Lüdenscheid, Germania.

 2. BLUEMAY WESTON LIMITED

  Regatul Unit

  Compania BLUEMAY WESTON LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea cauciucului si a materialului plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rubber gaskets, plastic washers, ptfe washers, și custom gaskets to design. Are sediul în South Molton, Regatul Unit.

 1. LDSA

  Franta

  Compania LDSA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea cauciucului si a materialului plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea otelului si a metalelor, water jet cutting, și Taierea otelului si a metalelor. Are sediul în Bar Le Duc, Franta.

 2. SIKORSKI INDUSTRIE

  Franta

  Compania SIKORSKI INDUSTRIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea cauciucului si a materialului plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial technical gaskets, și industrial gaskets. Are sediul în Briare, Franta.

 3. LE PAC DECOUPE

  Franta

  Compania LE PAC DECOUPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea cauciucului si a materialului plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile polystyrene foam packaging materials. Are sediul în Toulouse, Franta.

 4. OERLIKON BALZERS COATING BENELUX

  Belgia

  Compania OERLIKON BALZERS COATING BENELUX, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Injectarea materialelor plastice - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea cauciucului si a materialului plastic, spreading machines, coating, epoxy polyurethane covers, și Taierea cauciucului si a materialului plastic. Are sediul în Sint-Truiden, Belgia.

 5. FOAMTEC ADHESIVE, S.L.

  Spania

  Compania FOAMTEC ADHESIVE, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea cauciucului si a materialului plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile weather strips, adhesive tapes, seals, și Plastic, expanded. Are sediul în Barcelona, Spania.

 6. MAJICAP-SHOP

  Franta

  Compania MAJICAP-SHOP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea cauciucului si a materialului plastic. Are sediul în Cernay, Franta.

 7. ATLANTIC AQUA DECOUPE

  Franta

  Compania ATLANTIC AQUA DECOUPE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea cauciucului si a materialului plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea otelului si a metalelor, și Taierea otelului si a metalelor. Are sediul în Aizenay, Franta.

 8. MULTIJOINT SA

  Elvetia

  Compania MULTIJOINT SA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea cauciucului si a materialului plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sanitare - articole, Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii, Incalzire industriala - instalatii si material, Climatizare, aerisire si ventilare - materiale, Sanitare - articole, Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii, Incalzire industriala - instalatii si material, și Climatizare, aerisire si ventilare - materiale. Are sediul în Meyrin, Elvetia.

 1. ATLANTIC JOINT

  Franta

  Compania ATLANTIC JOINT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea cauciucului si a materialului plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc si plastic - prelucrare, Cauciuc - utilaje si materiale pentru industrie, Cauciuc si plastic - prelucrare, Elastomer seals, Elastomer shock-absorbers, și Cauciuc - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Saint Aignan De Grandlieu, Franta.

 2. ECO GREEN EQUIPMENT

  Statele Unite ale Americii

  Compania ECO GREEN EQUIPMENT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea cauciucului si a materialului plastic. Are sediul în Salt Lake City, Statele Unite ale Americii.

 3. NAVEIRA BARCELONA,S.A.

  Spania

  Compania NAVEIRA BARCELONA,S.A., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea cauciucului si a materialului plastic. Are sediul în Sant Fost De Campsentelles, Spania.

 4. TB & C OUTSERT CENTER GMBH

  Germania

  Compania TB & C OUTSERT CENTER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea cauciucului si a materialului plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - folii pentru acoperirea solului, Materiale plastice - articole de uz casnic, Material plastic - produse pentru industrie, Plastic - folii pentru acoperirea solului, Materiale plastice - articole de uz casnic, și Material plastic - produse pentru industrie. Are sediul în Herborn, Germania.

 5. FLEXPACK AUTOMATION S.A.

  Elvetia

  Compania FLEXPACK AUTOMATION S.A., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea cauciucului si a materialului plastic. Are sediul în Delémont, Elvetia.

 6. INDUSTRIAL SERVICE

  Belgia

  Compania INDUSTRIAL SERVICE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea cauciucului si a materialului plastic. Are sediul în Aalst, Belgia.

 7. XL PLASTICS

  India

  Compania XL PLASTICS, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea cauciucului si a materialului plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plastic bags. Are sediul în Vadodara, India.

 8. CALEO PACK

  Franta

  Compania CALEO PACK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea cauciucului si a materialului plastic. Are sediul în Thilouze, Franta.

 9. A-TORCHMOULD LIMITED

  China

  Compania A-TORCHMOULD LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea cauciucului si a materialului plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile injection moulds. Are sediul în Dongguan, China.

 10. C.M.R. (S.R.L.)

  Italia

  Compania C.M.R. (S.R.L.), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru modelarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimarea si gravarea cauciucului si a plasticului, Taierea cauciucului si a materialului plastic, Imprimarea si gravarea cauciucului si a plasticului, și Taierea cauciucului si a materialului plastic. Are sediul în Robbio (PV), Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit