• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • videoconferinte si televideo - servicii

Rezultate pentru

Videoconferinte si televideo - servicii - Import export

 1. TAMPLO

  Franta

 2. AVA GROUP GMBH

  Germania

  În calitate de AVA Group GMBH, cel mai apropiat partener de afaceri profesionist pentru proiectele dvs. care vor fi realizate în întreaga lume vă va oferi asistență Partenerii noștri Proiecție și asistență post-vânzare pe: ecran LED, sistem integrat, semnalizare digitală, sisteme de sunet și lumină Din 1976. Principal: Germania, Turcia, SUA Partenerii / distribuitorii noștri: Germania, Franța, Italia, Olanda, Spania, Belgia, Serbia, Croația, Macedonia și toată lumea Ceea ce oferim; > Sala de conferințe > Sala de ședințe > Stadion > Zona de concerte > Zona de evenimente > Publicitate stradală > Zone de publicitate Serviciul nostru; > Producția noastră proprie > Comerț cu ridicata și proiect > Stoc > Productii speciale > Suport pentru proiectare > Crearea proiectului Avantajele tale; > Comenzi mici și mari > Raport preț / performanță foarte bun > Procesare rapidă a comenzilor > Livrări internaționale > Pentru a vă realiza proiectul de către distribuitorul din țara dvs. > Europa Inginerie, producție și Turcia > Serviciu tehnic în zona dvs. > Suport până la sfârșitul asamblării > Suport după vânzări > European Punctele noastre forte; > Producție rapidă > Mulți ani de experiență > Echipa de profesioniști (la nivel mondial) > Aplicație bazată pe calitate > Calitatea imaginii și a materialului > Livrarea la timp

  Toate produsele pentru "videoconferinte si televideo - servicii"

 3. CHR ELECTRONICS SRL

  Romania

  Compania CHR electronics oferă echipamente și servicii esențiale pentru gestionarea administrativă și logistică a afacerilor. Compania oferă în prezent o gamă extinsă de servicii și echipamente necesare companiilor: - echipamente print & copy (vânzare, închiriere și service): imprimante și multifuncționale, imprimante de etichete, cititoare coduri de bare, echipamente IT, consumabile; - echipamente de securitate: supraveghere video, sisteme de alarmă, sisteme de control acces și pontaj, sisteme de detecție incendiu, bariere și sisteme de parcare; - echipamente audio-video (vânzare și închiriere): echipamente de prezentare, echipamente pentru săli de conferință, sisteme de discuții, sisteme de traducere simultană, sisteme de sunet ambiental și de adresare publică. Toate dispozitivele și serviciile includ GARANȚIA CHR electronics pentru o colaborare FĂRĂ GRIJI: - garanția funcționării produsului; - garanția soluției corecte; - garanția înlocuirii produselor nefuncționale; - garanția unui Partener care va soluționează problemele. CHR electronics înseamnă 28 de ani de experiență în servicii de administrare a activităților de tipărire, copiere și scanare, 22 de ani de când a lansat primul serviciu de închiriere a multifuncționalelor în Brașov și 15 ani de expertiză în soluții audio-video, de securitate, de rețelistică și de gestiune a codurilor de bare.

  Toate produsele pentru "videoconferinte si televideo - servicii"

 4. RICH GIRLS STUDIO VIDEOCHAT

  Romania

  Rich Girls Studio VideoChat Vrei o cariera reala in mediul virtual ? Serios si mai ales Corect. 15 ani si peste 1000 de modele fericite ! Beneficii: Training, Bonusuri.Succes Garantat. Conditii de lux · Bonus la angajare · Confidential 100% · Training si suport. Studio videochat Bucuresti Central beneficiezi de un Job flexibil si castiguri generoase. Probabil cel mai elegant din oras, vizitati galeria foto si video. Cel mai modern Studio de Videochat din Bucuresti face angajari, hai sa ne cunoastem. Locatie exclusivista, usor de accesat, situat langa metrou.

 5. SOSETEL

  Algeria

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TECNO PROJECT SHOW BUSINESS TECHNOLOGIES

  Italia

 2. ENVIFRANCE

  Franta

 3. CONFERENCE SYSTEMS LTD

  Romania

 4. CLEAN CUT MEDIA

  Regatul Unit

 5. INTERACTIVE BULGARIA

  Bulgaria

 1. WEESOO LIMITED

  Regatul Unit

 2. SC CAPITAL ADVERTISING SRL

  Romania

 1. MOZI.PRO SARL

  Maroc

 2. SPRACHTHERAPIE ONLINE

  Elvetia

 3. BKC UKRAINE

  Ucraina

 4. GLOVICOM

  Belgia

 5. IMMEDICARE LLP

  Regatul Unit

 6. WEBINARFABRIK®

  Austria

 7. AITELEPHONE

  Statele Unite ale Americii

 8. MEETINGZONE

  Regatul Unit

 1. LOCATION

  Egipt

 2. GENESYS SA

  Franta

 3. FAHR & PARTNER

  Germania

 4. MEDIAWARE DI GAROLLA E ZANCAN S.N.C.

  Italia

 5. AVITEL HAMBURG GMBH

  Germania

 6. ROB HARRIS

  Regatul Unit

 7. FOTOPROGETTO IMMAGINE E COMUNICAZIONE

  Italia

 8. RD-MEDIEN-SERVICE

  Germania

 9. MEDIATEL D.O.O.

  Slovenia

 10. ONEWEB S.N.C. DI FERRI ANDREA & VITALE ALESSANDRO

  Italia