• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • videoconferinte si televideo - servicii

Rezultate pentru

Videoconferinte si televideo - servicii - Import export

 1. TAMPLO

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania TAMPLO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Software de gestiune pentru firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Videoconferinte si televideo - servicii, și Videoconferinte si televideo - servicii. Are sediul în Blagnac, Franta.

 2. AVA GROUP GMBH

  Germania

  În calitate de AVA Group GMBH, cel mai apropiat partener de afaceri profesionist pentru proiectele dvs. care vor fi realizate în întreaga lume vă va oferi asistență Partenerii noștri Proiecție și asistență post-vânzare pe: ecran LED, sistem integrat, semnalizare digitală, sisteme de sunet și lumină Din 1976. Principal: Germania, Turcia, SUA Partenerii / distribuitorii noștri: Germania, Franța, Italia, Olanda, Spania, Belgia, Serbia, Croația, Macedonia și toată lumea Ceea ce oferim; > Sala de conferințe > Sala de ședințe > Stadion > Zona de concerte > Zona de evenimente > Publicitate stradală > Zone de publicitate Serviciul nostru; > Producția noastră proprie > Comerț cu ridicata și proiect > Stoc > Productii speciale > Suport pentru proiectare > Crearea proiectului Avantajele tale; > Comenzi mici și mari > Raport preț / performanță foarte bun > Procesare rapidă a comenzilor > Livrări internaționale > Pentru a vă realiza proiectul de către distribuitorul din țara dvs. > Europa Inginerie, producție și Turcia > Serviciu tehnic în zona dvs. > Suport până la sfârșitul asamblării > Suport după vânzări > European Punctele noastre forte; > Producție rapidă > Mulți ani de experiență > Echipa de profesioniști (la nivel mondial) > Aplicație bazată pe calitate > Calitatea imaginii și a materialului > Livrarea la timp

 3. CHR ELECTRONICS SRL

  Romania

  Compania CHR electronics oferă echipamente și servicii esențiale pentru gestionarea administrativă și logistică a afacerilor. Compania oferă în prezent o gamă extinsă de servicii și echipamente necesare companiilor: - echipamente print & copy (vânzare, închiriere și service): imprimante și multifuncționale, imprimante de etichete, cititoare coduri de bare, echipamente IT, consumabile; - echipamente de securitate: supraveghere video, sisteme de alarmă, sisteme de control acces și pontaj, sisteme de detecție incendiu, bariere și sisteme de parcare; - echipamente audio-video (vânzare și închiriere): echipamente de prezentare, echipamente pentru săli de conferință, sisteme de discuții, sisteme de traducere simultană, sisteme de sunet ambiental și de adresare publică. Toate dispozitivele și serviciile includ GARANȚIA CHR electronics pentru o colaborare FĂRĂ GRIJI: - garanția funcționării produsului; - garanția soluției corecte; - garanția înlocuirii produselor nefuncționale; - garanția unui Partener care va soluționează problemele. CHR electronics înseamnă 30 de ani de experiență în servicii de administrare a activităților de tipărire, copiere și scanare, 24 de ani de când a lansat primul serviciu de închiriere a multifuncționalelor în Brașov și 17 ani de expertiză în soluții audio-video, de securitate, de rețelistică și de gestiune a codurilor de bare.

 4. RICH GIRLS STUDIO VIDEOCHAT

  Romania

  Rich Girls Studio VideoChat Vrei o cariera reala in mediul virtual ? Serios si mai ales Corect. 15 ani si peste 1000 de modele fericite ! Beneficii: Training, Bonusuri.Succes Garantat. Conditii de lux · Bonus la angajare · Confidential 100% · Training si suport. Studio videochat Bucuresti Central beneficiezi de un Job flexibil si castiguri generoase. Probabil cel mai elegant din oras, vizitati galeria foto si video. Cel mai modern Studio de Videochat din Bucuresti face angajari, hai sa ne cunoastem. Locatie exclusivista, usor de accesat, situat langa metrou.

 5. SOSETEL

  Algeria

  Compania SOSETEL, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Videoconferinte si televideo - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile security systems and plants. Are sediul în Alger, Algeria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TECNO PROJECT SHOW BUSINESS TECHNOLOGIES

  Italia

  Compania TECNO PROJECT SHOW BUSINESS TECHNOLOGIES, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Videoconferinte si televideo - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile environmental noise design, și conference room preparation. Are sediul în Monopoli, Italia.

 2. ENVIFRANCE

  Franta

  Compania ENVIFRANCE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Videoconferinte si televideo - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Portable flat panel WiFi detector. Are sediul în Issy-Les-Moulineaux, Franta.

 3. CONFERENCE SYSTEMS LTD

  Romania

  Compania CONFERENCE SYSTEMS LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Videoconferinte si televideo - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Videoconferinte si video - instalatii, Interpretare simultana - materiale si instalatii, audio equipment and systems for trade fairs, exhibitions and conferences, Videoconferinte si video - instalatii, și Interpretare simultana - materiale si instalatii. Are sediul în Bucharest, Romania.

 4. CLEAN CUT MEDIA

  Regatul Unit

  Compania CLEAN CUT MEDIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Videoconferinte si televideo - servicii. Are sediul în Hampton Wick, Regatul Unit.

 5. OFFICE COM-TEC MEDIENTECHNIK

  Germania

  Compania OFFICE COM-TEC MEDIENTECHNIK, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Audio si video - materiale profesionale, Hi-fi, televiziune si video - accesorii, Videoconferinte si televideo - servicii, Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, Audio si video - materiale profesionale, Hi-fi, televiziune si video - accesorii, Videoconferinte si televideo - servicii, și Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. Are sediul în Schwaigern, Germania.

 1. INTERACTIVE BULGARIA

  Bulgaria

  Compania INTERACTIVE BULGARIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Videoconferinte si televideo - servicii. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 2. AVITEL HAMBURG GMBH

  Germania

  Compania AVITEL HAMBURG GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Videoconferinte si televideo - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conference hall, și videoconferencing. Are sediul în Hamburg, Germania.

 1. VIDEOVISION

  Finlanda

  Compania VIDEOVISION, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Videoconferinte si televideo - servicii. Are sediul în .., Finlanda.

 2. WEESOO LIMITED

  Regatul Unit

  Compania WEESOO LIMITED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Videoconferinte si televideo - servicii. Are sediul în London, Regatul Unit.

 3. SC CAPITAL ADVERTISING SRL

  Romania

  Compania SC CAPITAL ADVERTISING SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Videoconferinte si televideo - servicii. Are sediul în Bucuresti, Romania.

 4. RD-MEDIEN-SERVICE

  Germania

  Compania RD-MEDIEN-SERVICE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Audio si video - materiale profesionale, Hi-fi, televiziune si video - accesorii, Videoconferinte si televideo - servicii, Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, Audio si video - materiale profesionale, Hi-fi, televiziune si video - accesorii, Videoconferinte si televideo - servicii, și Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. Are sediul în Mannheim, Germania.

 5. SPRACHTHERAPIE ONLINE

  Elvetia

  Compania SPRACHTHERAPIE ONLINE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Videoconferinte si televideo - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile speech therapy rehabilitation, și language rehabilitation therapy. Are sediul în Zürich, Elvetia.

 6. MOZI.PRO SARL

  Maroc

  Compania MOZI.PRO SARL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Videoconferinte si televideo - servicii. Are sediul în Casablanca, Maroc.

 7. VIDSOFT GMBH

  Germania

  Compania VIDSOFT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Videoconferinte si televideo - servicii, Videoconferinte si video - instalatii, Videoconferinte si televideo - servicii, și Videoconferinte si video - instalatii. Are sediul în Dresden, Germania.

 8. BKC UKRAINE

  Ucraina

  Compania BKC UKRAINE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Videoconferinte si televideo - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile videoconferencing, și call centre. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 1. GLOVICOM

  Belgia

  Compania GLOVICOM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Videoconferinte si video - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Accesorii audio si video, Videoconferinte si televideo - servicii, Accesorii audio si video, și Videoconferinte si televideo - servicii. Are sediul în Aartselaar, Belgia.

 2. IMMEDICARE LLP

  Regatul Unit

  Compania IMMEDICARE LLP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Videoconferinte si televideo - servicii. Are sediul în Keighley, Regatul Unit.

 3. FAHR & PARTNER

  Germania

  Compania FAHR & PARTNER, care își desfășoară activitatea în domeniul Multimedia - servicii Internet si Intranet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Videoconferinte si televideo - servicii, și Videoconferinte si televideo - servicii. Are sediul în Frankfurt Am Main, Germania.

 4. AITELEPHONE

  Statele Unite ale Americii

  Compania AITELEPHONE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Videoconferinte si televideo - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telecomunicatii - servicii, și Telecomunicatii - servicii. Are sediul în Beverly Hills, Statele Unite ale Americii.

 5. GENESYS SA

  Franta

  Compania GENESYS SA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Multimedia - servicii Internet si Intranet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Videoconferinte si televideo - servicii, și Videoconferinte si televideo - servicii. Are sediul în Montpellier, Franta.

 6. VIDOFON GMBH

  Germania

  Compania VIDOFON GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Multimedia - servicii Internet si Intranet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Videoconferinte si televideo - servicii, și Videoconferinte si televideo - servicii. Are sediul în Hamburg, Germania.

 7. WEBINARFABRIK®

  Austria

  Compania WEBINARFABRIK®, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Videoconferinte si televideo - servicii. Are sediul în Wien, Austria.

 8. POLYCOM GMBH

  Germania

  Compania POLYCOM GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Programe de calculator - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Videoconferinte si televideo - servicii, și Videoconferinte si televideo - servicii. Are sediul în Hallbergmoos, Germania.

 9. AGNOR HIGH TECH

  Romania

  Compania AGNOR HIGH TECH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Multimedia - servicii Internet si Intranet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme, Videoconferinte si televideo - servicii, Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme, și Videoconferinte si televideo - servicii. Are sediul în Bucuresti, Romania.

 10. PIXELTOMATO S.N.C. DI PEDERCINI SERGIO & C.

  Italia

  Compania PIXELTOMATO S.N.C. DI PEDERCINI SERGIO & C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Videoconferinte si televideo - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Multimedia - servicii Internet si Intranet, Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns, Multimedia - servicii Internet si Intranet, și Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns. Are sediul în Bergamo, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit