• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • porturi si servicii portuare

Rezultate pentru

Porturi si servicii portuare - Import export

 1. MIDOLINI FRATELLI S.P.A.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania MIDOLINI FRATELLI S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Automacarale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi exceptionale, Porturi si servicii portuare, Macarale-consola, trucks with cranes for goods lifting, crane rental for suspended platforms, Transporturi exceptionale, crane trucks, Porturi si servicii portuare, și Macarale-consola. Are sediul în Udine, Italia.

 2. JADE-DIENST GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania JADE-DIENST GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drage, Disposal of ship-generated waste, Harbour construction, Harbour operations, Port technology, Harbour transhipment facilities, Cargo handling services in port, Logistics for disposal, și ship owners. Are sediul în Wilhelmshaven, Germania.

 3. ZONA LIBERA GALATI - FREE TRADE ZONE

  Romania

  Investing in Galati Free Zone has a series of advantages: - Galati Free Zone is practically the sole multi-modal center in South-East part of Romania that can offer access to multiple communication ways: -road transport -railway connection ( both with Russian gauge and European gauge)-naval transport on Danube ( both river size ships and maritime size ships )- Galati Free Zone has a geo-strategic advantage being at the eastern border of European Union at few kilometers away of Moldavia Republic and Ukraine - Galati Free Zone can provide enough compact free land for any type of investment projects.- Custom taxes and VAT are exempted for goods introduced inside Galati Free Zone for manufacturing, depositing, trading between free zone's resident companies.-Payment of taxes just for the goods exported from Galati Free Zone. -Transit of goods between free zones is also free of taxes.-Easy access to a highly qualified and cheap workforce pool.

 4. NAUTICA DAL VI SRL

  Italia

  Compania NAUTICA DAL VI SRL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile marine engine assistance, boats, boat slip rentals, și boat building. Are sediul în Lido Di Jesolo-Jesolo, Italia.

 5. TAINARON MARITIME COMPANY

  Grecia

  Compania TAINARON MARITIME COMPANY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Remorcari maritime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porturi si servicii portuare, și Porturi si servicii portuare. Are sediul în Keratsini, Grecia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BELGIAN NEW FRUIT WHARF

  Belgia

  Compania BELGIAN NEW FRUIT WHARF, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport fluvial, Fructe si legume - import-export, Transport fluvial, Fructe si legume - import-export, import of fruit, și fruit and vegetable transport. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 2. SEA INVEST FRANCE

  Franta

  Compania SEA INVEST FRANCE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intretinere maritima, și Intretinere maritima. Are sediul în Levallois Perret, Franta.

 3. VOLLERS

  Belgia

  Compania VOLLERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile port work, dockside warehouse, customs services for merchandise transported by ship, și stowage services for cargo ships. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 4. BURISA

  Belgia

  Compania BURISA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si materiale pentru industria chimica, tanks for naphtha, underground tank, Utilaje si materiale pentru industria chimica, și DERV, diesel, petrol or benzine filters. Are sediul în Poperinge, Belgia.

 5. COMEXAS SEAFREIGHT

  Belgia

  Compania COMEXAS SEAFREIGHT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport fluvial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porturi si servicii portuare, Expeditori si consolidatori, Porturi si servicii portuare, Expeditori si consolidatori, customs services, și containerised shipments by sea. Are sediul în Wijnegem, Belgia.

 1. SILSTEVE AS

  Estonia

  Compania SILSTEVE AS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile logistics. Are sediul în Sillamäe, Estonia.

 2. ANTWERP TANK REPAIR

  Belgia

  Compania ANTWERP TANK REPAIR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport fluvial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porturi si servicii portuare, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, Porturi si servicii portuare, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, containers for inflammable liquids, și 24-hour repairs. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 1. INTERCOP S.L.

  Spania

  Compania INTERCOP S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Logistica integrata, Kituri pentru barci, Agentii maritime - navlositori, Customs agency, Logistica integrata, Kituri pentru barci, și Agentii maritime - navlositori. Are sediul în Las Palmas De Gran Canaria, Spania.

 2. CARGA

  Belgia

  Compania CARGA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport fluvial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porturi si servicii portuare, Tranzit portuar, Transport in vrac, Logistica in antrepozite, Porturi si servicii portuare, Tranzit portuar, Transport in vrac, și Logistica in antrepozite. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 3. NTN EST AS

  Estonia

  Compania NTN EST AS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Comisionari pentru transporturi internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porturi si servicii portuare, international transport, ports, docks and port services, Porturi si servicii portuare, și port. Are sediul în Tallinn, Estonia.

 4. HLM HAMBURG LINES MEN GMBH

  Germania

  Compania HLM HAMBURG LINES MEN GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. Are sediul în Hamburg, Germania.

 5. GRAND PORT MARITIME DE NANTES SAINT-NAZAIRE

  Franta

  Compania GRAND PORT MARITIME DE NANTES SAINT-NAZAIRE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Logistica in antrepozite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export - agenti, Porturi si servicii portuare, Administratii portuare, Import-export - agenti, Porturi si servicii portuare, și Administratii portuare. Are sediul în Nantes Cedex 4, Franta.

 6. MTD MARITIME SERVICES & PORT RECEPTION FACILITY

  Belgia

  Compania MTD MARITIME SERVICES & PORT RECEPTION FACILITY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 7. SEA-INVEST

  Belgia

  Compania SEA-INVEST, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport fluvial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porturi si servicii portuare, Transporturi - barci, Porturi si servicii portuare, și Transporturi - barci. Are sediul în Gent, Belgia.

 8. CONTINENTAL SURVEYS

  Belgia

  Compania CONTINENTAL SURVEYS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Experti maritimi, Materiale - studii si cercetari, Optimizarea costurilor industriale - firme de proiectare, Masurarea capacitatii navelor, Experti maritimi, Materiale - studii si cercetari, Optimizarea costurilor industriale - firme de proiectare, și Masurarea capacitatii navelor. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 1. ICC - AGENCIA DE NAVEGAÇÃO E DE TRANSPORTES TERRESTRES S.A.

  Portugalia

  Compania ICC - AGENCIA DE NAVEGAÇÃO E DE TRANSPORTES TERRESTRES S.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzit portuar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porturi si servicii portuare, Porturi si servicii portuare, Logistic management consulting, și sea transport. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 2. DURME-NATIE

  Belgia

  Compania DURME-NATIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Logistica in antrepozite, Stocare in depozite si antrepozite - servicii, Zahar, Logistica in antrepozite, Stocare in depozite si antrepozite - servicii, Zahar, și cocoa. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 3. SOCIETE DU PORT DE MERTERT

  Luxemburg

  Compania SOCIETE DU PORT DE MERTERT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intretinere maritima, Transport fluvial, Intretinere maritima, Transport fluvial, road transport of merchandise, și rail transport. Are sediul în Mertert, Luxemburg.

 4. SHIPS INFORMATION GENOVA

  Italia

  Compania SHIPS INFORMATION GENOVA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pilotarea navelor, Remorcari maritime, Pilotarea navelor, Remorcari maritime, watch-towers, și Weather measurements. Are sediul în Genova, Italia.

 5. BRAUCH TRANSPORT AG

  Elvetia

  Compania BRAUCH TRANSPORT AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fret internaţional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porturi si servicii portuare, Transport rutier, Transport rutier - servicii logistice, Mesagerie internationala, Porturi si servicii portuare, Transport rutier, Transport rutier - servicii logistice, și Mesagerie internationala. Are sediul în Volketswil, Elvetia.

 6. YES LOGISTICS EUROPE GMBH

  Germania

  Compania YES LOGISTICS EUROPE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, și Armatori. Are sediul în Hamburg, Germania.

 7. WILHELMSHAVENER HAFENWIRTSCHAFTS-VEREINIGUNG E.V.

  Germania

  Compania WILHELMSHAVENER HAFENWIRTSCHAFTS-VEREINIGUNG E.V., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport fluvial, Transport rutier, Transport rutier - servicii logistice, Mesagerie internationala, Transport fluvial, Transport rutier, Transport rutier - servicii logistice, și Mesagerie internationala. Are sediul în Wilhelmshaven, Germania.

 8. EVENT- UND CHARTERSCHIFFFAHRT BERLIN

  Germania

  Compania EVENT- UND CHARTERSCHIFFFAHRT BERLIN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, și Armatori. Are sediul în Berlin, Germania.

 9. ÖSTERREICHISCHES NORMUNGSINSTITUT

  Austria

  Compania ÖSTERREICHISCHES NORMUNGSINSTITUT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier, Transport rutier - servicii logistice, Mesagerie internationala, Docuri si antrepozite, Transport rutier, Transport rutier - servicii logistice, Mesagerie internationala, și Docuri si antrepozite. Are sediul în Wien, Austria.

 10. REEDEREI BERND SIBUM GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania REEDEREI BERND SIBUM GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, și Armatori. Are sediul în Haren, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit