• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • drumuri si autostrazi - exploatare si servicii

Rezultate pentru

Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii - Import export

 1. GÜDLER DATENSERVICE GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GÜDLER DATENSERVICE GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii. Are sediul în Karlsruhe, Germania.

 2. ANTIKOR VALJEVO - TRAFFIC SIGNS AND RADARS

  Serbia

  Compania ANTIKOR VALJEVO - TRAFFIC SIGNS AND RADARS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile traffic speed detection radar. Are sediul în Valjevo, Serbia.

 3. FUHRERSCHEINORIGINALS

  Germania

  Compania FUHRERSCHEINORIGINALS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile motorcycle rental for driving licence tests, road safety equipment and systems, și driving refresher courses. Are sediul în Bonn, Germania.

 4. AIR PARKING SECURITY

  Belgia

  Compania AIR PARKING SECURITY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile parking area, building of car parks, și bonding. Are sediul în Zaventem, Belgia.

 5. GTDL - GESELLSCHAFT FÜR TOURISTISCHE DIENSTLEISTUNGEN MBH

  Germania

  Compania GTDL - GESELLSCHAFT FÜR TOURISTISCHE DIENSTLEISTUNGEN MBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii metalice usoare, Fundatii, Finisari, Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii, Constructii metalice usoare, Fundatii, Finisari, și Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii. Are sediul în München, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. RAIL-ASSETS GEORG KREITMAIR E.K.

  Germania

  Compania RAIL-ASSETS GEORG KREITMAIR E.K., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte - prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule la mana a doua, Autocare si autobuze, Materiale si echipament feroviar, Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii, Vehicule la mana a doua, Autocare si autobuze, Materiale si echipament feroviar, și Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii. Are sediul în Augsburg, Germania.

 2. CONTIPARK PARKGARAGEN GMBH

  Germania

  Compania CONTIPARK PARKGARAGEN GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii metalice usoare, Fundatii, Finisari, Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii, Constructii metalice usoare, Fundatii, Finisari, și Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii. Are sediul în Oldenburg, Germania.

 3. HANAUER PARKHAUS GMBH

  Germania

  Compania HANAUER PARKHAUS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii metalice usoare, Fundatii, Finisari, Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii, Constructii metalice usoare, Fundatii, Finisari, și Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii. Are sediul în Hanau, Germania.

 4. LUMINA GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania LUMINA GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii metalice usoare, Fundatii, Finisari, Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii, Constructii metalice usoare, Fundatii, Finisari, și Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii. Are sediul în Chemnitz, Germania.

 5. MYPARK GMBH

  Germania

  Compania MYPARK GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Compozitie, fotocompozitie si fotogravura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tipografie, Serigrafie, Reprografie, Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii, Tipografie, Serigrafie, Reprografie, și Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii. Are sediul în Saarbrücken, Germania.

 1. CITY-PARKING DEUTSCHLAND GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania CITY-PARKING DEUTSCHLAND GMBH & CO.KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii metalice usoare, Fundatii, Finisari, Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii, Constructii metalice usoare, Fundatii, Finisari, și Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii. Are sediul în Nordendorf, Germania.

 2. AUTORADAM

  Olanda

  Compania AUTORADAM, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii. Are sediul în Almere, Olanda.

 1. PBW - PARKRAUMGESELLSCHAFT BADEN-WÜRTTEMBERG MBH

  Germania

  Compania PBW - PARKRAUMGESELLSCHAFT BADEN-WÜRTTEMBERG MBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii metalice usoare, Fundatii, Finisari, Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii, Constructii metalice usoare, Fundatii, Finisari, și Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii. Are sediul în Stuttgart, Germania.

 2. AIRE ACONDICIONADO SL

  Spania

  Compania AIRE ACONDICIONADO SL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii. Are sediul în Valencia, Spania.

 3. AGB TRANSPORTS

  Franta

  Compania AGB TRANSPORTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile road hauliers. Are sediul în St Denis De Pile, Franta.

 4. STÄDT. PARKHAUS GMBH

  Germania

  Compania STÄDT. PARKHAUS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii metalice usoare, Fundatii, Finisari, Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii, Constructii metalice usoare, Fundatii, Finisari, și Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii. Are sediul în Marktredwitz, Germania.

 5. JST ROAD- BUILDING TRUST 3

  Belarus

  Compania JST ROAD- BUILDING TRUST 3, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - utilaje si material de intretinere, Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii, road works, Drumuri - utilaje si material de intretinere, maintenance of road sections, și Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii. Are sediul în Mogilev, Belarus.

 6. TRANS-KRUSZ

  Polonia

  Compania TRANS-KRUSZ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile scrap metal, și plastic waste. Are sediul în Pszczyna, Polonia.

 7. VERKEHRSGESELLSCHAFT STADT GELSENKIRCHEN MBH

  Germania

  Compania VERKEHRSGESELLSCHAFT STADT GELSENKIRCHEN MBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii metalice usoare, Fundatii, Finisari, Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii, Constructii metalice usoare, Fundatii, Finisari, și Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii. Are sediul în Gelsenkirchen, Germania.

 8. ANONIMABITUMI.IT

  Italia

  Compania ANONIMABITUMI.IT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bituminous emulsions. Are sediul în Colmurano, Italia.

 1. TS APPALTI

  Italia

  Compania TS APPALTI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile excavation work for drainage systems, floor maintenance, și earthmoving work. Are sediul în Catania, Italia.

 2. PARK-BAU VERWALTUNGSGESELLSCHAFT MBH & CO. TIEFGARAGE SIEGEN KG

  Germania

  Compania PARK-BAU VERWALTUNGSGESELLSCHAFT MBH & CO. TIEFGARAGE SIEGEN KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii metalice usoare, Fundatii, Finisari, Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii, Constructii metalice usoare, Fundatii, Finisari, și Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii. Are sediul în Borken, Germania.

 3. TUNNEL DU GRAND SAINT BERNARD - SISEX S.A.

  Elvetia

  Compania TUNNEL DU GRAND SAINT BERNARD - SISEX S.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier, motorways, tunnels and auto transport - operating, exceptional freight haulage, și Transport rutier. Are sediul în Bourg Saint Pierre, Elvetia.

 4. Q-PARK GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania Q-PARK GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii metalice usoare, Fundatii, Finisari, Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii, Constructii metalice usoare, Fundatii, Finisari, și Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 5. OPG

  Germania

  Compania OPG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii metalice usoare, Fundatii, Finisari, Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii, Constructii metalice usoare, Fundatii, Finisari, și Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii. Are sediul în Osnabrück, Germania.

 6. DIASIMCO

  Grecia

  Compania DIASIMCO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - utilaje si material de intretinere, Drumuri - utilaje si material de intretinere, și road safety equipment and systems. Are sediul în Athens, Grecia.

 7. SOCOMIX

  Franta

  Compania SOCOMIX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii. Are sediul în Beaugency, Franta.

 8. ABC HOLIDAY PLUS GMBH

  Germania

  Compania ABC HOLIDAY PLUS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii metalice usoare, Fundatii, Finisari, Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii, Constructii metalice usoare, Fundatii, Finisari, și Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii. Are sediul în München, Germania.

 9. SGS TRANS

  Franta

  Compania SGS TRANS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport frigorific, express mail service, Transport frigorific, și transportation of pharmaceutical goods. Are sediul în Saint-Ouen-L'aumone, Franta.

 10. BIURO USLUG TURYSTYCZNYCH JOLA - CENTRALA

  Polonia

  Compania BIURO USLUG TURYSTYCZNYCH JOLA - CENTRALA, care își desfășoară activitatea în domeniul Aeroporturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii, Docuri si antrepozite, Porturi si servicii portuare, Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii, Docuri si antrepozite, și Porturi si servicii portuare. Are sediul în Wroclaw, Polonia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit