• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • utilaje pentru imprimarea codurilor de bare

Rezultate pentru

Utilaje pentru imprimarea codurilor de bare - Import export

 1. ACCRAPLY EUROPE LTD

  Regatul Unit

  No matter how your product is packaged – bottles, cans, boxes, flexible packaging and others – Accraply has an industrial labelling machine for you. We are a Barry-Wehmiller Packaging Systems company providing labelling and shrink sleeve converting equipment, specialising in pressure sensitive labellers, roll-fed labelling systems and shrink sleeve label application technology. Our trusted brands of labelling machines – Accraply, Harland, Trine and Graham & Sleevit – serve a wide variety of industries, including food and drinks, pharmaceutical, household and consumer goods, health and beauty and others. Our Stanford shrink sleeve converting equipment gives us the ability to guide our customers confidently throughout all aspects of shrink sleeve labelling technology. Accraply solutions are designed to meet the specific needs of the different markets by delivering URS Compliance, Serialisation capability, Validation/ Documentation, CFR21 compliance and are Track and eject/trace compatible solutions. Our global expertise and support, delivered locally, allows us to be a focused and responsive partner that supports all your labeling needs. Don't hesitate to contact us for more information !

 2. DATA SCALES GESELLSCHAFT FÜR WÄGETECHNIK UND SYSTEME MBH

  Germania

  Compania DATA SCALES GESELLSCHAFT FÜR WÄGETECHNIK UND SYSTEME MBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru imprimarea codurilor de bare. Are sediul în Ostermünchen, Germania.

 3. ALFRED MARSCHALL GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania ALFRED MARSCHALL GMBH & CO.KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru imprimarea codurilor de bare. Are sediul în Porta Westfalica, Germania.

 4. INTEGER SOLUTIONS GMBH

  Germania

  Compania INTEGER SOLUTIONS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru imprimarea codurilor de bare. Are sediul în Wölfersheim, Germania.

 5. ARDAX TECH GMBH

  Germania

  Compania ARDAX TECH GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru imprimarea codurilor de bare. Are sediul în Hamburg, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. D-UND-S BÜROTECHNIK GMBH

  Austria

  Compania D-UND-S BÜROTECHNIK GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru imprimarea codurilor de bare. Are sediul în Amstetten, Austria.

 2. CAREMA GMBH

  Germania

  Compania CAREMA GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru imprimarea codurilor de bare. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 3. EDS DINSLAKEN INH. ARACA

  Germania

  Compania EDS DINSLAKEN INH. ARACA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru imprimarea codurilor de bare. Are sediul în Voerde, Germania.

 4. D & D E-TIKETTEN

  Germania

  Compania D & D E-TIKETTEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru imprimarea codurilor de bare. Are sediul în Frankfurt A. Main, Germania.

 5. EWL DISPLAY & PRINTING SOLUTIONS GMBH

  Germania

  Compania EWL DISPLAY & PRINTING SOLUTIONS GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru imprimarea codurilor de bare. Are sediul în Sauerlach, Germania.

 1. ESC BARCODE GMBH

  Germania

  Compania ESC BARCODE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru imprimarea codurilor de bare. Are sediul în Neuried, Germania.

 2. PUR PRINT SYSTEME GMBH

  Germania

  Compania PUR PRINT SYSTEME GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru imprimarea codurilor de bare. Are sediul în Dessau-Roßlau, Germania.

 1. RATIOLABEL INTERNATIONAL GMBH

  Germania

  Compania RATIOLABEL INTERNATIONAL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru imprimarea codurilor de bare. Are sediul în Linden, Germania.

 2. DOBLER GMBH

  Germania

  Compania DOBLER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru imprimarea codurilor de bare. Are sediul în Stuttgart, Germania.

 3. ELMICRON DR. HARALD OEHLMANN GMBH

  Germania

  Compania ELMICRON DR. HARALD OEHLMANN GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru imprimarea codurilor de bare. Are sediul în Naumburg, Germania.

 4. BARCODAT GMBH

  Germania

  Compania BARCODAT GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru imprimarea codurilor de bare. Are sediul în Dornstetten, Germania.

 5. CHR ELECTRONICS SRL

  Romania

  Compania CHR electronics oferă echipamente și servicii esențiale pentru gestionarea administrativă și logistică a afacerilor. Compania oferă în prezent o gamă extinsă de servicii și echipamente necesare companiilor: - echipamente print & copy (vânzare, închiriere și service): imprimante și multifuncționale, imprimante de etichete, cititoare coduri de bare, echipamente IT, consumabile; - echipamente de securitate: supraveghere video, sisteme de alarmă, sisteme de control acces și pontaj, sisteme de detecție incendiu, bariere și sisteme de parcare; - echipamente audio-video (vânzare și închiriere): echipamente de prezentare, echipamente pentru săli de conferință, sisteme de discuții, sisteme de traducere simultană, sisteme de sunet ambiental și de adresare publică. Toate dispozitivele și serviciile includ GARANȚIA CHR electronics pentru o colaborare FĂRĂ GRIJI: - garanția funcționării produsului; - garanția soluției corecte; - garanția înlocuirii produselor nefuncționale; - garanția unui Partener care va soluționează problemele. CHR electronics înseamnă 30 de ani de experiență în servicii de administrare a activităților de tipărire, copiere și scanare, 24 de ani de când a lansat primul serviciu de închiriere a multifuncționalelor în Brașov și 17 ani de expertiză în soluții audio-video, de securitate, de rețelistică și de gestiune a codurilor de bare.

  Toate produsele pentru "utilaje pentru imprimarea codurilor de bare"

 6. CODIPROF, LDA

  Portugalia

 7. IMEADE

  Franta

 8. ETIPRINT- INDÚSTRIA DE ETIQUETAS

  Portugalia

 1. COM CLEMENS GMBH

  Germania

 2. BEIC IDENT GMBH

  Germania

 3. HAUSER BÜROTECHNIK - INH.VIKTOR HAUSER

  Germania

 4. RLS RATIOLABEL SERVICE GMBH

  Germania

 5. DYNAMIC SYSTEMS GMBH

  Germania

 6. TYPOGRAPHUS GMBH

  Germania

 7. BSI® VERTRIEBS GMBH

  Germania

 8. AJK ETIKETTEN- UND BARCODESYSTEME GMBH

  Germania

 9. HIV-HOFFMANN GMBH

  Germania

 10. SERVOPACK HAFTETIKETTEN GMBH

  Germania

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit