• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului

Rezultate pentru

Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului - Import export

 1. SARL VOSGES MECA BOIS

  Franta

  Compania SARL VOSGES MECA BOIS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului, Frezare - utilaje pentru prelucrarea lemnului, Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului, și Frezare - utilaje pentru prelucrarea lemnului. Are sediul în Hennecourt, Franta.

 2. ROBLAND

  Belgia

  Compania ROBLAND, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferastraie portabile cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frezare - utilaje pentru prelucrarea lemnului, Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului, Frezare - utilaje pentru prelucrarea lemnului, și Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului. Are sediul în Brugge, Belgia.

 3. METABO SAS

  Franta

  Compania METABO SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului, Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului, și accessories for machine tools. Are sediul în Montigny-Le-Bretonneux, Franta.

 4. TSOPOURIDIS P AND SIA OE

  Grecia

  Compania TSOPOURIDIS P AND SIA OE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 5. SOCIETE DE PROSPECTION ET D'INVENTIONS TECHNIQUES(SPIT)

  Franta

  Compania SOCIETE DE PROSPECTION ET D'INVENTIONS TECHNIQUES(SPIT), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte portabile cu motor, Masini de gaurit portabile, Pistoale pneumatice cu cuie, Unelte portabile cu motor, Masini de gaurit portabile, riveting machines, și Pistoale pneumatice cu cuie. Are sediul în Bourg Les Valence, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ZUANI DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania ZUANI DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale, Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea lemnului, Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale, Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea lemnului, window manufacturers, și wood-aluminium door. Are sediul în Hohenstein, Germania.

 2. STEININGER VERTRIEBS GMBH

  Germania

  Compania STEININGER VERTRIEBS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Buloane, Robinetarie sanitara, Feronerie pentru constructii, Feronerie industriala, Buloane, Robinetarie sanitara, Feronerie pentru constructii, și Feronerie industriala. Are sediul în Dingolfing, Germania.

 3. BORA TOOL

  Statele Unite ale Americii

  Compania BORA TOOL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului. Are sediul în Troy, Statele Unite ale Americii.

 4. HDG BAVARIA GMBH HEIZSYSTEME FÜR HOLZ

  Germania

  Compania HDG BAVARIA GMBH HEIZSYSTEME FÜR HOLZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului. Are sediul în Massing, Germania.

 5. TOOMA TÖÖRIIST AS

  Estonia

  Compania TOOMA TÖÖRIIST AS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Manipularea marfurilor - material rulant, Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea metalelor, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Manipularea marfurilor - material rulant, și Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea metalelor. Are sediul în Tallinn, Estonia.

 1. GARSDALO MEDIENOS TECHNOLOGIJA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE

  Lituania

  Compania GARSDALO MEDIENOS TECHNOLOGIJA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea lemnului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale, Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului, Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale, și Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului. Are sediul în Vilnius, Lituania.

 2. OERTLI WERKZEUGE AG

  Elvetia

  Compania OERTLI WERKZEUGE AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile woodworking tools. Are sediul în Hori, Elvetia.

 1. METHOD TOOLS LTD

  Regatul Unit

  Compania METHOD TOOLS LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului, Lame si cutite industriale, Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului, și Lame si cutite industriale. Are sediul în Stockport, Regatul Unit.

 2. AUER BAUSTOFFE GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania AUER BAUSTOFFE GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului, Lemn taiat si tratat, Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului, și Lemn taiat si tratat. Are sediul în Erding, Germania.

 3. METABO POLSKA SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania METABO POLSKA SP. Z O.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pneumatice - instalatii si utilaje, Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului, Pneumatice - instalatii si utilaje, și Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului. Are sediul în Stargard Szczecinski, Polonia.

 4. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCJI HANDLU I USLUG ARKOM SP Z O O

  Polonia

  Compania PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCJI HANDLU I USLUG ARKOM SP Z O O, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, și Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului. Are sediul în Rzeszow, Polonia.

 5. CARL KAMMERLING INTERNATIONAL LTD

  Regatul Unit

  Compania CARL KAMMERLING INTERNATIONAL LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor pentru electrotehnica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte portabile cu motor pentru constructii, Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului, Unelte portabile cu motor pentru constructii, și Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului. Are sediul în Pwllheli, Regatul Unit.

 6. WALTER M. STRASEK, STERN - WERKZEUGFABRIK

  Austria

  Compania WALTER M. STRASEK, STERN - WERKZEUGFABRIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de mana fara motor, Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului, Unelte de mana fara motor, și Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului. Are sediul în Aschach An Der Steyr, Austria.

 7. BEIERMEISTER TOOL TECHNIK GMBH

  Germania

  Compania BEIERMEISTER TOOL TECHNIK GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului, Ferestre, Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului, și Ferestre. Are sediul în Wäschenbeuren, Germania.

 8. STEINDL GMBH

  Germania

  Compania STEINDL GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului, și Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului. Are sediul în Essen, Germania.

 1. AIGNER WERKZEUGE GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania AIGNER WERKZEUGE GESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea lemnului, și Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea lemnului. Are sediul în Neumarkt Im Hausruckkreis, Austria.

 2. LEITZ HUNGARIA SZERSZAM KFT

  Ungaria

  Compania LEITZ HUNGARIA SZERSZAM KFT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea lemnului, și Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea lemnului. Are sediul în Erd, Ungaria.

 3. KADIMEX SP. Z O.O. SP.K.

  Polonia

  Compania KADIMEX SP. Z O.O. SP.K., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructie ignifuge. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului, Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea lemnului, Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului, și Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea lemnului. Are sediul în Zabki, Polonia.

 4. STRUER VAERKTOEJ A/S

  Danemarca

  Compania STRUER VAERKTOEJ A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului, și Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului. Are sediul în Struer, Danemarca.

 5. PROTOOL SZERSZAMIPARI KFT

  Ungaria

  Compania PROTOOL SZERSZAMIPARI KFT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaurire - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului, și Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 6. ROBERT BOSCH ENERGY AND BODY SYSTEMS GEPJARMUELEKTROMOSSAGI ALKATRESZ GYARTO ES FORGALMAZO KFT.

  Ungaria

  Compania ROBERT BOSCH ENERGY AND BODY SYSTEMS GEPJARMUELEKTROMOSSAGI ALKATRESZ GYARTO ES FORGALMAZO KFT., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului, și Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului. Are sediul în Miskolc, Ungaria.

 7. J.A. GADD LTD

  Regatul Unit

  Compania J.A. GADD LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de mana fara motor pentru zidarie, Ferastraie portabile cu motor, Unelte de mana fara motor pentru zidarie, și Ferastraie portabile cu motor. Are sediul în Cheltenham, Regatul Unit.

 8. HERMADI S.L.

  Spania

  Compania HERMADI S.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului, și Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului. Are sediul în Humanes De Madrid, Spania.

 9. TIMMERFABRIEK BRUSCHKE B.V.

  Olanda

  Compania TIMMERFABRIEK BRUSCHKE B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului, și Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului. Are sediul în Haarlem, Olanda.

 10. MAWE WETTER GMBH WERKZEUGE UND MASCHINEN

  Germania

  Compania MAWE WETTER GMBH WERKZEUGE UND MASCHINEN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului, și Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului. Are sediul în Löhne, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului - Import export

Număr de rezultate

1.710 Intreprinderile