• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • lemn negeluit pentru prelucrat

Rezultate pentru

Lemn negeluit pentru prelucrat - Import export

 1. PETER MOSER RUSTIKALE HOLZBEARBEITUNG GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania PETER MOSER RUSTIKALE HOLZBEARBEITUNG GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn negeluit pentru prelucrat. Are sediul în Alpbach, Austria.

 2. MATERIALS TRANS LOGISTIC

  Armenia

  Verified by europages badge

  Compania MATERIALS TRANS LOGISTIC, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - articole, Materiale de constructii, Lemn geluit pentru prelucrat, Lemn negeluit pentru prelucrat, Lemn - articole, Materiale de constructii, Lemn geluit pentru prelucrat, Lemn negeluit pentru prelucrat, și plywood. Are sediul în Yerevan, Armenia.

 3. VALFIGO IMPEX SRL

  Romania

  Suntem pe piata din Romania din anul 2001 si pe piata internationala din 2007. Producem cherestea si diferite produse din lemn, in special din molid, brad, fag.

 4. HOLZ WELTE GMBH - SÄGEWERK UND HOLZHANDEL

  Austria

  Compania HOLZ WELTE GMBH - SÄGEWERK UND HOLZHANDEL, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn negeluit pentru prelucrat. Are sediul în Feldkirch, Austria.

 5. FOPBOYKOOG

  Ucraina

  Compania FOPBOYKOOG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse finite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn negeluit pentru prelucrat, și Lemn negeluit pentru prelucrat. Are sediul în Bershad, Ucraina.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. NORD-SÜD-HOLZ GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania NORD-SÜD-HOLZ GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Rindele automate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn pentru prelucrat, Talas si rumegus din lemn, Lemn negeluit pentru prelucrat, Panouri placate si contraplacate, Lemn pentru prelucrat, Talas si rumegus din lemn, Lemn negeluit pentru prelucrat, și Panouri placate si contraplacate. Are sediul în Weyhe, Germania.

 2. ACAR INŞAAT MALZEME LTD ŞTI

  Turcia

  Compania ACAR INŞAAT MALZEME LTD ŞTI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn negeluit pentru prelucrat. Are sediul în Mersin, Turcia.

 3. HOLZ ZENTRUM OSTERODE GMBH

  Germania

  Compania HOLZ ZENTRUM OSTERODE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn negeluit pentru prelucrat. Are sediul în Osterode, Germania.

 4. WITTMANN HOLZ GESMBH

  Austria

  Compania WITTMANN HOLZ GESMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn negeluit pentru prelucrat. Are sediul în Kleinzell, Austria.

 5. HAJDINJAK D.O.O.

  Croatia

  Compania HAJDINJAK D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn negeluit pentru prelucrat, Lemn geluit pentru prelucrat, cherry tree logs, Lemn negeluit pentru prelucrat, și Lemn geluit pentru prelucrat. Are sediul în Sisak, Croatia.

 1. STZR VUKIC WOOD COMPANY

  Serbia

  Compania STZR VUKIC WOOD COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn negeluit pentru prelucrat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile beech square cuts, Hardwood sawn timber, și sawn-wood. Are sediul în Medvedja, Serbia.

 2. VENDER LEGNAMI S.R.L.

  Italia

  Compania VENDER LEGNAMI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn pentru prelucrat, Lemn negeluit pentru prelucrat, Lemn pentru prelucrat, Lemn negeluit pentru prelucrat, și wooden beams. Are sediul în Mezzocorona, Italia.

 1. EUROCHENE

  Franta

  Compania EUROCHENE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat geluit, Placi de lemn, Lemn negeluit pentru prelucrat, wooden tables, Lemn taiat geluit, Placi de lemn, și Lemn negeluit pentru prelucrat. Are sediul în Saint-Lothain, Franta.

 2. PUUKESKUS AS

  Estonia

  Compania PUUKESKUS AS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn pentru prelucrat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi de lemn, Lemn negeluit pentru prelucrat, Lemn geluit pentru prelucrat, Panouri placate si contraplacate, Placi de lemn, Lemn negeluit pentru prelucrat, Lemn geluit pentru prelucrat, și Panouri placate si contraplacate. Are sediul în Maardu, Estonia.

 3. CASINI LEGNAMI S.R.L.

  Italia

  Compania CASINI LEGNAMI S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn pentru prelucrat, Lemn negeluit pentru prelucrat, Lemn pentru prelucrat, și Lemn negeluit pentru prelucrat. Are sediul în Pelago, Italia.

 4. SCIERIE CLERC

  Franta

  Compania SCIERIE CLERC, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn pentru prelucrat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn negeluit pentru prelucrat, Lemn geluit pentru prelucrat, Lemn taiat geluit, Lemn - produse semifinite, Lemn negeluit pentru prelucrat, Lemn geluit pentru prelucrat, Lemn taiat geluit, și Lemn - produse semifinite. Are sediul în Reugney, Franta.

 5. HANGER HOLZ GMBH

  Austria

  Compania HANGER HOLZ GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Talas si rumegus din lemn, Placi de lemn, Lemn negeluit pentru prelucrat, Lemn taiat si tratat, Talas si rumegus din lemn, Placi de lemn, și Lemn negeluit pentru prelucrat. Are sediul în Kleinraming, Austria.

 6. FORGE MAHUSSIER SA

  Franta

  Compania FORGE MAHUSSIER SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn negeluit pentru prelucrat, Lemn taiat negeluit, Talas si rumegus din lemn, Lemn taiat geluit, Lemn negeluit pentru prelucrat, Lemn taiat negeluit, Talas si rumegus din lemn, și Lemn taiat geluit. Are sediul în Saint-Haon-Le-Vieux, Franta.

 7. WILHELM HÜSTER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania WILHELM HÜSTER GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn negeluit pentru prelucrat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sawmills, FSC-certified wood, și beech square cuts. Are sediul în Meschede, Germania.

 8. MATTHIAS HERMES HOLZ GMBH

  Germania

  Compania MATTHIAS HERMES HOLZ GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Talas si rumegus din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn brut, Lemn taiat geluit, Lemn negeluit pentru prelucrat, Lemn taiat si tratat, Lemn brut, Lemn taiat geluit, Lemn negeluit pentru prelucrat, și Lemn taiat si tratat. Are sediul în Stadtkyll, Germania.

 1. SCIERIE DE NIEDERVISSE

  Franta

  Compania SCIERIE DE NIEDERVISSE, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat negeluit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn de placaj, Talas si rumegus din lemn, Lemn taiat geluit, Lemn negeluit pentru prelucrat, Lemn de placaj, Talas si rumegus din lemn, Lemn taiat geluit, și Lemn negeluit pentru prelucrat. Are sediul în Niedervisse, Franta.

 2. AKKOYUN ORMAN ÜRÜNLERI

  Turcia

  Compania AKKOYUN ORMAN ÜRÜNLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn negeluit pentru prelucrat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile boards and blocks of wood, și wooden packing. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. PATRICK CODY LTD

  Irlanda

  Compania PATRICK CODY LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn negeluit pentru prelucrat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Lemn taiat negeluit, Lemn geluit pentru prelucrat, Lemn taiat si tratat, Lemn taiat negeluit, și Lemn geluit pentru prelucrat. Are sediul în Roscrea, Irlanda.

 4. ANTIK GRUP ORMAN ÜRÜNLERI

  Turcia

  Compania ANTIK GRUP ORMAN ÜRÜNLERI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn negeluit pentru prelucrat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile walnut, oak, timber, și dry beech wood. Are sediul în Ankara, Turcia.

 5. CARTECHLOGISTICS

  Ucraina

  Compania CARTECHLOGISTICS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn pentru prelucrat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat geluit, Lemn taiat si tratat, Lemn negeluit pentru prelucrat, Lemn geluit pentru prelucrat, Lemn taiat geluit, Lemn taiat si tratat, Lemn negeluit pentru prelucrat, și Lemn geluit pentru prelucrat. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 6. MMK WOOD

  Letonia

  Compania MMK WOOD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn pentru prelucrat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat negeluit, Lemn negeluit pentru prelucrat, Lemn taiat negeluit, Lemn negeluit pentru prelucrat, și planed timber. Are sediul în Talsu Raj, Letonia.

 7. BI MIMARLIK SANAYI IC VE DIS TICARET LIMITED SIRKETI

  Turcia

  Compania BI MIMARLIK SANAYI IC VE DIS TICARET LIMITED SIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn negeluit pentru prelucrat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile teak, și African wood. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. HENDRIK MAERTENS

  Belgia

  Compania HENDRIK MAERTENS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn negeluit pentru prelucrat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cabinet making. Are sediul în Brugge, Belgia.

 9. LEGNO GARDEN

  Italia

  Compania LEGNO GARDEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn negeluit pentru prelucrat. Are sediul în Rionero In Vulture, Italia.

 10. CORSO LEGNAMI S.R.L.

  Italia

  Compania CORSO LEGNAMI S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn pentru prelucrat, Lemn negeluit pentru prelucrat, Lemn pentru prelucrat, și Lemn negeluit pentru prelucrat. Are sediul în Calatafimi Segesta, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Lemn negeluit pentru prelucrat - Import export

Număr de rezultate

2.433 Intreprinderile