• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • lemn - obiecte prelucrate

Rezultate pentru

Lemn - obiecte prelucrate - Import export

 1. JERZY PRZYBYLSKI CARPENTRY LTD

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania JERZY PRZYBYLSKI CARPENTRY LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse semifinite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - obiecte prelucrate, Mobilier pentru locuinte, Mobila pentru camere de copii, Mobilier pentru hoteluri, cafenele, restaurante, Mobilier pentru hoteluri, Mobilier si rafturi pentru birou, Mobiliere industriale, Scari din lemn, și Mobilier pentru locuinte. Are sediul în Nowy Tomyśl, Polonia.

 2. TORNERÍA ROMANS S.L.

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania TORNERÍA ROMANS S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - obiecte prelucrate, Articole de mobilier din lemn, wooden articles and structures, Lemn - obiecte prelucrate, complementary wooden furnishings, Articole de mobilier din lemn, wooden lamps, wood lathes, și wood turning. Are sediul în Torelló-Barcelona, Spania.

 3. VAMILEX SRL

  Romania

  Vamilex face parte din grupul de firme sn.Deco si este specializata in exploatarea si prelucrarea materialelor lemnoase infiintata in anul 1994 aceasta firma s-a dezvoltat de-a lungul timpului si a dovedit ca poate face fata oricarei provocari incepand de la exploatarea forestiera si ajungand la producerea produselor finite din lemn. Datorita modernizarii liniei noastre de productie suntem capabili sa executam semifabricate din material propriu la cele mai bune preturi. Daca sunteti interesati de o colaborare va rugam sa ne contactati

 4. BOUTIQUE BOIS

  Franta

  Compania BOUTIQUE BOIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - obiecte prelucrate. Are sediul în Rouffignac Saint Cernin De Reilhac, Franta.

 5. Global Olive Wood Dekorasyon Ihracat Ithalat Sanayi ve Ticaret Limited Sirketi

  Turcia

  Compania Global Olive Wood Dekorasyon Ihracat Ithalat Sanayi ve Ticaret Limited Sirketi, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - obiecte prelucrate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasini epoxi, și Rasini epoxi. Are sediul în Balikesir, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. OLIVE WOOD CRAFT

  Tunisia

  Compania OLIVE WOOD CRAFT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - obiecte prelucrate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile woodenware for kıtchen. Are sediul în Sfax, Tunisia.

 2. LAVIPROD FOREST SRL.

  Romania

  Compania LAVIPROD FOREST SRL., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - obiecte prelucrate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wood turning, furniture components, element for furniture manufacturers, și furniture legs and feet turned. Are sediul în Buzau, Romania.

 3. VECCHIATO SRL WOOD VIBRATION

  Italia

  Compania VECCHIATO SRL WOOD VIBRATION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - obiecte prelucrate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wood turning, furniture legs and feet turned, și table legs. Are sediul în Borgoricco, Italia.

 4. WOODEN ACCESSORIES - LIPA

  Croatia

  Compania WOODEN ACCESSORIES - LIPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - obiecte prelucrate. Are sediul în Nova Gradiska, Croatia.

 5. DOMESTAV S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania DOMESTAV S.R.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - obiecte prelucrate. Are sediul în Brno , Republica Ceha.

 1. TALLERES ARIMAR

  Spania

  Compania TALLERES ARIMAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - obiecte prelucrate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piese din lemn pentru mobila, Taierea lemnului - utilaje si materiale, wood turning, Piese din lemn pentru mobila, Wooden biscuits for joinery, și Taierea lemnului - utilaje si materiale. Are sediul în Azpeitia-Guipúzcoa, Spania.

 2. P.P.U.H. TRANS DREW TADEUSZ GRUCA

  Polonia

  Compania P.P.U.H. TRANS DREW TADEUSZ GRUCA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - obiecte prelucrate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stumps, și rods. Are sediul în Maków Podhalański, Polonia.

 1. OPENWOOD

  Ucraina

  Compania OPENWOOD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - obiecte prelucrate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile catering supplies. Are sediul în Nizhyn, Ucraina.

 2. TYC GRUP YAPI PEYZAJ VE ORMAN ÜRÜNLERI SAN. TIÇ. LTD. ŞTI.

  Turcia

  Compania TYC GRUP YAPI PEYZAJ VE ORMAN ÜRÜNLERI SAN. TIÇ. LTD. ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse finite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - obiecte prelucrate, Lemn - obiecte prelucrate, sleepers for railway lines and tramways, wooden flower box, și sawn-wood. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 3. SOBUS ZABAWKI DREWNIANE

  Polonia

  Compania SOBUS ZABAWKI DREWNIANE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - obiecte prelucrate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wooden games and toys. Are sediul în Nowy Wiśnicz, Polonia.

 4. SUN TIMBER OÜ

  Estonia

  Compania SUN TIMBER OÜ, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - obiecte prelucrate, Mobila si decoratiuni pentru gradina, Decoratiuni pentru gradini, Garduri, Lemn - obiecte prelucrate, Mobila si decoratiuni pentru gradina, Decoratiuni pentru gradini, și Garduri. Are sediul în TALLINN, Estonia.

 5. BOBEN TOOLS-WOODEN HANDLES

  Slovenia

  Compania BOBEN TOOLS-WOODEN HANDLES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - obiecte prelucrate. Are sediul în Hinje, Slovenia.

 6. OLIVEN WOOD

  Tunisia

  Compania OLIVEN WOOD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - obiecte prelucrate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wooden accessory, și oriental craft accessories. Are sediul în Hammam Sousse, Tunisia.

 7. CAN CELS

  Spania

  Compania CAN CELS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jucarii din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - obiecte prelucrate, spinning tops, educational toys, și Lemn - obiecte prelucrate. Are sediul în Sant Pere De Torelló, Spania.

 8. TRADE STAIR PARTS

  Regatul Unit

  Compania TRADE STAIR PARTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - obiecte prelucrate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wood for stairs, custom staircases, bulk hand railing and stair products, și wooden staircases. Are sediul în Braintree, Regatul Unit.

 1. BSOURCE-CUSTOM WOOD PRODUCTS

  Slovenia

  Compania BSOURCE-CUSTOM WOOD PRODUCTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - obiecte prelucrate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comert international - consiliere, Unelte de gradinarit, Agricultura - utilaje si material, Lemn - produse semifinite, Comert international - consiliere, Unelte de gradinarit, Agricultura - utilaje si material, și Lemn - produse semifinite. Are sediul în Hinje, Slovenia.

 2. A. KAVOLIS ENTERPRISE

  Lituania

  Compania A. KAVOLIS ENTERPRISE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - obiecte prelucrate, Mobilier pentru locuinte, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Lemn - obiecte prelucrate, Mobilier pentru locuinte, și Pasari, iepuri si vanat - crestere. Are sediul în Darziniu K., Utenos R., Lituania.

 3. JOSE SILVA

  Portugalia

  Compania JOSE SILVA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - obiecte prelucrate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wood turning, timber, și furnishing accessories. Are sediul în Barcelos, Portugalia.

 4. UR-UNIVERSAL

  Ucraina

  Compania UR-UNIVERSAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - obiecte prelucrate. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 5. ŽIMA D.D.

  Slovenia

  Compania ŽIMA D.D., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - obiecte prelucrate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile brush manufacturer, și cleaning accessories. Are sediul în Kranj, Slovenia.

 6. WOODLENKO

  Ucraina

  Compania WOODLENKO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - obiecte prelucrate. Are sediul în Lviv, Ucraina.

 7. IOANA TRADING SRL

  Romania

  Compania IOANA TRADING SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - obiecte prelucrate. Are sediul în Constanta-Romania, Romania.

 8. UAB WOODLAND.LT

  Lituania

  Compania UAB WOODLAND.LT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - obiecte prelucrate, Scari si balustrade, flooring, wood, Lemn - obiecte prelucrate, și Scari si balustrade. Are sediul în Kaunas, Lituania.

 9. R. STRAUKA ENTERPRISE

  Lituania

  Compania R. STRAUKA ENTERPRISE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - obiecte prelucrate, Articole de uz casnic din lemn, Manere din lemn, Lemn - produse finite, Lemn - obiecte prelucrate, Articole de uz casnic din lemn, Manere din lemn, și Lemn - produse finite. Are sediul în Kukoru Village, Silute District, Lituania.

 10. TORNERIA LEGNO DOLCI

  Italia

  Compania TORNERIA LEGNO DOLCI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - obiecte prelucrate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wood turning, și ool handles. Are sediul în Sant'omobono Terme, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Lemn - obiecte prelucrate - Import export

Număr de rezultate

2.862 Intreprinderile