• europages
  • >
  • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
  • >
  • lemn geluit pentru prelucrat

Rezultate pentru

Lemn geluit pentru prelucrat - Import export

  1. MATERIALS TRANS LOGISTIC

    Armenia

    Verified by europages badge

    Compania MATERIALS TRANS LOGISTIC, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - articole, Materiale de constructii, Lemn geluit pentru prelucrat, Lemn negeluit pentru prelucrat, Lemn - articole, Materiale de constructii, Lemn geluit pentru prelucrat, Lemn negeluit pentru prelucrat, și plywood. Are sediul în Yerevan, Armenia.

  2. ESVEKO WOOD OÜ IMPORT-EXPORT

    Estonia

    Compania ESVEKO WOOD OÜ IMPORT-EXPORT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de carbune, Lemn taiat si tratat, Lemn geluit pentru prelucrat, Lemn - produse semifinite, Import-export de carbune, Lemn taiat si tratat, Lemn geluit pentru prelucrat, și Lemn - produse semifinite. Are sediul în Tallinn, Estonia.

  3. SDM S.A.S. DI MOZZATO DAMIANO E MIRKO

    Italia

    Compania SDM S.A.S. DI MOZZATO DAMIANO E MIRKO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn geluit pentru prelucrat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat geluit, Lemn taiat geluit, timber roofing for roofs and floors, și Larch cladding. Are sediul în Schiavon, Italia.

  4. TOMISLAV 2

    Croatia

    Compania TOMISLAV 2, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn geluit pentru prelucrat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Lemn - produse semifinite, oak timber, timber logs, Lemn taiat si tratat, și Lemn - produse semifinite. Are sediul în Bjelovar, Croatia.

  5. STILUS LEGNO

    Italia

    Compania STILUS LEGNO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn geluit pentru prelucrat, Lemn - produse pentru tratare, laminated wood, Lemn geluit pentru prelucrat, Lemn - produse pentru tratare, și prefinished parquet. Are sediul în Civita Castellana, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
  1. SGB MOULURES

    Franta

    Compania SGB MOULURES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse finite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn geluit pentru prelucrat, plinths, Wood siding, Lemn geluit pentru prelucrat, și wooden moulders. Are sediul în Hadol, Franta.

  2. COURTAGE BOIS GATHY

    Luxemburg

    Compania COURTAGE BOIS GATHY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn brut, Lemn geluit pentru prelucrat, Lemn brut, treated timber, sawmills, și Lemn geluit pentru prelucrat. Are sediul în Huldange, Luxemburg.

  3. HAJDINJAK D.O.O.

    Croatia

    Compania HAJDINJAK D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn negeluit pentru prelucrat, Lemn geluit pentru prelucrat, cherry tree logs, Lemn negeluit pentru prelucrat, și Lemn geluit pentru prelucrat. Are sediul în Sisak, Croatia.

  4. VEER PLASTICS

    India

    Compania VEER PLASTICS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn geluit pentru prelucrat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile breathable waterproof membranes, și roofing waterproofing. Are sediul în Ahmedabad, India.

  5. TOB ROTTVUD

    Ucraina

    Compania TOB ROTTVUD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn geluit pentru prelucrat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - articole, wooden pellets, pallet wood, Firewood, charcoal, briquettes, și Lemn - articole. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

  1. IMBAG UKRAINE LTD.

    Ucraina

    Compania IMBAG UKRAINE LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn geluit pentru prelucrat. Are sediul în Kryvyi Rih, Ucraina.

  2. TRUMPLER WEILAND GMBH

    Germania

    Compania TRUMPLER WEILAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn geluit pentru prelucrat. Are sediul în Hamburg, Germania.

  1. PUUKESKUS AS

    Estonia

    Compania PUUKESKUS AS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn pentru prelucrat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi de lemn, Lemn negeluit pentru prelucrat, Lemn geluit pentru prelucrat, Panouri placate si contraplacate, Placi de lemn, Lemn negeluit pentru prelucrat, Lemn geluit pentru prelucrat, și Panouri placate si contraplacate. Are sediul în Maardu, Estonia.

  2. WOOD TRADE GROUP

    Franta

    Compania WOOD TRADE GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn geluit pentru prelucrat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Wood for cladding, pine, matchboard, și chalets. Are sediul în Paris, Franta.

  3. OOO PROFITSYSTEM

    Belarus

    Compania OOO PROFITSYSTEM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn geluit pentru prelucrat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rail fencing, și parks and garden planning. Are sediul în Minsk, Belarus.

  4. ARTENA LEGNAMI SRL

    Italia

    Compania ARTENA LEGNAMI SRL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn geluit pentru prelucrat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile laminated wood. Are sediul în Artena, Italia.

  5. SCIERIE CLERC

    Franta

    Compania SCIERIE CLERC, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn pentru prelucrat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn negeluit pentru prelucrat, Lemn geluit pentru prelucrat, Lemn taiat geluit, Lemn - produse semifinite, Lemn negeluit pentru prelucrat, Lemn geluit pentru prelucrat, Lemn taiat geluit, și Lemn - produse semifinite. Are sediul în Reugney, Franta.

  6. LONG DA WOODEN MATERIAL CORPORATION LIMITED

    Statele Unite ale Americii

    Compania LONG DA WOODEN MATERIAL CORPORATION LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn geluit pentru prelucrat. Are sediul în Guangzhou, Statele Unite ale Americii.

  7. HARDYDECK

    Bolivia

    Compania HARDYDECK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn geluit pentru prelucrat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hardwoods, și flooring. Are sediul în Ascencion, Bolivia.

  8. SERVAIS SCIERIE

    Belgia

    Compania SERVAIS SCIERIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn geluit pentru prelucrat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat geluit, sawmills, planing, carpentry timber, și Lemn taiat geluit. Are sediul în Bertrix, Belgia.

  1. PATRICK CODY LTD

    Irlanda

    Compania PATRICK CODY LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn negeluit pentru prelucrat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Lemn taiat negeluit, Lemn geluit pentru prelucrat, Lemn taiat si tratat, Lemn taiat negeluit, și Lemn geluit pentru prelucrat. Are sediul în Roscrea, Irlanda.

  2. HIRON LTD.

    Bulgaria

    Compania HIRON LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn geluit pentru prelucrat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile manufactured wooded products and structures for the building trade, interior wooden staircase, wooden furniture, și wood sawing and drying. Are sediul în Burgas, Bulgaria.

  3. SMAK INC

    Belarus

    Compania SMAK INC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn geluit pentru prelucrat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sawn timber, și deal boards for pallets. Are sediul în Vitebsk, Belarus.

  4. MADERAS SOTO SA

    Spania

    Compania MADERAS SOTO SA, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn geluit pentru prelucrat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Lemn taiat si tratat, și foreign timber. Are sediul în Ourense, Spania.

  5. LAPROM

    Romania

    Compania LAPROM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn geluit pentru prelucrat. Are sediul în Sacele, Romania.

  6. SERCOMAD LTDA

    Chile

    Compania SERCOMAD LTDA, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn geluit pentru prelucrat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje din lemn, wooden furniture, și Ambalaje din lemn. Are sediul în Concepcion, Chile.

  7. FRANKWOOD LLC

    Ucraina

    Compania FRANKWOOD LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn geluit pentru prelucrat. Are sediul în Ivano-Frankivsk, Ucraina.

  8. OOO KAIROS-T

    Belarus

    Compania OOO KAIROS-T, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn geluit pentru prelucrat. Are sediul în Chechersk, Belarus.

  9. CARTECHLOGISTICS

    Ucraina

    Compania CARTECHLOGISTICS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn pentru prelucrat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat geluit, Lemn taiat si tratat, Lemn negeluit pentru prelucrat, Lemn geluit pentru prelucrat, Lemn taiat geluit, Lemn taiat si tratat, Lemn negeluit pentru prelucrat, și Lemn geluit pentru prelucrat. Are sediul în Kiev, Ucraina.

  10. BINOM CZ S.R.O.

    Republica Ceha

    Compania BINOM CZ S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn geluit pentru prelucrat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cut timber, și sawn-wood. Are sediul în Melnik, Republica Ceha.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

  • Numai furnizori relevanți
  • Respectarea confidențialității datelor
  • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Lemn geluit pentru prelucrat - Import export

Număr de rezultate

2.611 Intreprinderile