DEVA STEEL CORPORATION

Romania

Factory icon Fabricant/ producator

DEVA STEEL CORPORATION
Web icon
Contact

Infiintata in 2016, dar cu un colectiv cu o experienta de peste 20 de ani in domenul constructiilor metalice, Deva Steel Corporation SRL se ocupa de mai mult decat structuri metalice: Pe langa certificarile necesare pentru realizarea sudurii (ex. ISO 9001), Deva Steel Corporation dispune si de EN 15085-2, ce permite constructia componentelor de rezistenta si structurale ale vagoanelor de marfa. Obiectivul companiei este satisfacerea clientilor prin solutii "la cheie" cu o calitate ridicata, si productia de elemente unice sau in serie bazate pe documentatia beneficiarilor. Cu spatii speciale dedicate sudurii, curatirii, vopsirii si a pre-asamblarii, Deva Steel Corporation poate construi de la piese din otel-carbon, pana la hale intregi, asigurand prin subcontractare montarea unde este nevoie. Datorita modului de lucru bazat pe documentatia furnizata de catre beneficiar, portofoliul Deva Steel Corporation este unul foarte variat, avand o experienta intr-o vasta gama de produse, de la rampe de incarcare, si componente pentru utilajele agricole, pana la hale intregi, si sasie pentru materialul rulant de marfa. Capacitatea lunara de 250t este asigurata de catre un ABKANT 220t forta, doua poduri rulante a 5t fiecare, un motostivuitor de capacitate similara, o masina de debitat cu plasma, 15 aparate de sudura, si mica mecanizare. Doriti sa aflati mai multe despre firma noastra? Nu ezitati sa ne contactati la adresele de e-mail disponibile pe pagina!

Privire de ansamblu catalog produse

Romania

Piese metalice fabricate individual sau in serie, in functie de cerintele clientului. Potentialii clienti sunt rugati sa ne trimita o cerere de oferta, pentru a le putea face o oferta personalizata.

Romania

Constructii si structuri metalice grele, realizate in incinta fabricii noastre, cu posibilitatea de asamblare prin subcontractare la locatie. In aceasta categorie se pot include constructii propriu-zise (hale, depozite, poduri, alte structuri industriale), dar si piese ce pot fi fabricate in serie, sau elemente de volum ridicat, cum ar fi diverse carcase, componente pentru structuri modulare etc. Persoanele interesate sunt rugate sa ne transmita o cerere de oferta prin e-mail, pentru a primi o oferta personalizata.

Romania

Elemente si piese pentru material rulant, si vagoane de marfa. Datorita autorizatiilor obtinute, firma noastra este capabila de a construi diverse elemente pentru vagoane de marfa, de la cadre pentru elementele de franare, pana la un sasiu cu masa de pana in 5 tone. Companiile interesate sunt rugate sa ne transmita prin e-mail o cerere de oferta, alaturi de documentatia aferenta, pentru a primi o oferta personalizata.

Romania

Hale metalice, sau structuri secundare pentru astfel de hale, fabricate pe baza documentatiei de proiectare furnizata de catre clienti. Astfel de proiecte nu trebuie sa se limiteze doar la hale, sau structuri, ci pot include orice tip de imobil care include in proportie mare astfel de elemente. Structurile metalice vor fi fabricate dupa cerintele beneficiarilor, la care se adauga si solutiile de acoperire (grund, vopsea, zincare), alaturi de montaj, care poate fi realizat prin subcontractare, daca ne este solicitat. In cazul in care beneficiarul este interesat, se pot stabili colaborari pe termen lung pentru mai multe astfel de proiecte.

Documente

Informații companie

Cifre-cheie

 • Efectiv
  51 – 100
 • Comercianti
  1 – 10
 • %CA la export
  34 %

Organizare

 • Anul crearii
  2016
 • Natura intreprinderii
  Sediu social
 • Activitate principala
  Fabricant/ producator

Informații comerciale

Zone comerciale

 • Check Circle Outline icon International

Banci

 • ING Bank

Zone de livrare

Conditii de livrare (incotermeni)

Responsabilitate
 • Cumpărător
 • Partajat
 • Vânzător

Cuvinte-cheie asociate cu aceasta intreprindere

 • Constructii metalice usoare
 • Sudarea otelurilor si a metalelor - lucrari
 • Constructii metalice
 • Hale metalice
 • Hangare metalice - fier si otel
Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.