• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cauciuc - produse pentru automobile si transporturi

Rezultate pentru

Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi - Import export

 1. GEFICCA SA

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania GEFICCA SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - transformare in produse intermediare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc - produse, Cauciuc - articole tehnice pentru industrie, Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi, Cauciuc - articole medicale, Spuma de cauciuc, Cauciuc si plastic - prelucrare, Cauciuc - produse, Cauciuc - articole tehnice pentru industrie, și Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. Are sediul în Cosne Sur Loire Cedex, Franta.

 2. STABITEC STANZ-BIEGE-TECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania STABITEC STANZ-BIEGE-TECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. Are sediul în Wülfrath, Germania.

 3. S.C.RUBBER CAR S.R.L.

  Romania

  Rubber Car este un atelier si magazin situat in Timisoara, care comercializeaza jante si anvelope noi si second hand de cea mai buna calitate.Scopul Rubber Car este acela de a oferi clientilor o garantie a calitatii serviciilor si produselor, dovedita de personalul instruit, experienta, precum si de increderea pe care clientii nostri o acorda. Atelierul Rubber Car asigura servicii de calitate precum: montajul unei game extinse de anvelope de turism, camionete si 4×4, pe jante de la 12 la 26 inch, echilibrat roti, indreptat si roluit jante auto din aliaj, aluminiu, tabla sau otel, presiune cu azot in anvelope, diverse reparatii la roti, anvelope auto, jante aliaj, jante tabla.

 4. GEPARD OTOMOTIV IC VE DIS TICARET LIMITED SIRKETI

  Turcia

  Compania GEPARD OTOMOTIV IC VE DIS TICARET LIMITED SIRKETI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. Are sediul în Bursa, Turcia.

 5. VULKANIZACIJA KOREN

  Slovenia

  Compania VULKANIZACIJA KOREN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc - produse, Matrite pentru materiale plastice si cauciuc, Roti si rotite din cauciuc, Cauciuc - transformare in produse intermediare, Cauciuc - produse, Matrite pentru materiale plastice si cauciuc, Roti si rotite din cauciuc, și Cauciuc - transformare in produse intermediare. Are sediul în Cirkovce, Slovenia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FLEXOCOL - FABRICA DE ARTEFACTOS DE BORRACHA, LDA

  Portugalia

  Compania FLEXOCOL - FABRICA DE ARTEFACTOS DE BORRACHA, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rubber components for vehicles, rubber anti-vibration padsfor motors and various machinery, și moulded rubber products. Are sediul în Leça Do Balio, Portugalia.

 2. BORFLEX LILLE - GROUPE BORFLEX

  Franta

  Compania BORFLEX LILLE - GROUPE BORFLEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc si plastic - prelucrare, Cauciuc si plastic - prelucrare, composite materials with resins, și conveyor belts in food-grade polyurethane. Are sediul în Lille, Franta.

 3. NORKA GT D.O.O.

  Slovenia

  Compania NORKA GT D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vulcanizarea cauciucului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Injectarea cauciucului si a plasticului, Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi, rubber gaskets, Rubber - pipes, tubes and hoses, Injectarea cauciucului si a plasticului, și Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. Are sediul în Lenart, Slovenia.

 4. MAG RUBBER LTD

  Turcia

  Compania MAG RUBBER LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piese de schimb pentru motoare diesel, Cauciuc - articole tehnice pentru industrie, spare parts for earthmoving machinery, rubber anti-vibration padsfor motors and various machinery, Piese de schimb pentru motoare diesel, și Cauciuc - articole tehnice pentru industrie. Are sediul în ANKARA, Turcia.

 5. ALLIGATOR POLSKA SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania ALLIGATOR POLSKA SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. Are sediul în Nekla, Polonia.

 1. R&L PARTS

  Turcia

  Compania R&L PARTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piese de schimb pentru camioane si remorci, Resorturi cu lame, Piese de schimb pentru camioane si remorci, water pumps, Resorturi cu lame, și engine mount. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. ISKOM RUBBER METAL PLASTIC

  Turcia

  Compania ISKOM RUBBER METAL PLASTIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. Are sediul în Hatay, Turcia.

 1. GÜLHAN RUBBER INC.

  Turcia

  Compania GÜLHAN RUBBER INC., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. Are sediul în Ankara, Turcia.

 2. ÖZTUG OTOMOTIV MAMÜLLERI SAN. VE TIC. A.S.

  Turcia

  Compania ÖZTUG OTOMOTIV MAMÜLLERI SAN. VE TIC. A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastificarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi, Matrite pentru materiale plastice si cauciuc, Plastic parts for the automobile industry, Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi, și Matrite pentru materiale plastice si cauciuc. Are sediul în Bursa, Turcia.

 3. KREMENCHUKGUMOTECHNIKA P.P.

  Ucraina

  Compania KREMENCHUKGUMOTECHNIKA P.P., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garnituri mecanice de etanseizare, Cauciuc - produse, customised semi-finished and connected in rubber, Garnituri mecanice de etanseizare, Cauciuc - produse, și o-rings for revolving shafts. Are sediul în Pischane, Kremenchuk District, Poltava Region, Ucraina.

 4. HPAMPA COMERCIO INTERNACIONAL

  Spania

  Compania HPAMPA COMERCIO INTERNACIONAL, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimente - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bauturi - import-export, Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi, Farming machinery manufacturer, Bauturi - import-export, Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi, și argentine meat. Are sediul în Biescas, Huesca, Spania.

 5. PHROMAC

  Belgia

  Compania PHROMAC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anvelope, Anvelope, teeth for excavators, și cog wheels. Are sediul în Assenede, Belgia.

 6. ESGA OTOMOTIV LTD STI

  Turcia

  Compania ESGA OTOMOTIV LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Moulded rubber parts. Are sediul în BURSA, Turcia.

 7. YILDIZ HORTUM.LTD.STI.

  Turcia

  Compania YILDIZ HORTUM.LTD.STI., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. Are sediul în Bursa, Turcia.

 8. K&G RUBBER TECHNOLOGY LTD.

  Ungaria

  Compania K&G RUBBER TECHNOLOGY LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rubber profiles. Are sediul în Kecskemét, Ungaria.

 1. ORTA KARADENIZ KAUCUK SANAYI TICARET LTD. STI.

  Turcia

  Compania ORTA KARADENIZ KAUCUK SANAYI TICARET LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machinery and equipment for the rubber industry, rubber gaskets, și sealing. Are sediul în Bursa, Turcia.

 2. TECNICADE - TÉCNICAS DEL CAUCHO Y DERIVADOS SL

  Spania

  Compania TECNICADE - TÉCNICAS DEL CAUCHO Y DERIVADOS SL, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - articole tehnice pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi, Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi, rubber spare parts for cars, rubber rollers, și polyurethane. Are sediul în ARGANDA DEL REY - MADRID, Spania.

 3. M.C.M. S.P.A.

  Italia

  Compania M.C.M. S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gaskets, rubber gaskets, gaskets for motor vehicles, și industrial gaskets. Are sediul în Adrara San Martino, Italia.

 4. EURO-PROFIL

  Franta

  Compania EURO-PROFIL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi, Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi, compression presses, hydraulic compression presses, și rubber extruders. Are sediul în Dompcevrin, Franta.

 5. SODIMAC

  Franta

  Compania SODIMAC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi, Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi, și shampoo. Are sediul în Collegien, Franta.

 6. BORFLEX HERMES - GROUPE BORFLEX

  Franta

  Compania BORFLEX HERMES - GROUPE BORFLEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - articole tehnice pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc - utilaje si materiale pentru industrie, Cauciuc - produse, Cauciuc si derivate, Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi, Cauciuc - utilaje si materiale pentru industrie, Cauciuc - produse, Cauciuc si derivate, și Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. Are sediul în Hermes, Franta.

 7. HEPER KAUCUK SAN VE TIC LTD STI

  Turcia

  Compania HEPER KAUCUK SAN VE TIC LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile leather and hide stamping machines for leather goods. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. GUMA POMORSKA

  Polonia

  Compania GUMA POMORSKA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - articole tehnice pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi, rubber-metal connections, și Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. Are sediul în Słupsk, Polonia.

 9. PTR "PROTEKT"

  Serbia

  Compania PTR "PROTEKT", este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Auto parts. Are sediul în Nis, Serbia.

 10. ERSA KAUÇUK

  Turcia

  Compania ERSA KAUÇUK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. Are sediul în Bursa, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit