• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cauciuc - produse pentru automobile si transporturi

Rezultate pentru

Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi - Import export

 1. GEFICCA SA

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania GEFICCA SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - transformare in produse intermediare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc - produse, Cauciuc - articole tehnice pentru industrie, Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi, Cauciuc - articole medicale, Spuma de cauciuc, Cauciuc si plastic - prelucrare, Cauciuc - produse, Cauciuc - articole tehnice pentru industrie, și Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. Are sediul în Cosne Sur Loire Cedex, Franta.

 2. STABITEC STANZ-BIEGE-TECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania STABITEC STANZ-BIEGE-TECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. Are sediul în Wülfrath, Germania.

 3. NUOKA GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania NUOKA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope - produse pentru reparare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anvelope, Anvelope si accesorii, Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi, Roti pentru automobile si avioane, Tyre repair materials, Tyre repair system, Tyre repair set, Balance weights, și Adhesive weights. Are sediul în Rohrbach, Germania.

 4. S.C.RUBBER CAR S.R.L.

  Romania

  Rubber Car este un atelier si magazin situat in Timisoara, care comercializeaza jante si anvelope noi si second hand de cea mai buna calitate.Scopul Rubber Car este acela de a oferi clientilor o garantie a calitatii serviciilor si produselor, dovedita de personalul instruit, experienta, precum si de increderea pe care clientii nostri o acorda. Atelierul Rubber Car asigura servicii de calitate precum: montajul unei game extinse de anvelope de turism, camionete si 4×4, pe jante de la 12 la 26 inch, echilibrat roti, indreptat si roluit jante auto din aliaj, aluminiu, tabla sau otel, presiune cu azot in anvelope, diverse reparatii la roti, anvelope auto, jante aliaj, jante tabla.

 5. GEPARD OTOMOTIV IC VE DIS TICARET LIMITED SIRKETI

  Turcia

  Compania GEPARD OTOMOTIV IC VE DIS TICARET LIMITED SIRKETI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. Are sediul în Bursa, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. A&S TIRE CO. LTD.

  China

  Compania A&S TIRE CO. LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. Are sediul în Chengdu, China.

 2. HPAMPA COMERCIO INTERNACIONAL

  Spania

  Compania HPAMPA COMERCIO INTERNACIONAL, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimente - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bauturi - import-export, Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi, Farming machinery manufacturer, Bauturi - import-export, Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi, și argentine meat. Are sediul în La Muela, Zaragoza, Spania.

 3. VULKANIZACIJA KOREN

  Slovenia

  Compania VULKANIZACIJA KOREN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc - produse, Amortizoare pentru vehicule, Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi, Cauciuc - produse, Amortizoare pentru vehicule, și Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. Are sediul în Cirkovce, Slovenia.

 4. FLEXOCOL - FABRICA DE ARTEFACTOS DE BORRACHA, LDA

  Portugalia

  Compania FLEXOCOL - FABRICA DE ARTEFACTOS DE BORRACHA, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rubber components for vehicles, rubber anti-vibration padsfor motors and various machinery, și moulded rubber products. Are sediul în Leça Do Balio, Portugalia.

 5. BORFLEX LILLE - GROUPE BORFLEX

  Franta

  Compania BORFLEX LILLE - GROUPE BORFLEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc si plastic - prelucrare, Cauciuc si plastic - prelucrare, composite materials with resins, și conveyor belts in food-grade polyurethane. Are sediul în Lille, Franta.

 1. PIN HSIU RUBBER CO., LTD.

  Taiwan (ROC)

  Compania PIN HSIU RUBBER CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. Are sediul în Changhua, Taiwan (ROC).

 2. ALLIGATOR POLSKA SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania ALLIGATOR POLSKA SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. Are sediul în Nekla, Polonia.

 1. MAG RUBBER LTD

  Turcia

  Compania MAG RUBBER LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piese de schimb pentru motoare diesel, Cauciuc - articole tehnice pentru industrie, spare parts for earthmoving machinery, rubber anti-vibration padsfor motors and various machinery, Piese de schimb pentru motoare diesel, și Cauciuc - articole tehnice pentru industrie. Are sediul în ANKARA, Turcia.

 2. NORKA GT D.O.O.

  Slovenia

  Compania NORKA GT D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vulcanizarea cauciucului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Injectarea cauciucului si a plasticului, Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi, rubber gaskets, Rubber - pipes, tubes and hoses, Injectarea cauciucului si a plasticului, și Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. Are sediul în Lenart, Slovenia.

 3. ISKOM RUBBER METAL PLASTIC

  Turcia

  Compania ISKOM RUBBER METAL PLASTIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. Are sediul în Hatay, Turcia.

 4. R&L PARTS

  Turcia

  Compania R&L PARTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piese de schimb pentru camioane si remorci, Resorturi cu lame, Piese de schimb pentru camioane si remorci, water pumps, Resorturi cu lame, și engine mount. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. GÜLHAN RUBBER INC.

  Turcia

  Compania GÜLHAN RUBBER INC., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. Are sediul în Ankara, Turcia.

 6. ÖZTUG OTOMOTIV MAMÜLLERI SAN. VE TIC. A.S.

  Turcia

  Compania ÖZTUG OTOMOTIV MAMÜLLERI SAN. VE TIC. A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastificarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi, Matrite pentru materiale plastice si cauciuc, Plastic parts for the automobile industry, Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi, și Matrite pentru materiale plastice si cauciuc. Are sediul în Bursa, Turcia.

 7. KREMENCHUKGUMOTECHNIKA P.P.

  Ucraina

  Compania KREMENCHUKGUMOTECHNIKA P.P., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garnituri mecanice de etanseizare, Cauciuc - produse, customised semi-finished and connected in rubber, Garnituri mecanice de etanseizare, Cauciuc - produse, și o-rings for revolving shafts. Are sediul în Pischane, Kremenchuk District, Poltava Region, Ucraina.

 8. XINGTAI JIEXIN SEAL COMPONENTS CO., LTD

  China

  Compania XINGTAI JIEXIN SEAL COMPONENTS CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile o-rings, și Automotive - components and parts. Are sediul în Xingtai,hebei, China.

 1. PHROMAC

  Belgia

  Compania PHROMAC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anvelope, Anvelope, teeth for excavators, și cog wheels. Are sediul în Assenede, Belgia.

 2. ORTA KARADENIZ KAUCUK SANAYI TICARET LTD. STI.

  Turcia

  Compania ORTA KARADENIZ KAUCUK SANAYI TICARET LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machinery and equipment for the rubber industry, rubber gaskets, și sealing. Are sediul în Bursa, Turcia.

 3. A.L.A.T.E.A. S.A.S.

  Italia

  Compania A.L.A.T.E.A. S.A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - constructie si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi, și Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. Are sediul în Montanaro, Italia.

 4. TECNICADE - TÉCNICAS DEL CAUCHO Y DERIVADOS SL

  Spania

  Compania TECNICADE - TÉCNICAS DEL CAUCHO Y DERIVADOS SL, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - articole tehnice pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi, Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi, rubber spare parts for cars, rubber rollers, și polyurethane. Are sediul în ARGANDA DEL REY - MADRID, Spania.

 5. MARS RUBBER

  Turcia

  Compania MARS RUBBER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. Are sediul în Bursa, Turcia.

 6. AIRSTAR HAVA SÜSPANSIYON SISTEMLERI

  Turcia

  Compania AIRSTAR HAVA SÜSPANSIYON SISTEMLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. Are sediul în Bursa, Turcia.

 7. SHENZHEN XINGHUAYUAN MANUFACTURING CO.,LTD

  China

  Compania SHENZHEN XINGHUAYUAN MANUFACTURING CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. Are sediul în Shenzhen, China.

 8. ESGA OTOMOTIV LTD STI

  Turcia

  Compania ESGA OTOMOTIV LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Moulded rubber parts. Are sediul în BURSA, Turcia.

 9. QINGHE JIUYI AUTO SPARE PARTS CO.,LTD

  China

  Compania QINGHE JIUYI AUTO SPARE PARTS CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile engine mount, air filters, și Auto parts. Are sediul în Xingtai, China.

 10. INDUSTRIAL QUICK SEARCH INC

  Statele Unite ale Americii

  Compania INDUSTRIAL QUICK SEARCH INC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. Are sediul în Grand Rapids, Statele Unite ale Americii.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi - Import export

Număr de rezultate

208 Intreprinderile