• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • textile tehnice pentru industria transporturilor

Rezultate pentru

Textile tehnice pentru industria transporturilor - Import export

 1. FEIN - ELAST UMSPINNWERK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Production of combination yarns and twines, as well as elastic Raschel knits: Single or double covered elastane yarns, with serving yarn made from filament fibres and/or staple fibres; Hamel Elastotwist twine made from elastic and non-elastic core yarns, with serving yarn made from filament fibres and/or staple fibres; Corespun and Sirospun yarns with elastic or non-elastic core yarns, wound together with cotton or viscose staple fibres; Elastic Raschel knits for (medical) functional textiles.

 2. MOULINAGE DU SOLIER

  Franta

  Compania MOULINAGE DU SOLIER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice pentru industria transporturilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile polyester spun yarns and threads, și yarn treatment machines. Are sediul în Dunières, Franta.

 3. FERCOS - INDUSTRIA DE TERMOCOLANTES, LDA.

  Portugalia

  Compania FERCOS - INDUSTRIA DE TERMOCOLANTES, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice pentru industria transporturilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile tehnice utilizate in domeniul medical, Textile tehnice utilizate in domeniul medical, Hot-melt coating, și gluing of fabric and non-fabrics. Are sediul în Rio Tinto, Gondomar, Portugalia.

 4. MULTI-BAG B.V.

  Olanda

  Compania MULTI-BAG B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice pentru industria transporturilor. Are sediul în Baarn, Olanda.

 5. FLEXIBLE COMPOSITES LTD

  Regatul Unit

  Compania FLEXIBLE COMPOSITES LTD, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice pentru industria transporturilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panza netesuta, și Panza netesuta. Are sediul în Bettws Newydd, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SASYTEX

  Franta

  Compania SASYTEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile tehnice industriale, Textile tehnice pentru industria transporturilor, Panza de uz tehnic, technical fabrics for thermal insulation, Textile tehnice industriale, Textile tehnice pentru industria transporturilor, și Panza de uz tehnic. Are sediul în Belmont-Tramonet, Franta.

 2. INVICTUS MOTO APPAREL

  Spania

  Compania INVICTUS MOTO APPAREL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice pentru industria transporturilor. Are sediul în Vitoria, Spania.

 3. ADOK TECHNICAL TEXTILE

  Turcia

  Compania ADOK TECHNICAL TEXTILE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Huse si covorase pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile tehnice pentru industria transporturilor, Textile tehnice pentru industria transporturilor, Automotive Textile manufacturer, car pattern fabric, și car seating fabrics. Are sediul în Ankara, Turcia.

 4. BEXCO

  Belgia

  Compania BEXCO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibre artificiale si sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile tehnice, Textile tehnice pentru industria transporturilor, Vopsirea textilelor - utilaje si materiale, Textile tehnice industriale, Textile tehnice, Textile tehnice pentru industria transporturilor, Vopsirea textilelor - utilaje si materiale, și Textile tehnice industriale. Are sediul în Hamme, Belgia.

 5. KONNEX GMBH

  Germania

  Compania KONNEX GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ridicare - materiale si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centuri de ridicare si de fixare, Vehicule - accesorii si echipamente, Plastic - folii pentru acoperirea solului, Textile tehnice pentru industria transporturilor, Centuri de ridicare si de fixare, Vehicule - accesorii si echipamente, Plastic - folii pentru acoperirea solului, și Textile tehnice pentru industria transporturilor. Are sediul în Velbert, Germania.

 1. MODULASI SHOP

  Germania

  Compania MODULASI SHOP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri - accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ridicare - materiale si accesorii, Centuri de ridicare si de fixare, Vehicule - accesorii si echipamente, Textile tehnice pentru industria transporturilor, Ridicare - materiale si accesorii, Centuri de ridicare si de fixare, Vehicule - accesorii si echipamente, și Textile tehnice pentru industria transporturilor. Are sediul în Kornwestheim, Germania.

 2. MODULASI MODULARE LADUNGSSICHERUNGSSYSTEME

  Germania

  Compania MODULASI MODULARE LADUNGSSICHERUNGSSYSTEME, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Centuri de ridicare si de fixare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - accesorii si echipamente, Textile tehnice pentru industria transporturilor, Sfoara si snur, Porturi si servicii portuare, Vehicule - accesorii si echipamente, Textile tehnice pentru industria transporturilor, Sfoara si snur, și Porturi si servicii portuare. Are sediul în Kornwestheim, Germania.

 1. FISCHER GMBH CO. KG

  Germania

  Compania FISCHER GMBH CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice pentru industria transporturilor. Are sediul în Steinfurt, Germania.

 2. SUBRENAT GRAPHICS

  Franta

  Compania SUBRENAT GRAPHICS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile tehnice pentru industria transporturilor, Textile tehnice industriale, Textile tehnice pentru industria transporturilor, și Textile tehnice industriale. Are sediul în MOUVEAUX, Franta.

 3. GALVANISEERBEDRIJF DE VRIES

  Olanda

  Compania GALVANISEERBEDRIJF DE VRIES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice pentru industria transporturilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Galvanizarea otelurilor si a metalelor, și Galvanizarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Vaassen, Olanda.

 4. LUTUF BRANDA

  Turcia

  Compania LUTUF BRANDA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice pentru industria transporturilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cotton fabrics, shade awnings, automatic awnings, și tarp fabrics. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. SANCAKTEPE EVDEN EVE NAKLIYAT

  Turcia

  Compania SANCAKTEPE EVDEN EVE NAKLIYAT, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice pentru industria transporturilor. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. KLAUS BRAUNSBERGER GMBH

  Germania

  Compania KLAUS BRAUNSBERGER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si materiale de ocazie si reconditionate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile tehnice pentru industria transporturilor, Repararea echipamentelor industriale, Marochinarie - utilaje pentru industrie, Textile tehnice pentru industria transporturilor, Repararea echipamentelor industriale, și Marochinarie - utilaje pentru industrie. Are sediul în Bad Wörishofen, Germania.

 7. TRANSPORT & FRACHTGUT SICHERUNGS TECHNIK CHRISTIAN HOFEGGER

  Austria

  Compania TRANSPORT & FRACHTGUT SICHERUNGS TECHNIK CHRISTIAN HOFEGGER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ridicare - materiale si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centuri de ridicare si de fixare, Vehicule - accesorii si echipamente, Plastic - folii pentru acoperirea solului, Textile tehnice pentru industria transporturilor, Centuri de ridicare si de fixare, Vehicule - accesorii si echipamente, Plastic - folii pentru acoperirea solului, și Textile tehnice pentru industria transporturilor. Are sediul în Herzogenburg, Austria.

 8. TEXTILAUSRÜSTUNG ROESSING GMBH

  Germania

  Compania TEXTILAUSRÜSTUNG ROESSING GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisarea produselor textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile tehnice pentru industria transporturilor, și Textile tehnice pentru industria transporturilor. Are sediul în Rhede, Germania.

 1. DELTASAILS VELERIA

  Italia

  Compania DELTASAILS VELERIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice pentru industria transporturilor. Are sediul în Torre Del Greco, Italia.

 2. AIRPORT-SERVICE.BIZ

  Germania

  Compania AIRPORT-SERVICE.BIZ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice pentru industria transporturilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Airport transfer. Are sediul în München, Germania.

 3. EUROFELT SPECIAL PRODUCTS

  Olanda

  Compania EUROFELT SPECIAL PRODUCTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice pentru industria transporturilor. Are sediul în Sneek, Olanda.

 4. MICHEL THIERRY GROUP

  Franta

  Compania MICHEL THIERRY GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice pentru industria transporturilor. Are sediul în Laroques d'Olmes, Franta.

 5. LOUISON INDUSTRIES

  Franta

  Compania LOUISON INDUSTRIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice pentru industria transporturilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimarea tesaturilor, Imprimarea tesaturilor, și Industrial plastics. Are sediul în Saint-Chamond, Franta.

 6. G7 CLOTHING

  Regatul Unit

  Compania G7 CLOTHING, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice pentru industria transporturilor. Are sediul în London, Regatul Unit.

 7. BS SYSTEMS GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania BS SYSTEMS GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice pentru industria transporturilor. Are sediul în Zusmarshausen, Germania.

 8. BODRUM FIBC SYNTHETIC PACKAGING INDUSTRY

  Turcia

  Compania BODRUM FIBC SYNTHETIC PACKAGING INDUSTRY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice pentru industria transporturilor. Are sediul în Milas, Turcia.

 9. THE CUSHION SUPPLIER

  Regatul Unit

  Compania THE CUSHION SUPPLIER, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice pentru industria transporturilor. Are sediul în Benfleet, Regatul Unit.

 10. INDRA IMPORTER LTD

  Regatul Unit

  Compania INDRA IMPORTER LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice pentru industria transporturilor. Are sediul în Oldbury, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit

Găsiți devize pentru