• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tocatoare si masini de tocat carne

Rezultate pentru

Tocatoare si masini de tocat carne - Import export

 1. PAULUS STUART SPRL

  Belgia

  Verified by europages badge

  Tenderstar has specialised in manufacturing quality butchery machines for professionals for over 25 years.We have developed a wide range of tenderisers, mincers and presses. We are very focused on quality, in terms of hygiene as much as safety and ease of maintenance. Our machines are all CE-approved and have a reputation for robustness and longevity, being made entirely from stainless steel and polycetal to prevent rust.

 2. ALCE ANLAGENTECHNIK GES.M.B.H.

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania ALCE ANLAGENTECHNIK GES.M.B.H., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tocatoare si masini de tocat carne. Are sediul în Wels/thalheim, Austria.

 3. FIRMA GEORG MALUCK (EINZELUNTERNEHMEN)

  Germania

  Compania FIRMA GEORG MALUCK (EINZELUNTERNEHMEN), este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Tocatoare si masini de tocat carne. Are sediul în Oschatz, Germania.

 4. C.M.D. DI CARLINI GIUSEPPE&C S.N.C.

  Italia

  Compania C.M.D. DI CARLINI GIUSEPPE&C S.N.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru prelucrarea carnii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocatoare si masini de tocat carne, Tocatoare si masini de tocat carne, electric graters for commercial use, household electric graters, și electric coffee grinders. Are sediul în Verucchio, Italia.

 5. ALOYS PLENTER

  Germania

  Compania ALOYS PLENTER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tocatoare si masini de tocat carne. Are sediul în Legden, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. RADUS INDUSTRIAL LTD

  China

  Compania RADUS INDUSTRIAL LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Componente si piese pentru aparate electrocasnice mici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocatoare si masini de tocat carne, slicers, și Tocatoare si masini de tocat carne. Are sediul în Hongkong, China.

 2. CLAES MACHINES

  Belgia

  Compania CLAES MACHINES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Macelarii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocatoare si masini de tocat carne, food industry machinery repairs, machines for cutting and slicing meats, Conveyors for the meat industry, și Tocatoare si masini de tocat carne. Are sediul în Paal-Beringen, Belgia.

 3. BRITEK

  Franta

  Compania BRITEK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mixere si rasnite pentru industria alimentara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocatoare si masini de tocat carne, Tocatoare si masini de tocat carne, și vacuum packaging machines. Are sediul în Pleucadeuc, Franta.

 4. BIRO FRANCE

  Franta

  Compania BIRO FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tocatoare si masini de tocat carne. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial mincers. Are sediul în Marne La Vallée Cedex 4, Franta.

 5. RISCO S.P.A.

  Italia

  Compania RISCO S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, Tocatoare si masini de tocat carne, Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, systems and equipment for processing meat and sausages, Tocatoare si masini de tocat carne, și delicatessen meat packaging equipment and appliances. Are sediul în Thiene, Italia.

 1. MOHN GMBH

  Germania

  Compania MOHN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tocatoare si masini de tocat carne. Are sediul în Meinerzhagen, Germania.

 2. EGGERMONT

  Belgia

  Compania EGGERMONT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tocatoare si masini de tocat carne. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, Masini de tocat carne pentru colectivitati, Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, Masini de tocat carne pentru colectivitati, small electrical goods for the kitchen, și kitchen utensils for institutions. Are sediul în Ieper, Belgia.

 1. S.A. WATHELET

  Belgia

  Compania S.A. WATHELET, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Bucatarii profesionale - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocatoare si masini de tocat carne, Inghetata - masini industriale, kitchen hoods, Tocatoare si masini de tocat carne, Inghetata - masini industriale, și convection oven. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. AMB FOOD TECH S.R.L.

  Italia

  Compania AMB FOOD TECH S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Macelarie si mezelarie - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Abatoare - instalatii si materiale, Macelarii - masini si materiale, Tocatoare si masini de tocat carne, Abatoare - instalatii si materiale, Macelarii - masini si materiale, meat processing, și Tocatoare si masini de tocat carne. Are sediul în San Lazzaro Di Savena, Italia.

 3. FIMAR S.P.A.

  Italia

  Compania FIMAR S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de curatat fructe si razatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocatoare si masini de tocat carne, Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, Tocatoare si masini de tocat carne, mixers for the food industry, electric stoves, și Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. Are sediul în Verucchio, Italia.

 4. LORZ SERVICE GMBH

  Germania

  Compania LORZ SERVICE GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, Tocatoare si masini de tocat carne, Macelarii - masini si materiale, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, Tocatoare si masini de tocat carne, și Macelarii - masini si materiale. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 5. HPM E.K.

  Germania

  Compania HPM E.K., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutite de uz casnic si profesional, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, Tocatoare si masini de tocat carne, Cutite de uz casnic si profesional, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, și Tocatoare si masini de tocat carne. Are sediul în Wolfhagen, Germania.

 6. POWINOX

  Turcia

  Compania POWINOX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie - utilaje si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocatoare si masini de tocat carne, Ambalare si protectie - utilaje si materiale, Feliatoare pentru macelarii si mezelarii, Tocatoare si masini de tocat carne, Ambalare si protectie - utilaje si materiale, și Feliatoare pentru macelarii si mezelarii. Are sediul în Kayseri, Turcia.

 7. STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE

  Franta

  Compania STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE, care își desfășoară activitatea în domeniul Tocatoare si masini de tocat carne. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru conservarea prin sarare, Productia de biscuiti - instalatii si materiale pentru profesionisti, Abatoare - instalatii si materiale, Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri, Materiale pentru conservarea prin sarare, Productia de biscuiti - instalatii si materiale pentru profesionisti, Abatoare - instalatii si materiale, și Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri. Are sediul în Solesmes, Franta.

 8. HTS FLEISCHEREIMASCHINEN REPARATUR UND HANDEL GES.M.B.H.

  Austria

  Compania HTS FLEISCHEREIMASCHINEN REPARATUR UND HANDEL GES.M.B.H., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, Tocatoare si masini de tocat carne, Macelarii - masini si materiale, Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale, Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, Tocatoare si masini de tocat carne, Macelarii - masini si materiale, și Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale. Are sediul în Thalgau, Austria.

 1. KARAKUS IND. KITCH. EQ

  Turcia

  Compania KARAKUS IND. KITCH. EQ, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tocatoare si masini de tocat carne. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bucatarii profesionale - masini si materiale, Bars, public houses and cafés - machines and equipment, Bucatarii profesionale - masini si materiale, Fast-food outlet equipment, și Refrigerated cabinet for pastry shops and cafes. Are sediul în Ankara, Turcia.

 2. SHIJIAZHUANG HELPER FOOD MACHINERY CO.,LTD.

  China

  Compania SHIJIAZHUANG HELPER FOOD MACHINERY CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tocatoare si masini de tocat carne. Are sediul în Shijiazhuang, China.

 3. CLAES DISTRIBUTION

  Belgia

  Compania CLAES DISTRIBUTION, care își desfășoară activitatea în domeniul Macelarie si mezelarie - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocatoare si masini de tocat carne, Macelarii - masini si materiale, Tocatoare si masini de tocat carne, și Macelarii - masini si materiale. Are sediul în Paal, Belgia.

 4. QINGDAO XIAODAO FOOD MACHINERY CO.,LTD

  China

  Compania QINGDAO XIAODAO FOOD MACHINERY CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tocatoare si masini de tocat carne. Are sediul în Qingdao, China.

 5. MINERVA OMEGA GROUP S.R.L.

  Italia

  Compania MINERVA OMEGA GROUP S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tocatoare si masini de tocat carne. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, Mixere si rasnite pentru industria alimentara, bone saws, Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, și Mixere si rasnite pentru industria alimentara. Are sediul în Bologna, Italia.

 6. JUPITER KÜCHENMASCHINEN GMBH

  Germania

  Compania JUPITER KÜCHENMASCHINEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tocatoare si masini de tocat carne. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mincers. Are sediul în Wernau, Germania.

 7. B.V.B. SERVICE GENOVA S.R.L.

  Italia

  Compania B.V.B. SERVICE GENOVA S.R.L., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Cantarire si dozare - instalatii si aparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Case de marcat, Tocatoare si masini de tocat carne, Case de marcat, și Tocatoare si masini de tocat carne. Are sediul în Genova, Italia.

 8. THE SAUSAGE MAKER INC

  Statele Unite ale Americii

  Compania THE SAUSAGE MAKER INC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte metalice de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocatoare si masini de tocat carne, și Tocatoare si masini de tocat carne. Are sediul în Buffalo, Statele Unite ale Americii.

 9. MEETING S.R.L.

  Italia

  Compania MEETING S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Cantarire si dozare - instalatii si aparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocatoare si masini de tocat carne, Feliatoare pentru macelarii si mezelarii, Tocatoare si masini de tocat carne, și Feliatoare pentru macelarii si mezelarii. Are sediul în Pollenza, Italia.

 10. ELIDAN S.N.C. DI MAROSSI E CARRARO

  Italia

  Compania ELIDAN S.N.C. DI MAROSSI E CARRARO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru prelucrarea carnii, Tocatoare si masini de tocat carne, Masini pentru prelucrarea carnii, și Tocatoare si masini de tocat carne. Are sediul în Bergamo, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Tocatoare si masini de tocat carne - Import export

Număr de rezultate

223 Intreprinderile