• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • oenologie - masini si materiale

Rezultate pentru

Oenologie - masini si materiale - Import export

 1. NEW C.E.M. & C. S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania NEW C.E.M. & C. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oenologie - masini si materiale. Are sediul în Pomezia, Italia.

 2. O.M.B.F. SNC DEI F.LLI BENE ANGELO E GIUSEPPE & C.

  Italia

  Compania O.M.B.F. SNC DEI F.LLI BENE ANGELO E GIUSEPPE & C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oenologie - masini si materiale, systems and equipment for the wine industry, Oenologie - masini si materiale, wire hooder for corks, și encapsulation machines. Are sediul în San Marzano Oliveto, Italia.

 3. BARED SRL

  Italia

  Compania BARED SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinificare - masini, materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oenologie - masini si materiale, Echipamente si instalatii de tragere sub presiune, Oenologie - masini si materiale, wholesale of machines for oenology, și Echipamente si instalatii de tragere sub presiune. Are sediul în Codognè, Italia.

 4. LABORATOIRE COGNAC ŒNOLOGIE

  Franta

  Compania LABORATOIRE COGNAC ŒNOLOGIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Oenologie - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri, analytical laboratories, wine analysis, Vinuri, și hard liquors. Are sediul în Cognac, Franta.

 5. STRAZZARI SRL

  Italia

  Compania STRAZZARI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oenologie - masini si materiale. Are sediul în Castel San Pietro Terme, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. REVELLO GIOVANNI SNC

  Italia

  Compania REVELLO GIOVANNI SNC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulverizatoare pentru horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oenologie - masini si materiale, backpack extinguishers, Peristaltic tube pumps, Oenologie - masini si materiale, și fillers. Are sediul în Santo Stefano Belbo, Italia.

 2. ZALOKAR D.O.O.

  Slovenia

  Compania ZALOKAR D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oenologie - masini si materiale. Are sediul în Limbus, Slovenia.

 3. INOXSA SRL

  Italia

  Compania INOXSA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oenologie - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stainless steel tanks, wine-makers, wine machines, și stainless steel construction. Are sediul în San Pancrazio Salentino, Italia.

 4. MBF SPA

  Italia

  Compania MBF SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oenologie - masini si materiale, Umplerea sticlelor si a recipientelor - utilaje si echipamente, Oenologie - masini si materiale, Umplerea sticlelor si a recipientelor - utilaje si echipamente, bottle rinsing machines, și fillers. Are sediul în Veronella, Italia.

 5. ALTA EXPRESIÓN

  Spania

  Compania ALTA EXPRESIÓN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Oenologie - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile systems and equipment for the wine industry, wine vats, tanks for wine, și barrique casks. Are sediul în Girona, Spania.

 1. TRE.I SRL

  Italia

  Compania TRE.I SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oenologie - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wine barrels, stainless steel containers for oil, și stainless steel containers for wine. Are sediul în Lecce, Italia.

 2. MACCHINE ENOLOGICHE FAVRIN S.R.L.

  Italia

  Compania MACCHINE ENOLOGICHE FAVRIN S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Benzi transportoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oenologie - masini si materiale, screw elevators, grape hoppers, Horticultural and gardening machinery, și Oenologie - masini si materiale. Are sediul în Bigolino Di Valdobbiadene, Italia.

 1. AGRISTORE DI COSENZA V.

  Italia

  Compania AGRISTORE DI COSENZA V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oenologie - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wine machines, systems and equipment for fermenting beer, powered cultivators, și distilling apparatus. Are sediul în Cassano Ionio, Italia.

 2. RTB SRL

  Italia

  Compania RTB SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinificare - masini, materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oenologie - masini si materiale, Oenologie - masini si materiale, tangential flow filtration, wine-making coadjuvants, și products for wine-making. Are sediul în Gallo D'alba, Italia.

 3. ESIGO SRL

  Italia

  Compania ESIGO SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oenologie - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bottle rack, wine cellar articles, și bottle holder shelves. Are sediul în Dueville, Italia.

 4. ENOMET IMPIANTI SRL

  Italia

  Compania ENOMET IMPIANTI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oenologie - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile products for wine-making, și membrane presses. Are sediul în Saltara, Italia.

 5. ENOTECNICA PILLAN SRL

  Italia

  Compania ENOTECNICA PILLAN SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oenologie - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile presses for the wine industry, grape crushers for the wine industry, și oil presses. Are sediul în Camisano Vicentino, Italia.

 6. PULEO S.R.L.

  Italia

  Compania PULEO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinificare - masini, materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oenologie - masini si materiale, Oenologie - masini si materiale, grape crushers for the wine industry, și wine machines. Are sediul în Marsala, Italia.

 7. ALEA EVOLUTION SRL

  Italia

  Compania ALEA EVOLUTION SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oenologie - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fittings for the wine industry, products for wine-making, tartaric stabilisation, și wine-making tannins. Are sediul în Molinella, Italia.

 8. ENOLOGICA VASON SPA

  Italia

  Compania ENOLOGICA VASON SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oenologie - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile clarifying agents for musts and wines, wine-making tannins, microfiltration, și wine-making coadjuvants. Are sediul în San Pietro In Cariano, Italia.

 1. C.E.M. S.R.L.

  Italia

  Compania C.E.M. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oenologie - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinificare - masini, materiale si instalatii, Umplerea sticlelor si a recipientelor - utilaje si echipamente, Vinificare - masini, materiale si instalatii, systems and equipment for the wine industry, și Umplerea sticlelor si a recipientelor - utilaje si echipamente. Are sediul în Milano, Italia.

 2. AGROVIN ITALIA

  Italia

  Compania AGROVIN ITALIA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Oenologie - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wine-making coadjuvants, clarifying agents for musts and wines, stabilizers, și products for wine-making. Are sediul în Villafranca Di Verona, Italia.

 3. BARIDA INTERNATIONAL S.R.L.

  Italia

  Compania BARIDA INTERNATIONAL S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oenologie - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fabrici de bere - masini si materiale, Fabrici de bere - masini si materiale, și traditional method. Are sediul în Canelli, Italia.

 4. BAETEN FIJNKOST

  Belgia

  Compania BAETEN FIJNKOST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse congelate si congelate rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Franta, Vinuri, Oenologie - masini si materiale, Vinuri - Franta, Vinuri, steel drums, și Oenologie - masini si materiale. Are sediul în Maaseik, Belgia.

 5. ENOITALIA SRL

  Italia

  Compania ENOITALIA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oenologie - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wine machines, gravity fillers, Stalk separators, și grape crushers for the wine industry. Are sediul în Cerreto Guidi, Italia.

 6. HENRIQUE VIEIRA E FILHOS S.A. VIEIRINOX

  Portugalia

  Compania HENRIQUE VIEIRA E FILHOS S.A. VIEIRINOX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oenologie - masini si materiale. Are sediul în Aveiro, Portugalia.

 7. DI LORENZO E MASSIMILIANO DI LUCCHIO SNC

  Italia

  Compania DI LORENZO E MASSIMILIANO DI LUCCHIO SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare - tipografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oenologie - masini si materiale, labellers for self-adhesive labels, posters, și Oenologie - masini si materiale. Are sediul în Rionero In Vulture, Italia.

 8. MORI-TEM SRL

  Italia

  Compania MORI-TEM SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oenologie - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile presses for squeezing food oils, systems and equipment for the wine industry, și oil system assembly. Are sediul în Tavarnelle Val Di Pesa, Italia.

 9. STELLIN SNC

  Italia

  Compania STELLIN SNC, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Oenologie - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wine-making products, wine-makers, și pneumatic presses. Are sediul în Orgiano, Italia.

 10. CORIMPEX SERVICE SRL

  Italia

  Compania CORIMPEX SERVICE SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Oenologie - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tangential flow filtration. Are sediul în Romans D'isonzo, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Oenologie - masini si materiale - Import export

Număr de rezultate

18.438 Intreprinderile