• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • masini de brodat si accesorii

Rezultate pentru

Masini de brodat si accesorii - Import export

 1. WERNER GRAPHICS E.U.

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania WERNER GRAPHICS E.U., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de brodat si accesorii. Are sediul în Strasshof An Der Nordbahn, Austria.

 2. MERCERIE NET

  Romania

  Masina de cusut si brodat produsa de firme consacrate si alte accesorii de nelipsit dintr-un atelier de croitorie. Oferim fiare si statii de calcat, manechie de croitorie, accesorii si piese de schimb pentru cele mai uzuale masini de cusut. Vaella va ofera de la ace si ate de cusut, pentru broderie si crosetat pana la asigurarea reparatiilor, inclusiv consultanta in domeniul croitoriei.

 3. LUÍS RODRIGUES & TEIXEIRA, S. A.

  Portugalia

  Compania LUÍS RODRIGUES & TEIXEIRA, S. A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de brodat si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile embroidery, curtains, și diamonds. Are sediul în Guimarães, Portugalia.

 4. MAISON BRODERIE

  Franta

  Compania MAISON BRODERIE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de brodat si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile embroidering machines, embroidery machines, machines and equipment for embroidery, lace, netting and tulle, și electronic embroidering machines. Are sediul în Avignon, Franta.

 5. GTT GERMAN TEXTILE TECHNOLOGIES LTD.

  Germania

  Compania GTT GERMAN TEXTILE TECHNOLOGIES LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisarea textilelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de brodat si accesorii, embroidery machines, Masini de brodat si accesorii, Machines, custom-built, și embroidered clothing. Are sediul în Konken, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ADD ON TEXTILE

  Franta

  Compania ADD ON TEXTILE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de brodat si accesorii. Are sediul în venissieux, Franta.

 2. MOUNTEK GMBH

  Germania

  Compania MOUNTEK GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de brodat si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile embroidering machines, și software for embroidering machines. Are sediul în Winterlingen, Germania.

 3. VITOR FERREIRA

  Portugalia

  Compania VITOR FERREIRA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de brodat si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile embroidered articles. Are sediul în Vila Nova De Famalicaõa, Portugalia.

 4. F.LLI FOGGIATO SRL

  Italia

  Compania F.LLI FOGGIATO SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de brodat si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de cusut industriale si accesorii, Masini de cusut industriale si accesorii, accessories for sewing machines, sewing machine dealers, și wholesale of sewing machines. Are sediul în Montebelluna, Italia.

 5. MELCO INTERNATIONAL LLC

  Elvetia

  Compania MELCO INTERNATIONAL LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de brodat si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Web services, embroidering machines, și software for embroidering machines. Are sediul în Steckborn, Elvetia.

 1. A COSER

  Spania

  Compania A COSER, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut industriale si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de cusut de uz casnic, Masini de brodat si accesorii, Masini de cusut de uz casnic, Masini de brodat si accesorii, sewing machine repairs, și accessories for sewing machines. Are sediul în Madrid, Spania.

 2. LIDER

  Turcia

  Compania LIDER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de brodat si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sewing threads, cotton spun yarns and sewing threads, și textured silk yarns. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. ZSK STICKMASCHINEN

  Germania

  Compania ZSK STICKMASCHINEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de brodat si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile embroidering machines. Are sediul în Krefeld, Germania.

 2. SCHENK-TEXTILMASCHINEN

  Germania

  Compania SCHENK-TEXTILMASCHINEN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Masini de brodat si accesorii, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, și Masini de brodat si accesorii. Are sediul în Reutlingen, Germania.

 3. LEOPARD. HAFT KOMPUTEROWY, IMPORTER CZAPEK

  Polonia

  Compania LEOPARD. HAFT KOMPUTEROWY, IMPORTER CZAPEK, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de brodat si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile consulting, caps, emblems, și leashes. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 4. RES DI MARIO SINATRA

  Italia

  Compania RES DI MARIO SINATRA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de brodat si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile studs, și strass. Are sediul în Cassano Magnago, Italia.

 5. JAMAFIL AG

  Elvetia

  Compania JAMAFIL AG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Masini de brodat si accesorii, Masini de cusut industriale si accesorii, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Masini de brodat si accesorii, și Masini de cusut industriale si accesorii. Are sediul în St. Gallen, Elvetia.

 6. URANIA

  Italia

  Compania URANIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de brodat si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shoe stretchers. Are sediul în Firenze, Italia.

 7. RITEX SNC DI ANTONELLO MARCO & C.

  Italia

  Compania RITEX SNC DI ANTONELLO MARCO & C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de brodat si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile digitisation of plans, embroidery software, și punching. Are sediul în Cittadella, Italia.

 8. BARUDAN STICKMASCHINEN GMBH

  Germania

  Compania BARUDAN STICKMASCHINEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Masini de brodat si accesorii, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, și Masini de brodat si accesorii. Are sediul în Nettetal, Germania.

 1. BARUDAN STICKMASCHINEN GMBH

  Germania

  Compania BARUDAN STICKMASCHINEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de brodat si accesorii. Are sediul în Bargteheide, Germania.

 2. PACT EUROPACT

  Franta

  Compania PACT EUROPACT, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de brodat si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marochinarie - utilaje pentru industrie, Pasmanterie, broderie si tul, Marochinarie - furnituri si accesorii, Serigrafie, Marochinarie - utilaje pentru industrie, Pasmanterie, broderie si tul, Marochinarie - furnituri si accesorii, și Serigrafie. Are sediul în Maulevrier, Franta.

 3. ROLF KALTENBACH

  Germania

  Compania ROLF KALTENBACH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Masini de brodat si accesorii, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, și Masini de brodat si accesorii. Are sediul în Reutlingen, Germania.

 4. PFAFF INDUSTRI WAMA TEKNIK A/S

  Danemarca

  Compania PFAFF INDUSTRI WAMA TEKNIK A/S, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Palarii barbatesti - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de cusut industriale si accesorii, Industria tricotajelor - utilaje si accesorii, Masini de brodat si accesorii, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Masini de cusut industriale si accesorii, Industria tricotajelor - utilaje si accesorii, Masini de brodat si accesorii, și Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. Are sediul în Bredebro, Danemarca.

 5. CONTORS EINKAUFSGESELLSCHAFT GBR BEREICH: CTC STICKMASCHINEN

  Germania

  Compania CONTORS EINKAUFSGESELLSCHAFT GBR BEREICH: CTC STICKMASCHINEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de brodat si accesorii, Tesaturi, Finisarea produselor textile, Rufarie, Masini de brodat si accesorii, Tesaturi, Finisarea produselor textile, și Rufarie. Are sediul în Nettetal, Germania.

 6. KARL SYSTEM ITALY SRL

  Romania

  Compania KARL SYSTEM ITALY SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de brodat si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de cusut industriale si accesorii, Tesere - utilaje si materiale, Masini de cusut industriale si accesorii, și Tesere - utilaje si materiale. Are sediul în Resita, Romania.

 7. NEET MAKINA

  Turcia

  Compania NEET MAKINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de brodat si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machines and equipment for carpets and tapestries, și articles for upholsterers. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. MAQUINARIA F.APARICIO

  Spania

  Compania MAQUINARIA F.APARICIO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de brodat si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile embroidery machines, și sewing machines. Are sediul în Sabadell, Spania.

 9. LAMERCERISSIMA

  Italia

  Compania LAMERCERISSIMA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de brodat si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bumbac - fire si fibre, și Bumbac - fire si fibre. Are sediul în Ladispoli, Italia.

 10. EMBROIDERA

  Lituania

  Compania EMBROIDERA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de brodat si accesorii, Pasmanterie, broderie si tul, Masini de brodat si accesorii, și Pasmanterie, broderie si tul. Are sediul în Vilnius, Lituania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Masini de brodat si accesorii - Import export

Număr de rezultate

8.972 Intreprinderile