• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tencuieli - antreprenori

Rezultate pentru

Tencuieli - antreprenori - Import export

 1. PRO GIPS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania PRO GIPS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli - antreprenori. Are sediul în Oinville Saint Liphard, Franta.

 2. ASSARO CONSTRUCTION

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ASSARO CONSTRUCTION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zidarie - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii - lucrari, Zugraveli - antreprenori, Tencuieli - antreprenori, Instalatii - lucrari, Zugraveli - antreprenori, și Tencuieli - antreprenori. Are sediul în Colombes, Franta.

 3. IKR PEINTURE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania IKR PEINTURE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zugraveli - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisari, Tencuieli - antreprenori, Finisari, și Tencuieli - antreprenori. Are sediul în Talence, Franta.

 4. ENTRE 4 MURS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ENTRE 4 MURS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zidarie - lucrari, Zugraveli - antreprenori, Artizanat, Zidarie - lucrari, Zugraveli - antreprenori, și Artizanat. Are sediul în Ecorcei, Franta.

 5. BAUMEISTER HELMUT GUSTAV OTT E.U

  Austria

  Compania BAUMEISTER HELMUT GUSTAV OTT E.U, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli - antreprenori. Are sediul în Ungenach, Austria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ADENAMED SARL

  Maroc

  Compania ADENAMED SARL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari publice, false ceiling assembly, sandwiches, și Lucrari publice. Are sediul în Tanger, Maroc.

 2. DENI STUKADOOR

  Olanda

  Compania DENI STUKADOOR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli - antreprenori. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 3. WILLIAM BAIN & SONS LTD

  Regatul Unit

  Compania WILLIAM BAIN & SONS LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii - finisaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tencuieli - antreprenori, Tencuieli brute, Creation of plaster cornices, Tencuieli - antreprenori, și Tencuieli brute. Are sediul în Edinburgh, Regatul Unit.

 4. FIXENJOY BOUW BV AMSTERDAM

  Olanda

  Compania FIXENJOY BOUW BV AMSTERDAM, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Etanseizare si izolare - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurari si renovari de imobile, Tencuieli - antreprenori, Lucrari de intretinere - firme, general renovation work, Restaurari si renovari de imobile, Tencuieli - antreprenori, și Lucrari de intretinere - firme. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 5. SPEED SCREED LTD

  Regatul Unit

  Compania SPEED SCREED LTD, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli - antreprenori. Are sediul în Retford, Regatul Unit.

 1. ELITE DAMP PROOFING

  Regatul Unit

  Compania ELITE DAMP PROOFING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli - antreprenori. Are sediul în Halifax, Regatul Unit.

 2. ESCAYOLAS CANTERO

  Spania

  Compania ESCAYOLAS CANTERO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile drywall works, plaster casts, și maintenance and restructuring works. Are sediul în Altea (alicante), Spania.

 1. TERMOBILD EOOD

  Bulgaria

  Compania TERMOBILD EOOD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurari si renovari de imobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii - finisaje, Placi pentru izolare termica fara azbest, Lucrari de intretinere - firme, Tencuieli - antreprenori, Constructii - finisaje, Placi pentru izolare termica fara azbest, Lucrari de intretinere - firme, și Tencuieli - antreprenori. Are sediul în varna, Bulgaria.

 2. AZTEC DAMP PROOFING

  Regatul Unit

  Compania AZTEC DAMP PROOFING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile damp treatment, anti-condensate system, high pressure washes, și rendering. Are sediul în Stone, Regatul Unit.

 3. COLMAN HOWARD LIME PLASTERING

  Irlanda

  Compania COLMAN HOWARD LIME PLASTERING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli - antreprenori. Are sediul în Rathcormac, Irlanda.

 4. 60PUDSER

  Danemarca

  Compania 60PUDSER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli - antreprenori. Are sediul în Holbæk, Danemarca.

 5. GS AFBOUW

  Olanda

  Compania GS AFBOUW, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli - antreprenori. Are sediul în Emmeloord, Olanda.

 6. STUKADOORSBEDRIJF DOMHOF

  Olanda

  Compania STUKADOORSBEDRIJF DOMHOF, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tencuieli brute, și Tencuieli brute. Are sediul în De Heurne, Olanda.

 7. CORDIUM

  Belgia

  Compania CORDIUM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tencuieli - antreprenori, Santiere - materiale si echipamente, Tencuieli - antreprenori, social housing maintenance, Santiere - materiale si echipamente, și construction of prefabricated houses. Are sediul în Hasselt, Belgia.

 8. YESO & DECO REFORMAS SL

  Spania

  Compania YESO & DECO REFORMAS SL, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plaster, și cement mortars. Are sediul în Barcelona, Spania.

 1. SAFFIERSTUKADOOR

  Olanda

  Compania SAFFIERSTUKADOOR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tencuieli brute, și Tencuieli brute. Are sediul în Assendelft, Olanda.

 2. TEK PLASTERING/DRY-LINING & PROPERTY RENOVATIONS

  Regatul Unit

  Compania TEK PLASTERING/DRY-LINING & PROPERTY RENOVATIONS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile interior and exterior design. Are sediul în Accrington, Regatul Unit.

 3. SAS ESNAULT

  Franta

  Compania SAS ESNAULT, care își desfășoară activitatea în domeniul Zidarie - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzire, climatizare - lucrari, Demolare - antreprenori, Etanseizare si izolare - antreprenori, Tencuieli - antreprenori, Incalzire, climatizare - lucrari, Demolare - antreprenori, Etanseizare si izolare - antreprenori, și Tencuieli - antreprenori. Are sediul în Bayeux, Franta.

 4. REFORMAS SALOMON NETO

  Spania

  Compania REFORMAS SALOMON NETO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli - antreprenori. Are sediul în Madrid, Spania.

 5. POGGIA PROVENCE

  Franta

  Compania POGGIA PROVENCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cofraje - lucrari, Tencuieli - antreprenori, Acoperisuri - lucrari, Demolare - antreprenori, Cofraje - lucrari, Tencuieli - antreprenori, Acoperisuri - lucrari, și Demolare - antreprenori. Are sediul în Cavaillon, Franta.

 6. DECO SMART

  Franta

  Compania DECO SMART, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi si dale, Zidarie - lucrari, suspended ceiling, Placi si dale, și Zidarie - lucrari. Are sediul în Lormont, Franta.

 7. FR. MADSEN A/S

  Danemarca

  Compania FR. MADSEN A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Forari si taierea betonului armat, Tencuieli - antreprenori, Constructii din beton, Constructii in chesoane, Forari si taierea betonului armat, Tencuieli - antreprenori, Constructii din beton, și Constructii in chesoane. Are sediul în Silkeborg, Danemarca.

 8. REFORMTEC RENOVATION SPECIALISTS

  Spania

  Compania REFORMTEC RENOVATION SPECIALISTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii - finisaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurari si renovari de imobile, Asanare - lucrari, Tencuieli - antreprenori, bathroom improvements, Restaurari si renovari de imobile, Asanare - lucrari, și Tencuieli - antreprenori. Are sediul în Cala Vinyes, Spania.

 9. EIFFAGE CONSTRUCTION BASSE NORMANDIE

  Franta

  Compania EIFFAGE CONSTRUCTION BASSE NORMANDIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tencuieli - antreprenori, Constructii din beton, Terasamente - lucrari, Fundatii - lucrari, Tencuieli - antreprenori, Constructii din beton, Terasamente - lucrari, și Fundatii - lucrari. Are sediul în Caen, Franta.

 10. DECO SOLMAZ

  Franta

  Compania DECO SOLMAZ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile water ice block and flake machines, suspended ceiling, și dubbing. Are sediul în St Maurice L'exil, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit