• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • suporturi pentru tencuieli

Rezultate pentru

Suporturi pentru tencuieli - Import export

 1. LIZABAR PLASTICS

  Spania

  Verified by europages badge

  We manufacture adjustable supports for floating floors, with unlimited heights and resistance thresholds. 750kg, 1000kg, 2000kg blocks and to order 3000kg. Blocks for floating floors for use on accessible terraces, passageway coverings, pedestrian alleyways, rooftop terraces, renovation, etc.

 2. ÜNAL METALLBEARBEITUNG

  Germania

  Compania ÜNAL METALLBEARBEITUNG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Suporturi pentru tencuieli. Are sediul în Essen, Germania.

 3. ONPO MADENCILIK

  Turcia

  Compania ONPO MADENCILIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Suporturi pentru tencuieli. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dale si placi din ipsos, Dale si placi din ipsos, Gypsum board, și prefabricated drywall structures. Are sediul în Ankara, Turcia.

 4. PAG DECOR SYSTEMS

  Spania

  Compania PAG DECOR SYSTEMS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Suporturi pentru tencuieli. Are sediul în Estepona, Spania.

 5. ARSANIT SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania ARSANIT SP. Z O.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Cleiuri pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Suporturi pentru tencuieli, styrofoam formed cuts, Suporturi pentru tencuieli, și plaster finishes. Are sediul în Siemianowice Śląskie, Polonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BOSSUYT

  Belgia

  Compania BOSSUYT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii prefabricate si industrializate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Suporturi pentru tencuieli, Santiere - materiale si echipamente, Izolare termica - materiale, Suporturi pentru tencuieli, Santiere - materiale si echipamente, și Izolare termica - materiale. Are sediul în Torhout, Belgia.

 2. DEKOPOL KIMYA İNŞAAT MALZ. MIM. MÜH. NAK. EM. TUR. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI

  Turcia

  Compania DEKOPOL KIMYA İNŞAAT MALZ. MIM. MÜH. NAK. EM. TUR. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI, care își desfășoară activitatea în domeniul Suporturi pentru tencuieli. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tipografie, decorative panels, dye, decorative accessories, și Tipografie. Are sediul în Bursa, Turcia.

 3. DECOARTE - PINTORES SANZ

  Spania

  Compania DECOARTE - PINTORES SANZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Suporturi pentru tencuieli. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile prespaced transfer label. Are sediul în Madrid, Spania.

 4. PROFILATI BANTI S.R.L.

  Italia

  Compania PROFILATI BANTI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Suporturi pentru tencuieli. Are sediul în Rodano, Italia.

 5. FARQUITEC

  Spania

  Compania FARQUITEC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Suporturi pentru tencuieli. Are sediul în Sevilla, Spania.

 1. AUSTIS A.S.

  Republica Ceha

  Compania AUSTIS A.S., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuiala - masticuri si produse de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Suporturi pentru tencuieli, Vopsele si lacuri, Suporturi pentru tencuieli, și Vopsele si lacuri. Are sediul în Praha 5 , Republica Ceha.

 2. ADEX S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania ADEX S.R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuiala - masticuri si produse de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Suporturi pentru tencuieli, Vopsele si lacuri, Suporturi pentru tencuieli, și Vopsele si lacuri. Are sediul în Praha 10, Republica Ceha.

 1. MUREXINSPOL. SR. O.

  Republica Ceha

  Compania MUREXINSPOL. SR. O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuiala - masticuri si produse de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele si lacuri, Suporturi pentru tencuieli, Vopsele si lacuri, și Suporturi pentru tencuieli. Are sediul în Modrice , Republica Ceha.

 2. FRIT, SPOL. S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania FRIT, SPOL. S.R.O., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuiala - masticuri si produse de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele si lacuri, Suporturi pentru tencuieli, Vopsele si lacuri, și Suporturi pentru tencuieli. Are sediul în Liberec , Republica Ceha.

 3. KNAUF BULGARIA EOOD

  Bulgaria

  Compania KNAUF BULGARIA EOOD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuiala - masticuri si produse de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ipsos si produse din ipsos, Suporturi pentru tencuieli, Ipsos si produse din ipsos, și Suporturi pentru tencuieli. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 4. COLORBETAFINISSPOL. S R.O.

  Republica Ceha

  Compania COLORBETAFINISSPOL. S R.O., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele pe baza de uleiuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Suporturi pentru tencuieli, Vopsele si lacuri, Suporturi pentru tencuieli, și Vopsele si lacuri. Are sediul în Brno , Republica Ceha.

 5. SAN MARCO SLOVAKIA, S.R.O.

  Slovacia

  Compania SAN MARCO SLOVAKIA, S.R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuiala - masticuri si produse de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele si lacuri, Suporturi pentru tencuieli, Vopsele si lacuri, și Suporturi pentru tencuieli. Are sediul în Bratislava , Slovacia.

 6. HET SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

  Compania HET SPOL. S R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuiala - masticuri si produse de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Suporturi pentru tencuieli, Vopsele si lacuri, Suporturi pentru tencuieli, și Vopsele si lacuri. Are sediul în Ohníc, Republica Ceha.

 7. KBM GUSSPUTZ-CENTER GMBH

  Germania

  Compania KBM GUSSPUTZ-CENTER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Suporturi pentru tencuieli, și Suporturi pentru tencuieli. Are sediul în Geislingen, Germania.

 8. LABAR S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania LABAR S.R.O., care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuiala - masticuri si produse de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Suporturi pentru tencuieli, Vopsele si lacuri, Suporturi pentru tencuieli, și Vopsele si lacuri. Are sediul în Ústí Nad Labem, Republica Ceha.

 1. INEX SPOL. S R.O.

  Slovacia

  Compania INEX SPOL. S R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuiala - masticuri si produse de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Suporturi pentru tencuieli, și Suporturi pentru tencuieli. Are sediul în Bratislava 5 , Slovacia.

 2. BEKOTEKS YAPI

  Turcia

  Compania BEKOTEKS YAPI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Suporturi pentru tencuieli. Are sediul în Adpazari, Turcia.

 3. H - COLOR, S.R.O. ( HERBOL )

  Republica Ceha

  Compania H - COLOR, S.R.O. ( HERBOL ), este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuiala - masticuri si produse de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Suporturi pentru tencuieli, Vopsele si lacuri, Suporturi pentru tencuieli, și Vopsele si lacuri. Are sediul în Praha 4 , Republica Ceha.

 4. RSM HEITFELD PUTZ- UND BAUTECHNIK VERTRIEBS- UND BERATUNGS-GMBH

  Germania

  Compania RSM HEITFELD PUTZ- UND BAUTECHNIK VERTRIEBS- UND BERATUNGS-GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuiala - masticuri si produse de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Suporturi pentru tencuieli, și Suporturi pentru tencuieli. Are sediul în Troisdorf, Germania.

 5. DOMUS AUREA, A.S.

  Republica Ceha

  Compania DOMUS AUREA, A.S., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuiala - masticuri si produse de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Suporturi pentru tencuieli, și Suporturi pentru tencuieli. Are sediul în Praha 5 , Republica Ceha.

 6. QUARZOLITH-SÜD FERTIGPUTZ GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania QUARZOLITH-SÜD FERTIGPUTZ GESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuiala - masticuri si produse de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Suporturi pentru tencuieli, și Suporturi pentru tencuieli. Are sediul în Bergheim, Austria.

 7. BRILLCOLOR, SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

  Compania BRILLCOLOR, SPOL. S R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuiala - masticuri si produse de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Suporturi pentru tencuieli, și Suporturi pentru tencuieli. Are sediul în Praha 10, Republica Ceha.

 8. EUSEBIO BELLÓN PINTURA, DECORACIÓN Y REVESTIMIENTOS

  Spania

  Compania EUSEBIO BELLÓN PINTURA, DECORACIÓN Y REVESTIMIENTOS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Suporturi pentru tencuieli. Are sediul în Manzanares, Spania.

 9. ICLA IMPORT CZ, SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

  Compania ICLA IMPORT CZ, SPOL. S R.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuiala - masticuri si produse de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Suporturi pentru tencuieli, și Suporturi pentru tencuieli. Are sediul în Praha 9 , Republica Ceha.

 10. VIA COLOR CZECH, S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania VIA COLOR CZECH, S.R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuiala - masticuri si produse de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Suporturi pentru tencuieli, și Suporturi pentru tencuieli. Are sediul în Kyjov, Republica Ceha.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit