• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • peisagistica - antreprenori

Rezultate pentru

Peisagistica - antreprenori - Import export

 1. HYDRO-PROFI-LINE® BY GKR GERMANY

  Germania

  Verified by europages badge

  GKR Hydro GmbH develops, produces and markets Hydro Profi Line® greening systems for sustainable and functional greening on all sealed surfaces, surfaces without soil and buildings. The Hydro Profi Line® plant systems offer the following advantages: • Sustainable reduction in water consumption for greening by up to 80%.• Unique root vegetation space with air and water for perfect root ventilation.• No root compaction or decay in the floor area as there is no filling material around the pot.• Large water reservoir as there is no displacement by plant substrates.• Unique Quick Change System to quickly change plants without difficulty.• Suitable for all plants in soil and hydroponics.• Suitable for any location in rooms and open spaces.• For correct watering at any time as it is virtually impossible to pour over the pots

 2. OMEGA 69

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania OMEGA 69, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de gradinarit, de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peisagistica - antreprenori, Tunsul si taierea arborilor, Plantatii, Curatenie industriala, Peisagistica - antreprenori, Tunsul si taierea arborilor, Plantatii, și Curatenie industriala. Are sediul în Saint-Fons, Franta.

 3. TITIS ESPACE VERT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania TITIS ESPACE VERT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Peisagistica - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de gradinarit, de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica, Garduri, Servicii de gradinarit, de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica, și Garduri. Are sediul în Aulnay Sous Bois, Franta.

 4. LA VISION VERTE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania LA VISION VERTE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de gradinarit, de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peisagistica - antreprenori, Plantatii, Peisagistica - antreprenori, și Plantatii. Are sediul în L'etang-La-Ville, Franta.

 5. COSY JARDIN

  Belgia

  Compania COSY JARDIN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Peisagistica - antreprenori. Are sediul în Arsimont, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. KÖNIGE HAUSDEKO GMBH

  Germania

  Compania KÖNIGE HAUSDEKO GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Peisagistica - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile water games, și corten steel. Are sediul în Leipzig, Germania.

 2. BIOTOP LANDSCHAFTSGESTALTUNG GMBH

  Austria

  Compania BIOTOP LANDSCHAFTSGESTALTUNG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peisagistica - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piscine - instalatii si echipamente, și Piscine - instalatii si echipamente. Are sediul în KLOSTERNEUBURG, Austria.

 3. PÉRÉNIA AMÉNAGE VOS EXTERIEURS

  Franta

  Compania PÉRÉNIA AMÉNAGE VOS EXTERIEURS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Peisagistica - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coloured asphalt. Are sediul în Sains En Gohelle, Franta.

 4. JARDIN SOLAIRE CREATION JARDIN JAPONAIS

  Franta

  Compania JARDIN SOLAIRE CREATION JARDIN JAPONAIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peisagistica - antreprenori, creation of parks, gardens and terraces, japanese garden plants, Peisagistica - antreprenori, și garden laying-out. Are sediul în Grezieu La Varenne, Franta.

 5. SACHSENBAND METALLTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania SACHSENBAND METALLTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peisagistica - antreprenori. Are sediul în Appen, Germania.

 1. FITOS DI CICOGNANI SIMONE

  Italia

  Compania FITOS DI CICOGNANI SIMONE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Peisagistica - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile synthetic grass for sports facilities, creation of parks, gardens and terraces, weed removal, și watering system design. Are sediul în Savarna-Ravenna, Italia.

 2. SICAP

  Tunisia

  Compania SICAP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peisagistica - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gardening. Are sediul în Bardo, Tunisia.

 1. BUILDERS FULHAM

  Regatul Unit

  Compania BUILDERS FULHAM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Peisagistica - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile painters, și decorators. Are sediul în London, Regatul Unit.

 2. ART & JARDINS

  Franta

  Compania ART & JARDINS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Peisagistica - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de gradinarit, de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica, landscape gardening consultancy, și Servicii de gradinarit, de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica. Are sediul în Maubec, Franta.

 3. UNJARDINPARAMI

  Spania

  Compania UNJARDINPARAMI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Peisagistica - antreprenori. Are sediul în Madrid, Spania.

 4. DARIO CORRADI GIARDINAGGIO

  Italia

  Compania DARIO CORRADI GIARDINAGGIO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Peisagistica - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile garden work, și pruning jobs. Are sediul în Milano, Italia.

 5. QUARTIERE FIORITO

  Italia

  Compania QUARTIERE FIORITO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peisagistica - antreprenori. Are sediul în Bagnolo Mella, Italia.

 6. SCHEIRLINCK JOHAN

  Belgia

  Compania SCHEIRLINCK JOHAN, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Peisagistica - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile road and motorway asphalting. Are sediul în Wetteren, Belgia.

 7. LES JARDINS DU PAYS VERT

  Belgia

  Compania LES JARDINS DU PAYS VERT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de gradinarit, de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peisagistica - antreprenori, Peisagistica - antreprenori, garden laying-out, creation of parks, gardens and terraces, și parks and garden planning. Are sediul în Moulbaix-Ath, Belgia.

 8. PAUCHARD SAS

  Franta

  Compania PAUCHARD SAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de gradinarit, de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica, Peisagistica - antreprenori, Servicii de gradinarit, de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica, Peisagistica - antreprenori, landscape planning, și open plan office. Are sediul în Roville Devant Bayon, Franta.

 1. GREEN ECO CONCEPT

  Franta

  Compania GREEN ECO CONCEPT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Peisagistica - antreprenori. Are sediul în Vailhauquès, Franta.

 2. DORESTONE

  Turcia

  Compania DORESTONE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peisagistica - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dolomite, decorative stones for gardens, și town planning and landscaping advice. Are sediul în Marmara / Balikesir, Turcia.

 3. ATA TENTE

  Turcia

  Compania ATA TENTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peisagistica - antreprenori. Are sediul în Izmir, Turcia.

 4. SPAZIO VERDE SOC. COOP. AGRICOLA

  Italia

  Compania SPAZIO VERDE SOC. COOP. AGRICOLA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peisagistica - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile turnkey service, public park and garden maintenance, tree felling, și fruit plants. Are sediul în Romagnano-Trento, Italia.

 5. GROEN T.A.C.

  Belgia

  Compania GROEN T.A.C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Peisagistica - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gardening, group of architects specialising in exteriors, landscape architecture, și creation of parks, gardens and terraces. Are sediul în Maldegem, Belgia.

 6. ACG GROUP

  Belgia

  Compania ACG GROUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de ambalare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peisagistica - antreprenori, Tunsul si taierea arborilor, Peisagistica - antreprenori, manual assembly, Tunsul si taierea arborilor, și grass verge and footpath cutting. Are sediul în Deurne, Belgia.

 7. ARALEA

  Belgia

  Compania ARALEA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peisagistica - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari de intretinere - firme, Tunsul si taierea arborilor, Delimbing, Lucrari de intretinere - firme, Tunsul si taierea arborilor, și lawnmowers. Are sediul în Brasschaat, Belgia.

 8. TREESCAPE CHARLOTTE

  India

  Compania TREESCAPE CHARLOTTE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Peisagistica - antreprenori. Are sediul în Charlotte, India.

 9. TUINHOLLAND

  Olanda

  Compania TUINHOLLAND, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Peisagistica - antreprenori. Are sediul în Waddinxveen, Olanda.

 10. RS LANDSCAPING & CONSTRUCTION

  Regatul Unit

  Compania RS LANDSCAPING & CONSTRUCTION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Peisagistica - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile landscaping, și fencing. Are sediul în Bathgate, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Peisagistica - antreprenori - Import export

Număr de rezultate

3.278 Intreprinderile