• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • lucrari publice - antreprenori

Rezultate pentru

Lucrari publice - antreprenori - Import export

 1. THERMOTEC PRODUKTIONSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Thermotec GmbH is a company specialising in equipment and machine manufacturing. We are involved in the heat recovery sector in particular. We focus our development and manufacturing on plate heat exchangers for heat exchange between two gas flows. The production of three-way process air valves is another of our focal points. In addition to these main fields, we also develop, design and manufacture a whole series of other products. The production process uses virtually exclusively stainless steel, preferably in the materials 1.4301, 1.4306, 1.4541, 1.4571, but also in other stainless steel qualities. With our currently available production area of 1740 m², partially equipped with machines with CNC control, PC workstations, CAD drawing stations and quality assurance implemented in accordance with ISO 9001, we are always one step ahead of the competition.

 2. NONET JEAN & FILS

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania NONET JEAN & FILS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari publice - antreprenori, și Lucrari publice - antreprenori. Are sediul în Floreffe, Belgia.

 3. MAGNETTI

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania MAGNETTI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lacuirea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari publice - antreprenori, și Lucrari publice - antreprenori. Are sediul în Vinovo, Italia.

 4. WESTRA® GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania WESTRA® GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. Are sediul în Neukirchen, Germania.

 5. KURTZ GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania KURTZ GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. Are sediul în Kreuzwertheim, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DGS COSTRUZIONI

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania DGS COSTRUZIONI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. Are sediul în Mondovi', Italia.

 2. SARL OZÉ

  Franta

  Compania SARL OZÉ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. Are sediul în St Jean St Nicolas, Franta.

 3. IMPRESA COSTRUZIONI LA BELLUNESE SNC

  Italia

  Compania IMPRESA COSTRUZIONI LA BELLUNESE SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cableway, dam design, construction of maritime, river and lake dams, și road and motorway tunnel construction. Are sediul în Santa Giustina, Italia.

 4. ANDRADE GUTIERREZ EUROPA, ÁFRICA, ASIA

  Portugalia

  Compania ANDRADE GUTIERREZ EUROPA, ÁFRICA, ASIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari publice - antreprenori, Terasamente - lucrari, Lucrari publice - antreprenori, Terasamente - lucrari, și building engineering. Are sediul în Porto Salvo, Portugalia.

 5. HILDEBRANDS GMBH

  Germania

  Compania HILDEBRANDS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. Are sediul în Rheinfelden, Germania.

 1. AQUABOUW BV

  Olanda

  Compania AQUABOUW BV, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fountain, maintenance of fountains, și dancing fountains. Are sediul în Numansdorp, Olanda.

 2. BIANCHINI SICUREZZA STRADALE

  Italia

  Compania BIANCHINI SICUREZZA STRADALE, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari publice - antreprenori, road and motorway safety barrier installation, street building, Lucrari publice - antreprenori, și road works. Are sediul în Promano-Citta' Di Castello, Italia.

 1. ATUT PAVIMENTI INDUSTRIALI LOMBARDO

  Italia

  Compania ATUT PAVIMENTI INDUSTRIALI LOMBARDO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pardoseli industriale, Acoperiri industriale cu rasina, Montare placi si dale ceramice - intreprinderi, Constructii - finisaje, Pardoseli industriale, Acoperiri industriale cu rasina, Montare placi si dale ceramice - intreprinderi, și Constructii - finisaje. Are sediul în Catania, Italia.

 2. TEIXEIRA DUARTE TRADING SA

  Portugalia

  Compania TEIXEIRA DUARTE TRADING SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - constructii, Lucrari publice - antreprenori, Drumuri - constructii, public works, și Lucrari publice - antreprenori. Are sediul în Oeiras, Portugalia.

 3. AGLOMANCHA

  Spania

  Compania AGLOMANCHA, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari publice - antreprenori, civil works, Purifiers, Lucrari publice - antreprenori, și road building. Are sediul în CIUDAD REAL, Spania.

 4. GEOURB GROUP

  Serbia

  Compania GEOURB GROUP, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tunele - lucrari, Lucrari subterane - antreprenori, Tunele - lucrari, construction of bridges, Lucrari subterane - antreprenori, și civil engineering. Are sediul în Belgrade, Serbia.

 5. ADA CONSULTING

  Portugalia

  Compania ADA CONSULTING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabinet de recrutare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari publice - antreprenori, Temporary personnel - international recruitment, Design work (service), Lucrari publice - antreprenori, și Civil engineering. Are sediul în Vila Nova De Gaia, Portugalia.

 6. FASAN COSTRUZIONI S.N.C.

  Italia

  Compania FASAN COSTRUZIONI S.N.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisari, Lucrari publice - antreprenori, Finisari, Lucrari publice - antreprenori, wood houses, și building work. Are sediul în San Vito Al Tagliamento, Italia.

 7. COGER - COSTRUZIONI GENERALI E RESTAURI SRL

  Italia

  Compania COGER - COSTRUZIONI GENERALI E RESTAURI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurari si renovari de imobile, construction of buildings, building construction, Restaurari si renovari de imobile, și building restoration. Are sediul în Altamura, Italia.

 8. PAVITECK SRL

  Italia

  Compania PAVITECK SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile street building, industrial indoor flooring with antidust materials, road building, și street consolidation. Are sediul în Buscoldo-Curtatone, Italia.

 1. POWERSAFE SRL

  Italia

  Compania POWERSAFE SRL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Energie solara - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri radioactive - retratare si depozitare, Energie solară, Lucrari publice - antreprenori, Geotermie - instalatii, Deseuri radioactive - retratare si depozitare, Energie solară, Lucrari publice - antreprenori, și Geotermie - instalatii. Are sediul în Limbadi, Italia.

 2. EDIL SERVICE SANTORO SEMPLIFICATA IMPRESA EDILE

  Italia

  Compania EDIL SERVICE SANTORO SEMPLIFICATA IMPRESA EDILE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii - finisaje, wrought iron gates, swimming-pool maintenance, Constructii - finisaje, și swimming pool flooring. Are sediul în Palermo, Italia.

 3. MAROPSA

  Spania

  Compania MAROPSA, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si material pentru constructia drumurilor, Utilaje si material pentru constructia drumurilor, street paving, road and motorway asphalting, și machinery and equipment for road and highway construction. Are sediul în Móstoles - Madrid, Spania.

 4. OVALIE CONSTRUCTION

  Franta

  Compania OVALIE CONSTRUCTION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisari, Constructii prefabricate si industrializate, Lucrari publice - antreprenori, Finisari, Constructii prefabricate si industrializate, Lucrari publice - antreprenori, și residential building. Are sediul în Portet Sur Garonne, Franta.

 5. LAZZARA T. CONSTRUCTIONS

  Luxemburg

  Compania LAZZARA T. CONSTRUCTIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fundatii, Fundatii, Civil engineering, outdoor installations, și general renovation work. Are sediul în Bascharage, Luxemburg.

 6. RELVAS NUNES E LUZ LDA

  Portugalia

  Compania RELVAS NUNES E LUZ LDA, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile public works, road building, și construction of buildings. Are sediul în São Brás de Alportel, Portugalia.

 7. SACOTRALUX

  Belgia

  Compania SACOTRALUX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii prefabricate si industrializate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisari, Lucrari publice - antreprenori, construction of prefabricated houses, Finisari, services for public works, și Lucrari publice - antreprenori. Are sediul în Houffalize, Belgia.

 8. BULCKE ONDERNEMINGEN

  Belgia

  Compania BULCKE ONDERNEMINGEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - constructii, Drumuri - constructii, reinforced concrete, Special concrete blocks for building shells, și silos for warehousing and storage. Are sediul în Komen, Belgia.

 9. CONDURIL - ENGENHARIA, S.A.

  Portugalia

  Compania CONDURIL - ENGENHARIA, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari publice - antreprenori, Poduri si sosele - antreprenori, Fundatii, Lucrari publice - antreprenori, Poduri si sosele - antreprenori, și Fundatii. Are sediul în Ermesinde, Portugalia.

 10. GRIZACO

  Belgia

  Compania GRIZACO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - constructii, road and motorway asphalting, asphalt, Drumuri - constructii, și street consolidation. Are sediul în Hasselt, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Lucrari publice - antreprenori - Import export

Număr de rezultate

43.860 Intreprinderile