• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • lucrari publice - antreprenori

Rezultate pentru

Lucrari publice - antreprenori - Import export

 1. THERMOTEC PRODUKTIONSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Thermotec GmbH is a company specialising in equipment and machine manufacturing. We are involved in the heat recovery sector in particular. We focus our development and manufacturing on plate heat exchangers for heat exchange between two gas flows. The production of three-way process air valves is another of our focal points. In addition to these main fields, we also develop, design and manufacture a whole series of other products. The production process uses virtually exclusively stainless steel, preferably in the materials 1.4301, 1.4306, 1.4541, 1.4571, but also in other stainless steel qualities. With our currently available production area of 1740 m², partially equipped with machines with CNC control, PC workstations, CAD drawing stations and quality assurance implemented in accordance with ISO 9001, we are always one step ahead of the competition.

 2. NONET JEAN & FILS

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania NONET JEAN & FILS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari publice - antreprenori, și Lucrari publice - antreprenori. Are sediul în Jemeppe-Sur-Sambre, Belgia.

 3. MAGNETTI

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania MAGNETTI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lacuirea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari publice - antreprenori, și Lucrari publice - antreprenori. Are sediul în Vinovo, Italia.

 4. WESTRA® GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania WESTRA® GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. Are sediul în Neukirchen, Germania.

 5. KURTZ GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania KURTZ GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. Are sediul în Kreuzwertheim, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DGS COSTRUZIONI

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania DGS COSTRUZIONI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. Are sediul în Mondovi', Italia.

 2. ANDRADE GUTIERREZ EUROPA, ÁFRICA, ASIA

  Portugalia

  Compania ANDRADE GUTIERREZ EUROPA, ÁFRICA, ASIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari publice - antreprenori, Terasamente - lucrari, Lucrari publice - antreprenori, Terasamente - lucrari, și building engineering. Are sediul în Porto Salvo, Portugalia.

 3. SARL OZÉ

  Franta

  Compania SARL OZÉ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. Are sediul în St Jean St Nicolas, Franta.

 4. IMPRESA COSTRUZIONI LA BELLUNESE SNC

  Italia

  Compania IMPRESA COSTRUZIONI LA BELLUNESE SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cableway, dam design, construction of maritime, river and lake dams, și road and motorway tunnel construction. Are sediul în Santa Giustina, Italia.

 5. AQUABOUW BV

  Olanda

  Compania AQUABOUW BV, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fountain, maintenance of fountains, și dancing fountains. Are sediul în Numansdorp, Olanda.

 1. HILDEBRANDS GMBH

  Germania

  Compania HILDEBRANDS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. Are sediul în Rheinfelden, Germania.

 2. ATUT PAVIMENTI INDUSTRIALI LOMBARDO

  Italia

  Compania ATUT PAVIMENTI INDUSTRIALI LOMBARDO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pardoseli industriale, Acoperiri industriale cu rasina, Montare placi si dale ceramice - intreprinderi, Constructii - finisaje, Pardoseli industriale, Acoperiri industriale cu rasina, Montare placi si dale ceramice - intreprinderi, și Constructii - finisaje. Are sediul în Catania, Italia.

 1. TEIXEIRA DUARTE TRADING SA

  Portugalia

  Compania TEIXEIRA DUARTE TRADING SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - constructii, Lucrari publice - antreprenori, Drumuri - constructii, public works, și Lucrari publice - antreprenori. Are sediul în Oeiras, Portugalia.

 2. AGLOMANCHA

  Spania

  Compania AGLOMANCHA, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari publice - antreprenori, civil works, Purifiers, Lucrari publice - antreprenori, și road building. Are sediul în CIUDAD REAL, Spania.

 3. GEOURB GROUP

  Serbia

  Compania GEOURB GROUP, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tunele - lucrari, Lucrari subterane - antreprenori, Tunele - lucrari, construction of bridges, Lucrari subterane - antreprenori, și civil engineering. Are sediul în Belgrade, Serbia.

 4. FASAN COSTRUZIONI S.N.C.

  Italia

  Compania FASAN COSTRUZIONI S.N.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisari, Lucrari publice - antreprenori, Finisari, Lucrari publice - antreprenori, wood houses, și building work. Are sediul în San Vito Al Tagliamento, Italia.

 5. ADA CONSULTING

  Portugalia

  Compania ADA CONSULTING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabinet de recrutare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari publice - antreprenori, Temporary personnel - international recruitment, Design work (service), Lucrari publice - antreprenori, și Civil engineering. Are sediul în Vila Nova De Gaia, Portugalia.

 6. POWERSAFE SRL

  Italia

  Compania POWERSAFE SRL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Energie solara - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri radioactive - retratare si depozitare, Energie solară, Lucrari publice - antreprenori, Geotermie - instalatii, Deseuri radioactive - retratare si depozitare, Energie solară, Lucrari publice - antreprenori, și Geotermie - instalatii. Are sediul în Limbadi, Italia.

 7. COGER - COSTRUZIONI GENERALI E RESTAURI SRL

  Italia

  Compania COGER - COSTRUZIONI GENERALI E RESTAURI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurari si renovari de imobile, construction of buildings, building construction, Restaurari si renovari de imobile, și building restoration. Are sediul în Altamura, Italia.

 8. PAVITECK SRL

  Italia

  Compania PAVITECK SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile street building, industrial indoor flooring with antidust materials, road building, și street consolidation. Are sediul în Buscoldo-Curtatone, Italia.

 1. ENGEL & VÖLKERS LANDSHUT, IMMOBILIEN CHRISTINE GROHN

  Germania

  Compania ENGEL & VÖLKERS LANDSHUT, IMMOBILIEN CHRISTINE GROHN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisari, Lucrari publice - antreprenori, Birouri echipate si fabrici - servicii, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Finisari, Lucrari publice - antreprenori, Birouri echipate si fabrici - servicii, și Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti. Are sediul în Landshut, Germania.

 2. AANNEMINGSBEDRIJF G. VAN DEN BERK

  Olanda

  Compania AANNEMINGSBEDRIJF G. VAN DEN BERK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - constructii, Poduri si sosele - antreprenori, Drumuri - constructii, și Poduri si sosele - antreprenori. Are sediul în Erp, Olanda.

 3. GEBR. SIMONS

  Belgia

  Compania GEBR. SIMONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - constructii, Poduri si sosele - antreprenori, Drumuri - constructii, road and motorway asphalting, Poduri si sosele - antreprenori, și construction of sewage systems. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 4. MORGAN SINDALL PROFESSIONAL SERVICES AG

  Elvetia

  Compania MORGAN SINDALL PROFESSIONAL SERVICES AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. Are sediul în Basel, Elvetia.

 5. NOVA COSTRUTTORI DI ZANI - TOGNASSI E FIGLI SNC

  Italia

  Compania NOVA COSTRUTTORI DI ZANI - TOGNASSI E FIGLI SNC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mason, civil works, building restoration, și building construction. Are sediul în Montirone, Italia.

 6. BOUWBEDRIJF KLINKER

  Olanda

  Compania BOUWBEDRIJF KLINKER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. Are sediul în Groningen, Olanda.

 7. TECNOVIA - SOCIEDADE DE EMPREITADAS, S.A.

  Portugalia

  Compania TECNOVIA - SOCIEDADE DE EMPREITADAS, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - constructii, Drumuri - constructii, civil engineering, și residential building. Are sediul în Porto Salvo, Portugalia.

 8. TRAVAUX PUBLICS SABOULARD

  Franta

  Compania TRAVAUX PUBLICS SABOULARD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nisip si pietris, Lucrari publice - antreprenori, Nisip si pietris, Aggregates, și Lucrari publice - antreprenori. Are sediul în Martres-Tolosane, Franta.

 9. GBS FIRE PROTECTION LTD

  Regatul Unit

  Compania GBS FIRE PROTECTION LTD, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. Are sediul în Rainham, Essex, Regatul Unit.

 10. STE CUBILO

  Franta

  Compania STE CUBILO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari publice - antreprenori, Asanare - lucrari, Lucrari publice, Terasamente - lucrari, Lucrari publice - antreprenori, Asanare - lucrari, Lucrari publice, și Terasamente - lucrari. Are sediul în Gagnac Sur Garonne, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Lucrari publice - antreprenori - Import export

Număr de rezultate

43.806 Intreprinderile