• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • taierea hartiei - utilaje si material

Rezultate pentru

Taierea hartiei - utilaje si material - Import export

 1. ERGO-LINE BY KERN STUDER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ERGO-LINE BY KERN STUDER GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea hartiei - utilaje si material. Are sediul în Schwarzach Am Main, Germania.

 2. SCHUH ANLAGENTECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SCHUH ANLAGENTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea hartiei - utilaje si material. Are sediul în Castrop-Rauxel, Germania.

 3. SOPEM

  Belgia

  Compania SOPEM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea hartiei - utilaje si material, Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie, Masini si materiale de ocazie si reconditionate, Taierea hartiei - utilaje si material, Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie, Machines - import-export, și Masini si materiale de ocazie si reconditionate. Are sediul în Soignies, Belgia.

 4. YMCUP

  Turcia

  Compania YMCUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje pentru transformare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie si imprimerie - utilaje si material, Hartie pentru industria ambalajelor, Taierea hartiei - utilaje si material, paper cups, Hartie si imprimerie - utilaje si material, Hartie pentru industria ambalajelor, și Taierea hartiei - utilaje si material. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. CPERKIN

  Regatul Unit

  Compania CPERKIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje pentru transformare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie, Taierea hartiei - utilaje si material, core cutters, Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie, și Taierea hartiei - utilaje si material. Are sediul în Birstall, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. HÜDIG + ROCHOLZ GMBH & CO KG

  Germania

  Compania HÜDIG + ROCHOLZ GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea hartiei - utilaje si material. Are sediul în Velbert, Germania.

 2. LUNDBERG TECH GMBH

  Germania

  Compania LUNDBERG TECH GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea hartiei - utilaje si material. Are sediul în Jagstzell, Germania.

 3. I.C.O.S. S.R.L.

  Italia

  Compania I.C.O.S. S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gaurit pentru hartie si carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea hartiei - utilaje si material, cutting of fibres, shaped blades, Taierea hartiei - utilaje si material, și mechanical parts. Are sediul în Forli', Italia.

 4. LASER LINE FUSTELLE S.R.L

  Italia

  Compania LASER LINE FUSTELLE S.R.L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Publicatii - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea hartiei - utilaje si material, hollow punches for paper and board, automatic punch cutters, și Taierea hartiei - utilaje si material. Are sediul în Melito Di Napoli, Italia.

 5. GRAFORIO MAQUINAS GRAFICAS LDA.

  Portugalia

  Compania GRAFORIO MAQUINAS GRAFICAS LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea hartiei - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile paper cutting machines. Are sediul în Zona Industrial, Portugalia.

 1. FREEMAN SCHWABE MACHINERY

  Statele Unite ale Americii

  Compania FREEMAN SCHWABE MACHINERY, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru taiere industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea hartiei - utilaje si material, Masini-unelte de taiat, Croitorie, textile, Taierea materialelor plastice - utilaje, Taierea hartiei - utilaje si material, Masini-unelte de taiat, Croitorie, textile, și Taierea materialelor plastice - utilaje. Are sediul în Cincinnati, Statele Unite ale Americii.

 2. CONNER

  Spania

  Compania CONNER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea hartiei - utilaje si material. Are sediul în Madrid, Spania.

 1. STEFI MACHINES

  Grecia

  Compania STEFI MACHINES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje pentru transformare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - utilaje de productie, Taierea hartiei - utilaje si material, Ambalare si protectie - utilaje si materiale, Hartie - utilaje de productie, Taierea hartiei - utilaje si material, paper cutting machines, și Ambalare si protectie - utilaje si materiale. Are sediul în Aspropyrgos, Grecia.

 2. ABDC

  Spania

  Compania ABDC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea hartiei - utilaje si material. Are sediul în Madrid, Spania.

 3. KAYM PAPER CUTTING MACHINE/ GUILLOTINE

  Turcia

  Compania KAYM PAPER CUTTING MACHINE/ GUILLOTINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea hartiei - utilaje si material. Are sediul în Konya, Turcia.

 4. LONGER MACHINE INDUSTRIAL CO., LTD

  Taiwan (ROC)

  Compania LONGER MACHINE INDUSTRIAL CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea hartiei - utilaje si material. Are sediul în Taichung City,, Taiwan (ROC).

 5. WELFULL MACHINERY CO. ,LTD

  China

  Compania WELFULL MACHINERY CO. ,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea hartiei - utilaje si material. Are sediul în Hangzhou, China.

 6. SERVIFORMES SARL

  Franta

  Compania SERVIFORMES SARL, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru taiere industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de gaurit pentru hartie si carton, Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie, Taierea hartiei - utilaje si material, Masini de gaurit pentru hartie si carton, Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie, și Taierea hartiei - utilaje si material. Are sediul în Montelimar, Franta.

 7. APPLITEC SAS

  Franta

  Compania APPLITEC SAS, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea hartiei - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutting of plastic materials. Are sediul în Les Echets, Franta.

 8. MARI

  Franta

  Compania MARI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea hartiei - utilaje si material. Are sediul în Gundershoffen, Franta.

 1. AYDIN MAKINE SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turcia

  Compania AYDIN MAKINE SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea hartiei - utilaje si material. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. EWASTE SECURITY

  Statele Unite ale Americii

  Compania EWASTE SECURITY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea hartiei - utilaje si material. Are sediul în Irvine, Statele Unite ale Americii.

 3. HANGZHOU ROYALL IMPORT AND EXPORT CO.,LTD.

  China

  Compania HANGZHOU ROYALL IMPORT AND EXPORT CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea hartiei - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile packing. Are sediul în Hangzhou, China.

 4. TECHNOSIB SOLUTIONS

  Romania

  Compania TECHNOSIB SOLUTIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea hartiei - utilaje si material. Are sediul în Sibiu, Romania.

 5. CHUN TIEN MACHINERY COMPANY LIMITED

  Taiwan (ROC)

  Compania CHUN TIEN MACHINERY COMPANY LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea hartiei - utilaje si material. Are sediul în Taichung, Taiwan (ROC).

 6. GRAPHOPRESS

  Olanda

  Compania GRAPHOPRESS, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea hartiei - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile office guillotines. Are sediul în Utrecht, Olanda.

 7. YDEAL

  Italia

  Compania YDEAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea materialelor plastice - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de gaurit pentru hartie si carton, Taierea hartiei - utilaje si material, Masini de gaurit pentru hartie si carton, și Taierea hartiei - utilaje si material. Are sediul în Pogliano Milanese, Italia.

 8. HANGZHOU FUYANG HUIBO HANSWAY TRADING CO., LTD

  China

  Compania HANGZHOU FUYANG HUIBO HANSWAY TRADING CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea hartiei - utilaje si material. Are sediul în Hangzhou, China.

 9. ESTEIRE, S.L.

  Spania

  Compania ESTEIRE, S.L., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea hartiei - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile manufacture of industrial blades, și gear manufacturing. Are sediul în Madrid, Spania.

 10. FUSTELTECNICA S.R.L.

  Italia

  Compania FUSTELTECNICA S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea materialelor plastice - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de gaurit pentru hartie si carton, Taierea hartiei - utilaje si material, Masini de gaurit pentru hartie si carton, și Taierea hartiei - utilaje si material. Are sediul în Flero, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Taierea hartiei - utilaje si material - Import export

Număr de rezultate

2.073 Intreprinderile