• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • taierea lemnului - utilaje si materiale

Rezultate pentru

Taierea lemnului - utilaje si materiale - Import export

 1. 123 LAMES

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania 123 LAMES, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale, și Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. Are sediul în Allieres, Franta.

 2. CB-DIENSTLEISTUNG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania CB-DIENSTLEISTUNG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea lemnului - utilaje si materiale. Are sediul în Butzbach, Germania.

 3. CARL RÖNTGEN GMBH

  Germania

  Compania CARL RÖNTGEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lame de ferastrau si de ferastraie circulare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea lemnului - utilaje si materiale, Band saw blades, și Taierea lemnului - utilaje si materiale. Are sediul în Remscheid, Germania.

 4. PRINZ DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania PRINZ DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Taietoare de arbusti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte pentru debitare, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, Silvicultura - masini si materiale, Taierea lemnului - utilaje si materiale, Masini-unelte pentru debitare, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, Silvicultura - masini si materiale, și Taierea lemnului - utilaje si materiale. Are sediul în Haselbachtal, Germania.

 5. KAYU GROUP SOLUTION

  Ungaria

  Compania KAYU GROUP SOLUTION, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea lemnului - utilaje si materiale, electrical drying kilns, și Taierea lemnului - utilaje si materiale. Are sediul în Budapest, Ungaria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TALLERES ARIMAR

  Spania

  Compania TALLERES ARIMAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - obiecte prelucrate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piese din lemn pentru mobila, Taierea lemnului - utilaje si materiale, wood turning, Piese din lemn pentru mobila, Wooden biscuits for joinery, și Taierea lemnului - utilaje si materiale. Are sediul în Azpeitia-Guipúzcoa, Spania.

 2. NEST SYSTEMS, D. O. O.

  Slovenia

  Compania NEST SYSTEMS, D. O. O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Control si reglare - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea lemnului - utilaje si materiale, Audit in probleme de mediu, Masini-unelte pentru debitare, Taierea lemnului - utilaje si materiale, Audit in probleme de mediu, și Masini-unelte pentru debitare. Are sediul în Bostanj, Slovenia.

 3. WALTER

  Polonia

  Compania WALTER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile disk cutting-off machines. Are sediul în Pustyny, Polonia.

 4. TALLERES CANCIO

  Spania

  Compania TALLERES CANCIO, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru debitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea lemnului - utilaje si materiale, band saws, loaders, și Taierea lemnului - utilaje si materiale. Are sediul în Castropol-Asturias, Spania.

 5. HAAPSALU METAL

  Estonia

  Compania HAAPSALU METAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placaj de lemn - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii metalice usoare, Taierea lemnului - utilaje si materiale, Constructii metalice usoare, și Taierea lemnului - utilaje si materiale. Are sediul în Haapsalu, Estonia.

 1. PPHU DREW-POL

  Polonia

  Compania PPHU DREW-POL, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wood sawing and drying, asbestos removal, building timber, și gutters. Are sediul în Dalików, Polonia.

 2. ENERGOTECHBEL

  Belarus

  Compania ENERGOTECHBEL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea lemnului - utilaje si materiale. Are sediul în Gomel, Belarus.

 1. ZENZ LANDTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania ZENZ LANDTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea lemnului - utilaje si materiale, Taierea lemnului - utilaje si materiale, sawing machines for logs, band saws, și wood saws. Are sediul în Gars Am Inn, Germania.

 2. HEKOTEK AS

  Estonia

  Compania HEKOTEK AS, care își desfășoară activitatea în domeniul Placaj de lemn - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea lemnului - utilaje si materiale, automation systems, și Taierea lemnului - utilaje si materiale. Are sediul în RAE VALD, HARJUMAA, Estonia.

 3. A.C.M. S.R.L.

  Italia

  Compania A.C.M. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea lemnului - utilaje si materiale, wood saws, Taierea lemnului - utilaje si materiale, band saws, și wood polishers. Are sediul în Novellara, Italia.

 4. SCIERIE LAURENT

  Franta

  Compania SCIERIE LAURENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea lemnului - utilaje si materiale. Are sediul în Mouliherne, Franta.

 5. C.M.L. ENGINEERING S.R.L.

  Italia

  Compania C.M.L. ENGINEERING S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea lemnului - utilaje si materiale, Taierea lemnului - utilaje si materiale, circular saws, wood chain saws, și wood trimming machines. Are sediul în Gessate, Italia.

 6. GRØNAGERGÅRD SAVVÆRK A/S

  Danemarca

  Compania GRØNAGERGÅRD SAVVÆRK A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile timber for sawmills. Are sediul în Gjern, Danemarca.

 7. BERNIER SCIERIE

  Franta

  Compania BERNIER SCIERIE, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea lemnului - utilaje si materiale, Wood siding, sawmills, și Taierea lemnului - utilaje si materiale. Are sediul în AIRVAULT, Franta.

 8. SCIERIE MIOT ALAIN

  Franta

  Compania SCIERIE MIOT ALAIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sawmills, și wooden trusses. Are sediul în Pompaire, Franta.

 1. LES SCIERIES DU MAINE

  Franta

  Compania LES SCIERIES DU MAINE, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export - lemn, forest exploitation, și Import-export - lemn. Are sediul în Bonchamp Les Laval, Franta.

 2. VALENCIANA DE FABRICACIÓN DE SIERRAS, S.L.

  Spania

  Compania VALENCIANA DE FABRICACIÓN DE SIERRAS, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lame de ferastrau si de ferastraie circulare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platbanda de otel laminata la rece, Taierea lemnului - utilaje si materiale, band saws, bone saws, Platbanda de otel laminata la rece, și Taierea lemnului - utilaje si materiale. Are sediul în Quart De Poblet, Spania.

 3. WDE MASPELL SRL

  Italia

  Compania WDE MASPELL SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale, și Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. Are sediul în Narni, Italia.

 4. NEVA - TRADE S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania NEVA - TRADE S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea lemnului - utilaje si materiale. Are sediul în Kardasova Recice , Republica Ceha.

 5. SCIERIE MUTELET

  Franta

  Compania SCIERIE MUTELET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea lemnului - utilaje si materiale, Uscarea lemnului, Taierea lemnului - utilaje si materiale, și Uscarea lemnului. Are sediul în Rahon, Franta.

 6. RICHARD SCHMIDT SÖHNE GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania RICHARD SCHMIDT SÖHNE GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile linear blades. Are sediul în Remscheid, Germania.

 7. GPS EURL

  Franta

  Compania GPS EURL, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plane, și spinning tops. Are sediul în Briennon, Franta.

 8. JÖRG MANGELSEN

  Germania

  Compania JÖRG MANGELSEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea lemnului - utilaje si materiale, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Lemn taiat negeluit, Taierea lemnului - utilaje si materiale, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, și Lemn taiat negeluit. Are sediul în Struxdorf, Germania.

 9. SCIERIES DE CARLSBOURG

  Belgia

  Compania SCIERIES DE CARLSBOURG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea lemnului - utilaje si materiale, Taierea lemnului - utilaje si materiale, sawmills, forest exploitation, și planing. Are sediul în Carlsbourg, Belgia.

 10. SCIERIE PARQUETERIE DE VALLEREUIL

  Franta

  Compania SCIERIE PARQUETERIE DE VALLEREUIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile oak parquet, și pine parquet. Are sediul în Vallereuil, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Taierea lemnului - utilaje si materiale - Import export

Număr de rezultate

4.603 Intreprinderile