• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • butoaie si bidoane din material plastic

Rezultate pentru

Butoaie si bidoane din material plastic - Import export

 1. KHARKIV HIMPROM LTD

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania KHARKIV HIMPROM LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie si bidoane din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje din plastic, Ambalaje alimentare, pressure caps, containers for cosmetics, plastic work, canisters, plastic containers, containers for hazardous goods, și Plastic containers for cosmetic uses. Are sediul în Vasyshchevo, Kharkov Region,, Ucraina.

 2. KANISTER-VERTRIEB MW INH. MARKUS WAAS

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania KANISTER-VERTRIEB MW INH. MARKUS WAAS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie si bidoane din material plastic. Are sediul în Rain, Germania.

 3. PETAINER

  Regatul Unit

 4. YAGMUR PLASTIC LTD.

  Turcia

  Compania YAGMUR PLASTIC LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie si bidoane din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile 220 l plastic drums with caps, jerrycans, și Barrels, plastic. Are sediul în Torbali-Izmir, Turcia.

 5. KAUTEX TEXTRON GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania KAUTEX TEXTRON GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - ambalaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje izolante din plastic, Sticle si borcane din material plastic, Butoaie si bidoane din material plastic, Bidoane din material plastic, Ambalaje izolante din plastic, Sticle si borcane din material plastic, Butoaie si bidoane din material plastic, și Bidoane din material plastic. Are sediul în Bonn, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PACK SERVICES SRL

  Italia

  Compania PACK SERVICES SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie si bidoane din material plastic. Are sediul în Liscate, Italia.

 2. AST KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Germania

  Compania AST KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bidoane din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Butoaie si bidoane din material plastic, Drums, casks and barrels, plastic, și Butoaie si bidoane din material plastic. Are sediul în Erndtebrück, Germania.

 3. SKAR

  Belarus

  Compania SKAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Granule pentru mase plastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea si reciclarea deseurilor, Butoaie si bidoane din material plastic, Tratarea si reciclarea deseurilor, și Butoaie si bidoane din material plastic. Are sediul în Kalinkovichi, Belarus.

 4. POLYMER PRODUCTS FACTORY CO., LTD

  Ucraina

  Compania POLYMER PRODUCTS FACTORY CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie si bidoane din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plastic bottles, plastic packaging, plastic covers for packing, și plastic bottles. Are sediul în Odessa, Ucraina.

 5. ETS DORLON

  Franta

  Compania ETS DORLON, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - ambalaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Material plastic - produse pentru industrie, Butoaie si bidoane din material plastic, Dopuri si capace din material plastic, Sticle si borcane din material plastic, Material plastic - produse pentru industrie, Butoaie si bidoane din material plastic, Dopuri si capace din material plastic, și Sticle si borcane din material plastic. Are sediul în Miribel, Franta.

 1. JOHANN HÜTTER FASSBINDEREI

  Austria

  Compania JOHANN HÜTTER FASSBINDEREI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pepiniere si silvicultura, Plastic - ambalaje, Butoaie si bidoane din material plastic, Lemn taiat si tratat, Pepiniere si silvicultura, Plastic - ambalaje, Butoaie si bidoane din material plastic, și Lemn taiat si tratat. Are sediul în Gnas, Austria.

 2. BINDEREI - HERBERT SCHNECKENLEITNER

  Austria

  Compania BINDEREI - HERBERT SCHNECKENLEITNER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - ambalaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Butoaie si bidoane din material plastic, Ambalaje din lemn, Butoaie din lemn, Articole de uz casnic din lemn, Butoaie si bidoane din material plastic, Ambalaje din lemn, Butoaie din lemn, și Articole de uz casnic din lemn. Are sediul în Waidhofen An Der Ybbs, Austria.

 1. ROTO-BG LTD.

  Bulgaria

  Compania ROTO-BG LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Polietilena. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rezervoare din material plastic, Butoaie si bidoane din material plastic, Decoratiuni pentru gradini, Fose septice - lucrari, Rezervoare din material plastic, Butoaie si bidoane din material plastic, Decoratiuni pentru gradini, și Fose septice - lucrari. Are sediul în Blagoevgrad, Bulgaria.

 2. KÜFEREI SUPPIGER GMBH

  Elvetia

  Compania KÜFEREI SUPPIGER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - ambalaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Butoaie si bidoane din material plastic, Butoaie din lemn, Articole de uz casnic din lemn, Sticle si borcane din sticla, Butoaie si bidoane din material plastic, Butoaie din lemn, Articole de uz casnic din lemn, și Sticle si borcane din sticla. Are sediul în Küssnacht Am Rigi, Elvetia.

 3. JOSEF KOTTE LANDTECHNIK GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania JOSEF KOTTE LANDTECHNIK GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tractoare si remorci agricole, Butoaie si bidoane din material plastic, Agricultura - instalatii si echipamente, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Tractoare si remorci agricole, Butoaie si bidoane din material plastic, Agricultura - instalatii si echipamente, și Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. Are sediul în Rieste, Germania.

 4. ADRIAANSEN

  Belgia

  Compania ADRIAANSEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie si bidoane din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje izolante termic, Robinetarie pentru petrol si petrochimie, Ambalaje izolante termic, și Robinetarie pentru petrol si petrochimie. Are sediul în Aartselaar, Belgia.

 5. PLASTIGI

  Belgia

  Compania PLASTIGI, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Butoaie si bidoane din material plastic, Fose septice - lucrari, Butoaie si bidoane din material plastic, și Fose septice - lucrari. Are sediul în Noorderwijk, Belgia.

 6. CURTEC INTERNATIONAL

  Olanda

  Compania CURTEC INTERNATIONAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie si bidoane din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile barrels. Are sediul în Rijen, Olanda.

 7. INTERGAS UK LIMITED

  Regatul Unit

  Compania INTERGAS UK LIMITED, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie si bidoane din material plastic. Are sediul în Sunderland, Regatul Unit.

 8. MANU-BAC

  Belgia

  Compania MANU-BAC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje izolante termic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Butoaie si bidoane din material plastic, Butoaie si bidoane din material plastic, și plastic pails. Are sediul în Dilbeek, Belgia.

 1. MICAE , LDA

  Portugalia

  Compania MICAE , LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie si bidoane din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile food packaging, și pails. Are sediul în Leiria, Portugalia.

 2. ETA SRL

  Italia

  Compania ETA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie si bidoane din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile containers, și pallet. Are sediul în Manzano, Italia.

 3. MEPAL B.V.

  Olanda

  Compania MEPAL B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Saci din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Butoaie si bidoane din material plastic, Dopuri si capace din material plastic, Butoaie si bidoane din material plastic, și Dopuri si capace din material plastic. Are sediul în Lochem, Olanda.

 4. TICINOPLAST S.R.L.

  Italia

  Compania TICINOPLAST S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - ambalaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje alimentare, Butoaie si bidoane din material plastic, Ambalaje alimentare, și Butoaie si bidoane din material plastic. Are sediul în Pogliano Milanese, Italia.

 5. AIGUILLE EMBALLAGES

  Franta

  Compania AIGUILLE EMBALLAGES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie si bidoane din material plastic. Are sediul în Narbonne, Franta.

 6. BIOPACK S.R.L.

  Italia

  Compania BIOPACK S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - ambalaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Butoaie si bidoane din material plastic, Sticle si borcane din material plastic, Butoaie si bidoane din material plastic, și Sticle si borcane din material plastic. Are sediul în Lonato Del Garda, Italia.

 7. POGLIANO FLEXIBLE PACKAGING S.R.L.

  Italia

  Compania POGLIANO FLEXIBLE PACKAGING S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - ambalaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje alimentare, Butoaie si bidoane din material plastic, Ambalaje alimentare, și Butoaie si bidoane din material plastic. Are sediul în Arignano, Italia.

 8. JAMES G CARRICK & COMPANY LTD

  Regatul Unit

  Compania JAMES G CARRICK & COMPANY LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Butoaie si bidoane metalice, Butoaie si bidoane din material plastic, Butoaie si bidoane metalice, și Butoaie si bidoane din material plastic. Are sediul în Glasgow, Regatul Unit.

 9. NORD OVEST PACKAGING

  Italia

  Compania NORD OVEST PACKAGING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - ambalaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Butoaie si bidoane din material plastic, Sticle si borcane din material plastic, Butoaie si bidoane din material plastic, și Sticle si borcane din material plastic. Are sediul în Calendasco, Italia.

 10. FUSTAMERIA FONTANA S.R.L.

  Italia

  Compania FUSTAMERIA FONTANA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie si bidoane metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Butoaie si bidoane din material plastic, Butoaie din lemn, Butoaie si bidoane din material plastic, și Butoaie din lemn. Are sediul în Cambiago, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit