• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • table si benzi din metale feroase

Rezultate pentru

Table si benzi din metale feroase - Import export

 1. SEMETAL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania SEMETAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aluminiu si aliaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table si benzi din metale feroase, sheet metal, aluminium, Table si benzi din metale feroase, aluminium and alloys, metal structural work, sheet and pipe work, aluminium sheets, și aluminium sections. Are sediul în Gaggiano, Italia.

 2. L.E.M.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania L.E.M., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table si benzi din metale feroase, Indoirea otelurilor si a metalelor, Broaste, Metalizarea, Table si benzi din metale feroase, Indoirea otelurilor si a metalelor, Broaste, și Metalizarea. Are sediul în Castell'alfero, Italia.

 3. METALSIDER S.P.A. (RAVENNA)

  Italia

  Compania METALSIDER S.P.A. (RAVENNA), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile iron coil, Steel, structural, metal sheets, și Strips. Are sediul în Ravenna, Italia.

 4. AMBROSINI G.T. SRL

  Italia

  Compania AMBROSINI G.T. SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tole si tabla din staniu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table si benzi din metale feroase, Table si benzi din metale feroase, și milling. Are sediul în Bergamo, Italia.

 5. EMJ METALS

  Letonia

  Compania EMJ METALS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curbarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table si benzi din metale feroase, Vehicule militare, Laser cutting, Table si benzi din metale feroase, Vehicule militare, și laser cutting for stainless steel. Are sediul în Kekava, Letonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MOBIDIZAYN METAL

  Turcia

  Compania MOBIDIZAYN METAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din metale feroase. Are sediul în Kayseri, Turcia.

 2. SAVOJNI SRL

  Italia

  Compania SAVOJNI SRL, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabla si tevi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table si benzi din metale feroase, Table si benzi - metale neferoase, Platbanda de otel laminata la rece, Table si benzi din metale feroase, Table si benzi - metale neferoase, custom-cut, și Platbanda de otel laminata la rece. Are sediul în Moncalieri, Italia.

 3. C. HÜBNER GMBH

  Germania

  Compania C. HÜBNER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - utilaje industriale, tool manufacturing, Materiale plastice - utilaje industriale, systems and machinery for electroplating metals, și injection moulding. Are sediul în Marktoberdorf, Germania.

 4. SA CLISSON METAL

  Franta

  Compania SA CLISSON METAL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table si benzi din metale feroase, Tevi si conducte din otel, Table si benzi din metale feroase, și Tevi si conducte din otel. Are sediul în Moncoutant, Franta.

 5. UNIVERS FOG

  Franta

  Compania UNIVERS FOG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie, Tinichigerie industriala, Tinichigerie, Tinichigerie industriala, Sheet metalwork, și fine panel work. Are sediul în Masevaux, Franta.

 1. HAKOPAR EKSPORT-IMPORT

  Polonia

  Compania HAKOPAR EKSPORT-IMPORT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea otelurilor si a metalelor - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table si benzi din metale feroase, Fonta - produse, Table si benzi din metale feroase, și Fonta - produse. Are sediul în Ozimek, Polonia.

 2. KARL EUGEN FISCHER GMBH

  Germania

  Compania KARL EUGEN FISCHER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Repararea echipamentelor industriale, Table pentru matritare, Repararea echipamentelor industriale, și Table pentru matritare. Are sediul în Burgkunstadt, Germania.

 1. HEBOSS INTERNATIONAL

  Belgia

  Compania HEBOSS INTERNATIONAL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri speciale, Table si benzi din metale feroase, Table si benzi din otel, Oteluri speciale, stainless steel, Table si benzi din metale feroase, și Table si benzi din otel. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 2. ATOLE

  Franta

  Compania ATOLE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile raceways, și copper ducts. Are sediul în Castries, Franta.

 3. BAYKAN STEEL

  Turcia

  Compania BAYKAN STEEL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Siderurgie si metalurgie - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale, Table si benzi din metale feroase, iron sheet, iron sections, Oteluri si metale, și Table si benzi din metale feroase. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. TAGAR SA

  Franta

  Compania TAGAR SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table si benzi din otel, Otel, Table si benzi din otel, și Otel. Are sediul în Carignan, Franta.

 5. METALANN

  Belgia

  Compania METALANN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din metale feroase, Sarma si cablu din metale feroase, laser cutting units, și straps. Are sediul în Meslin L'evêque, Belgia.

 6. COFRAFER - BAMESA

  Franta

  Compania COFRAFER - BAMESA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sheet metal, sheet cutting, sheet metal - trade, și aluminised sheet metal. Are sediul în Bonneuil Sur Marne, Franta.

 7. BIGLIARDI FERTECNICA S.R.L.

  Italia

  Compania BIGLIARDI FERTECNICA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Scule si feronerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table si benzi din metale feroase, Profile si bare din metale feroase, Table si benzi din metale feroase, Building - hardware, Profile si bare din metale feroase, și drawn iron. Are sediul în Montecchio Emilia, Italia.

 8. BART-SERVICE BOJARSCY SP.J.

  Polonia

  Compania BART-SERVICE BOJARSCY SP.J., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte - metale neferoase, Profile si bare din metale neferoase, Profile si bare din metale feroase, Table si benzi din metale feroase, Tevi si conducte - metale neferoase, Profile si bare din metale neferoase, Profile si bare din metale feroase, și Table si benzi din metale feroase. Are sediul în Lódz, Polonia.

 1. ISAF SRL

  Italia

  Compania ISAF SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table si benzi din metale feroase, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Mecanica generala - cu materialele clientului, Table si benzi din metale feroase, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, și Mecanica generala - cu materialele clientului. Are sediul în Sant'agata Sul Santerno, Italia.

 2. BOURASSEAU INDUSTRIE

  Franta

  Compania BOURASSEAU INDUSTRIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie industriala, sheet shearing and pressing, Tinichigerie industriala, galvanized steel sheet products, și sheet metal and aluminium pre-painted in various colours. Are sediul în Les Epesses, Franta.

 3. CO.FER.S.

  Italia

  Compania CO.FER.S., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table si benzi din metale feroase, Table si benzi din metale feroase, corrugated sheets for roofs, galvanized pipes, și galvanized sheet metal. Are sediul în Schio, Italia.

 4. FORGES DE LA LOIRE AFL

  Franta

  Compania FORGES DE LA LOIRE AFL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea termica a otelurilor si a metalelor, Feronerie, Table si benzi din metale feroase, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Tratarea termica a otelurilor si a metalelor, Feronerie, Table si benzi din metale feroase, și Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare. Are sediul în Saint-Herblain, Franta.

 5. METALTECH SRL

  Italia

  Compania METALTECH SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - prelucrare, stainless steel machining, laser systems and machinery for cutting metals, Oteluri si metale - prelucrare, și iron processing. Are sediul în Scandicci, Italia.

 6. MCM

  Luxemburg

  Compania MCM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table si benzi din metale feroase, Oteluri si metale - modelare si taiere, coils, Table si benzi din metale feroase, i-beams, și Oteluri si metale - modelare si taiere. Are sediul în Dudelange, Luxemburg.

 7. KMS DEMIR CELIK A.S.

  Turcia

  Compania KMS DEMIR CELIK A.S., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile drawn metal sheets, drawn rods, iron drawn bars, și hot-rolled sheets. Are sediul în Ankara, Turcia.

 8. C.V.DUAL S.R.O. A EKOINSTAL SP. J

  Republica Ceha

  Compania C.V.DUAL S.R.O. A EKOINSTAL SP. J, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din metale feroase. Are sediul în Ostrava, Republica Ceha.

 9. EKOSERW S.C.

  Polonia

  Compania EKOSERW S.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte - metale neferoase, Profile si bare din metale neferoase, Profile si bare din metale feroase, Table si benzi din metale feroase, Tevi si conducte - metale neferoase, Profile si bare din metale neferoase, Profile si bare din metale feroase, și Table si benzi din metale feroase. Are sediul în Ostrów Wielkopolski, Polonia.

 10. JOLA S.C. SLUSARSTWO PRODUKCYJNE I USLUGOWE

  Polonia

  Compania JOLA S.C. SLUSARSTWO PRODUKCYJNE I USLUGOWE, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte - metale neferoase, Profile si bare din metale neferoase, Profile si bare din metale feroase, Table si benzi din metale feroase, Tevi si conducte - metale neferoase, Profile si bare din metale neferoase, Profile si bare din metale feroase, și Table si benzi din metale feroase. Are sediul în Slomniki, Polonia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit