• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sticla dubla colorata

Rezultate pentru

Sticla dubla colorata - Import export

 1. GLASWERKEN DE RYCK

  Belgia

  Compania GLASWERKEN DE RYCK, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla dubla colorata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile flat safety glass, și thermo-acoustic glass. Are sediul în Heist-Op-Den-Berg, Belgia.

 2. ATELIER JOELLE D'ALSACE

  Belgia

  Compania ATELIER JOELLE D'ALSACE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticlarie decorativa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitralii, Sticla dubla colorata, Vitralii, Sticla dubla colorata, și church set-up. Are sediul în Lanaken, Belgia.

 3. GLAS VAN LENT

  Belgia

  Compania GLAS VAN LENT, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla dubla colorata, Sticla - pereti despartitori si usi, Recipiente din sticla, Sticla dubla colorata, Sticla - pereti despartitori si usi, și Recipiente din sticla. Are sediul în Ekeren, Belgia.

 4. GEGL INVEST A/S

  Danemarca

  Compania GEGL INVEST A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla dubla securizata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla pentru industrie, Sticla dubla colorata, Sticla pentru industrie, și Sticla dubla colorata. Are sediul în Sorring, Danemarca.

 5. BORROMINI S.R.L.

  Italia

  Compania BORROMINI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cristale lichide, Sticla dubla colorata, Cristale lichide, și Sticla dubla colorata. Are sediul în Colognola Ai Colli, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SHOUGUANG YUJING BUSINESS & TRADE CO., LTD.

  China

  Compania SHOUGUANG YUJING BUSINESS & TRADE CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla dubla colorata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mirror. Are sediul în Shouguang, China.

 2. DELTA GLASS S.R.L.

  Romania

  Compania DELTA GLASS S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla dubla colorata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte plate din sticla si oglinzi, Sticla pentru industrie, Obiecte plate din sticla si oglinzi, și Sticla pentru industrie. Are sediul în Bucharest, Romania.

 3. CHRISTIAN ADAMER GMBH

  Germania

  Compania CHRISTIAN ADAMER GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla dubla colorata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zugraveli - antreprenori, Sticla pentru industrie, Zugraveli - antreprenori, și Sticla pentru industrie. Are sediul în Regenstauf, Germania.

 4. MICROTECH S.R.L.

  Italia

  Compania MICROTECH S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cristale lichide, Sticla dubla colorata, Cristale lichide, și Sticla dubla colorata. Are sediul în Napoli, Italia.

 5. COLORLITES LTD

  Regatul Unit

  Compania COLORLITES LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla dubla colorata, și Sticla dubla colorata. Are sediul în Chatham, Regatul Unit.

 1. POLYDROS SA

  Spania

  Compania POLYDROS SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla dubla colorata, și Sticla dubla colorata. Are sediul în Alcobendas, Spania.

 2. RADO HOLDING 2008 A/S

  Danemarca

  Compania RADO HOLDING 2008 A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla dubla securizata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla pentru industrie, Sticla dubla colorata, Sticla pentru industrie, și Sticla dubla colorata. Are sediul în Randers Soe, Danemarca.

 1. JULIUS FRITSCHE GMBH

  Austria

  Compania JULIUS FRITSCHE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla dubla colorata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - produse pentru industria mobilei, și Plastic - produse pentru industria mobilei. Are sediul în Salzburg, Austria.

 2. OPTUL SPEZIALGLAS GMBH

  Germania

  Compania OPTUL SPEZIALGLAS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla dubla colorata, și Sticla dubla colorata. Are sediul în Aldersbach, Germania.

 3. GLASZETTER CONCURRENT

  Olanda

  Compania GLASZETTER CONCURRENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla dubla colorata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile flat glass. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 4. ALESSANDRINI IMPIANTI DI ALESSANDRINI PAOLO

  Italia

 5. VETRERIA AGROSI' S.R.L.

  Italia

 6. BAUMANN FEUERFEST HANDELSGESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Germania

 7. CGL GLASS DI MAURO LUCA

  Italia

 8. OMNIA SERVICES DI CORRADI MASSIMO

  Italia

 1. SUNGLASS INDUSTRY S.R.L.

  Italia

 2. SEDIVER S.P.A.

  Italia

 3. WOLF SVEČE D.O.O.

  Slovenia

  Verified by europages badge
 4. LUXVETRO S.R.L.

  Italia

  Compania LUXVETRO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticlarie decorativa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte plate din sticla si oglinzi, Sticla dubla pentru iluminat, Obiecte plate din sticla si oglinzi, și Sticla dubla pentru iluminat. Are sediul în Santa Maria Di Sala, Italia.

 5. GRITTI PAOLO

  Italia

 6. GLAS-BERNINGER GMBH & CO.KG

  Germania

 7. GLAS GASPERLMAIR GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

 8. VETRERIA S. GIUSEPPE

  Italia

  Compania VETRERIA S. GIUSEPPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte plate din sticla si oglinzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla dubla pentru iluminat, windows, și Sticla dubla pentru iluminat. Are sediul în Piombino Dese, Italia.

 9. VETRERIA EFFETIEMME SNC DI ZANELLATO M. & C.

  Italia

  Compania VETRERIA EFFETIEMME SNC DI ZANELLATO M. & C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla dubla pentru iluminat, și Sticla dubla pentru iluminat. Are sediul în Scorze' (Ve), Italia.

 10. FADASA (PORTUGAL)-FABRICA ACESSORIOS PARA VIDRO DUPLO, S.A.

  Portugalia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit