• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ziduri cu pereti dubli - materiale izolatoare

Rezultate pentru

Ziduri cu pereti dubli - materiale izolatoare - Import export

 1. TEKNOFOAM AKUSTIK IZOLASYON SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turcia

  Verified by europages badge

  Welcome to TEKNOFOAM, your premier destination for cutting-edge acoustic solutions and manufacturing excellence in Turkey and the Middle East. We specialize in meeting diverse client needs with a focus on acoustic regulation, project design, and construction acoustics. Our Comprehensive Solutions Include: •Acoustic Sponges •Sound Insulation Foam •Acoustic Floor Coating •Acoustic Tile Carpets •Acoustic Window Coatings •Insulation Materials and many more, which can be discovered on our website! At TeknoFoam, we are dedicated to continuous improvement, infusing our designs with the latest technology and innovation. Our experienced team seamlessly integrates traditional design expertise with a forward-thinking approach. Leveraging state-of-the-art digital design tools, we have upheld a steadfast commitment to evolution since the establishment of our factory. Contact us for further information and discover how TeknoFoam can tailor solutions to meet your specific requirements! Elevate your acoustic experience with TeknoFoam.

 2. BAUMIT GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania BAUMIT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziduri cu pereti dubli - materiale izolatoare. Are sediul în Waldegg, Austria.

 3. LINZMEIER BAUELEMENTE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania LINZMEIER BAUELEMENTE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziduri cu pereti dubli - materiale izolatoare. Are sediul în Riedlingen, Germania.

 4. PANNELLI TERMICI SRL

  Italia

  Compania PANNELLI TERMICI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziduri cu pereti dubli - materiale izolatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile extruded polystyrene, și cold stores. Are sediul în Verona, Italia.

 5. DUALINVEST LTD.

  Ungaria

  Compania DUALINVEST LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziduri cu pereti dubli - materiale izolatoare. Are sediul în Hegyeshalom, Ungaria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. NANOSOURCES

  Franta

  Compania NANOSOURCES, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziduri cu pereti dubli - materiale izolatoare. Are sediul în Perpignan, Franta.

 2. BILLIG-ISOLERING.DK

  Danemarca

  Compania BILLIG-ISOLERING.DK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziduri cu pereti dubli - materiale izolatoare. Are sediul în Ringsted, Danemarca.

 3. TRADI FACE

  Franta

  Compania TRADI FACE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziduri cu pereti dubli - materiale izolatoare. Are sediul în Toulouse, Franta.

 4. KANOPY, ARTISAN CRÉATEUR DE MAISON ET EXTENSION EN BOIS ÉCOLOGIQUE ET BIOCLIMATIQUE / ISOLATION ÉCO

  Franta

  Compania KANOPY, ARTISAN CRÉATEUR DE MAISON ET EXTENSION EN BOIS ÉCOLOGIQUE ET BIOCLIMATIQUE / ISOLATION ÉCO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Case prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ziduri cu pereti dubli - materiale izolatoare, și Ziduri cu pereti dubli - materiale izolatoare. Are sediul în Magne, Franta.

 5. ISOBELLE

  Belgia

  Compania ISOBELLE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziduri cu pereti dubli - materiale izolatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Izolare termica - materiale, și Izolare termica - materiale. Are sediul în Boortmeerbeek, Belgia.

 1. REMOVIL FACHADAS,S.L.

  Spania

  Compania REMOVIL FACHADAS,S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziduri cu pereti dubli - materiale izolatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile building renovation. Are sediul în Viladecans, Spania.

 2. OTTO BERGFELD H.-H. SOHN GMBH & CO KG

  Germania

  Compania OTTO BERGFELD H.-H. SOHN GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziduri cu pereti dubli - materiale izolatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din metale feroase, Sarma si cablu din metale neferoase, Grile, grilaje si panze metalice, Materiale si produse refractare, Sarma si cablu din metale feroase, Sarma si cablu din metale neferoase, Grile, grilaje si panze metalice, și Materiale si produse refractare. Are sediul în Altena, Germania.

 1. STS SPECIALIST THERMAL SUPPLIES

  Regatul Unit

  Compania STS SPECIALIST THERMAL SUPPLIES, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Izolare termica - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane - placaj modular, Ziduri cu pereti dubli - materiale izolatoare, Plafoane - placaj modular, building roofing insulation, Ziduri cu pereti dubli - materiale izolatoare, și concrete flooring. Are sediul în Runcorn, Regatul Unit.

 2. MIKROSFERY. MATERIALY IZOLACYJNE I TERMOIZOLACYJNE

  Polonia

  Compania MIKROSFERY. MATERIALY IZOLACYJNE I TERMOIZOLACYJNE, care își desfășoară activitatea în domeniul Izolatie fonica - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Izolare termica - materiale de injectare, Izolatii electrice si magnetice, Ziduri cu pereti dubli - materiale izolatoare, Izolare termica - materiale de injectare, Izolatii electrice si magnetice, Ziduri cu pereti dubli - materiale izolatoare, și thermal insulation. Are sediul în KOZIENICE, Polonia.

 3. REFERANS İZOLASYON LTD. ŞTİ.

  Turcia

  Compania REFERANS İZOLASYON LTD. ŞTİ., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziduri cu pereti dubli - materiale izolatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile waterproofing materials for construction work, waterproofing agents for concrete and mortars, roofing waterproofing, și waterproofing industrial roofs. Are sediul în Izmir, Turcia.

 4. ISOTRIE

  Belgia

  Compania ISOTRIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Izolare termica - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ziduri cu pereti dubli - materiale izolatoare, Ziduri cu pereti dubli - materiale izolatoare, și heat lagging of building roofs. Are sediul în Drongen, Belgia.

 5. MARRA ROCCO MANUFATTI IN CEMENTO

  Italia

  Compania MARRA ROCCO MANUFATTI IN CEMENTO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziduri cu pereti dubli - materiale izolatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile clay blocks, blocks of cement, corner blocks, și building blocks. Are sediul în Alessano, Italia.

 6. ATISKAN YAPI VE END.ALCI URUNLERI SAN TIC AS

  Turcia

  Compania ATISKAN YAPI VE END.ALCI URUNLERI SAN TIC AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziduri cu pereti dubli - materiale izolatoare. Are sediul în Eskisehir, Turcia.

 7. IMEMO

  Belgia

  Compania IMEMO, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziduri cu pereti dubli - materiale izolatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Izolare termica - materiale de injectare, Izolare termica - materiale de injectare, și roof renovation. Are sediul în Brecht, Belgia.

 8. ISOLATIEWERKEN JK

  Belgia

  Compania ISOLATIEWERKEN JK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziduri cu pereti dubli - materiale izolatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Etanseizare si izolare - antreprenori, heat lagging of building roofs, building insulation, Etanseizare si izolare - antreprenori, și insulation. Are sediul în Hasselt, Belgia.

 1. FILEA

  Franta

  Compania FILEA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziduri cu pereti dubli - materiale izolatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile noise barriers. Are sediul în Saint-Remy-De-Provence, Franta.

 2. SPM INTERNATIONAL SAS

  Franta

  Compania SPM INTERNATIONAL SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziduri cu pereti dubli - materiale izolatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mural protections, și double walls. Are sediul în Toulouse, Franta.

 3. DANSK TOTALISOLERING

  Danemarca

  Compania DANSK TOTALISOLERING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziduri cu pereti dubli - materiale izolatoare. Are sediul în Tilst, Danemarca.

 4. ZHEJIANG PENGYUAN NEW MATERIAL CO.,LTD.

  China

  Compania ZHEJIANG PENGYUAN NEW MATERIAL CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziduri cu pereti dubli - materiale izolatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile heat insulation and soundproofing materials. Are sediul în Hangzhou, China.

 5. CAPEDIL CARTONGESSO PARETI&SOFFITTI

  Italia

  Compania CAPEDIL CARTONGESSO PARETI&SOFFITTI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziduri cu pereti dubli - materiale izolatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coupled plasterboard, și plasterboard. Are sediul în Torino, Italia.

 6. ENAURENOV

  Franta

  Compania ENAURENOV, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zidarie - lucrari, Acoperisuri - lucrari, Ziduri cu pereti dubli - materiale izolatoare, Zidarie - lucrari, joinery, Acoperisuri - lucrari, și Ziduri cu pereti dubli - materiale izolatoare. Are sediul în Les Authieux, Franta.

 7. AMLUX SARL

  Franta

  Compania AMLUX SARL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziduri cu pereti dubli - materiale izolatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile insulating panels. Are sediul în AGON-COUTAINVILLE, Franta.

 8. ABELONA

  Danemarca

  Compania ABELONA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziduri cu pereti dubli - materiale izolatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile artificial plants for interior design, custom-made walls, și coping stones for walls. Are sediul în Gentofte, Danemarca.

 9. HNF KIMYA SAN TIC LTD

  Turcia

  Compania HNF KIMYA SAN TIC LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziduri cu pereti dubli - materiale izolatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile construction of infrastructures for housing construction, și decorating. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 10. PROMAT INTERNATIONAL

  Belgia

  Compania PROMAT INTERNATIONAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziduri cu pereti dubli - materiale izolatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Izolare termica - materiale, Izolare termica - materiale de injectare, Izolare termica - materiale, și Izolare termica - materiale de injectare. Are sediul în Tisselt, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit