• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sticla de cristal pentru ceasuri

Rezultate pentru

Sticla de cristal pentru ceasuri - Import export

 1. PATRICK

  Franta

  Compania PATRICK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla de cristal pentru ceasuri. Are sediul în Paris, Franta.

 2. TAG HEUER SA

  Elvetia

  Compania TAG HEUER SA, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla de cristal pentru ceasuri, și Sticla de cristal pentru ceasuri. Are sediul în La Chaux-De-Fonds, Elvetia.

 3. ADVANCED CRYSTAL TECHNOLOGY LIMITED

  Regatul Unit

  Compania ADVANCED CRYSTAL TECHNOLOGY LIMITED, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla de cristal pentru ceasuri, și Sticla de cristal pentru ceasuri. Are sediul în Wokingham, Regatul Unit.

 4. XIANGHE STAINLESS STEEL PRODUCTS CO.,LTD.

  China

  Compania XIANGHE STAINLESS STEEL PRODUCTS CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla de cristal pentru ceasuri. Are sediul în Jiangmen City, China.

 5. BACCARAT

  Franta

  Compania BACCARAT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla de cristal pentru ceasuri. Are sediul în Baccarat, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. OMIKRON MANUFACTURE S.A.

  Elvetia

  Compania OMIKRON MANUFACTURE S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla de cristal pentru ceasuri, și Sticla de cristal pentru ceasuri. Are sediul în Neuchatel, Elvetia.

 2. VACHERON & CONSTANTIN SA

  Elvetia

 3. LA MONTRE HERMES S.A.

  Elvetia

 4. REEB-CRISTALLERIE-GMBH

  Germania

 5. OFFICINE CARRARETTO LORIS S.R.L.

  Italia

  Compania OFFICINE CARRARETTO LORIS S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite pentru sticla si cristal, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Matrite pentru sticla si cristal, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Casale Sul Sile, Italia.

 1. ZAFFERANI GLASS S.R.L.

  Italia

 2. TALAMONI S.N.C. DI ROSELLA MITIDIERI & C.

  Italia

 1. CARNAGHI CARLO

  Italia

  Compania CARNAGHI CARLO, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite pentru sticla si cristal, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Matrite pentru sticla si cristal, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Samarate, Italia.

 2. AB.TECHNOLOGIES S.R.L.

  Italia

  Compania AB.TECHNOLOGIES S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite pentru sticla si cristal, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Matrite pentru sticla si cristal, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Empoli, Italia.

 3. LOVATI S.R.L.

  Italia

 4. FABER VETRERIA S.R.L.

  Italia

 5. BOHLE ITALIA S.R.L.

  Italia

 6. ROSSELLI MACCHINE S.R.L.

  Italia

  Compania ROSSELLI MACCHINE S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Depanare si remorcare greutati mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite pentru sticla si cristal, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Matrite pentru sticla si cristal, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Reggio Nell'emilia, Italia.

 7. EMHART GLASS S.R.L.

  Italia

 8. PROFIL MACC S.R.L.

  Italia

 1. S.G.F. S.R.L.

  Italia

  Compania S.G.F. S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite pentru sticla si cristal, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Matrite pentru sticla si cristal, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Villabate, Italia.

 2. I.CO.MI.

  Italia

 3. CIV SYSTEM S.R.L.

  Italia

 4. NOVAMOULES

  Franta

  Compania NOVAMOULES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite pentru sticla si cristal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Matrite si modele, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, și Matrite si modele. Are sediul în Givors, Franta.

 5. APB S.R.L.

  Italia

  Compania APB S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite pentru sticla si cristal, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Matrite pentru sticla si cristal, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Schio, Italia.

 6. BHT S.R.L.

  Italia

 7. GIMAV - ASSOCIAZIONE ITALIANA FORNITORI MACCHINE E ACCESSORI PER LAVORAZIONE DEL VETRO

  Italia

 8. OLIVOTTO GLASS TECHNOLOGIES S.P.A.

  Italia

 9. TEMA S.R.L.

  Italia

 10. SVEMA

  Italia

  Compania SVEMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite pentru sticla si cristal, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Matrite pentru sticla si cristal, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Barberino Tavarnelle, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit