• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sticla de cristal pentru ceasuri

Rezultate pentru

Sticla de cristal pentru ceasuri - Import export

 1. PATRICK

  Franta

  Compania PATRICK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla de cristal pentru ceasuri. Are sediul în Paris, Franta.

 2. TAG HEUER SA

  Elvetia

  Compania TAG HEUER SA, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla de cristal pentru ceasuri, și Sticla de cristal pentru ceasuri. Are sediul în La Chaux-De-Fonds, Elvetia.

 3. ADVANCED CRYSTAL TECHNOLOGY LIMITED

  Regatul Unit

  Compania ADVANCED CRYSTAL TECHNOLOGY LIMITED, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla de cristal pentru ceasuri, și Sticla de cristal pentru ceasuri. Are sediul în Wokingham, Regatul Unit.

 4. OMIKRON MANUFACTURE S.A.

  Elvetia

  Compania OMIKRON MANUFACTURE S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla de cristal pentru ceasuri, și Sticla de cristal pentru ceasuri. Are sediul în Neuchatel, Elvetia.

 5. BACCARAT

  Franta

  Compania BACCARAT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla de cristal pentru ceasuri. Are sediul în Baccarat, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. VACHERON & CONSTANTIN SA

  Elvetia

 2. LA MONTRE HERMES S.A.

  Elvetia

 3. REEB-CRISTALLERIE-GMBH

  Germania

 4. TEMA S.R.L.

  Italia

 5. PIB ENGINEER DI BORACE GIACOMINO

  Italia

  Compania PIB ENGINEER DI BORACE GIACOMINO, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite pentru sticla si cristal, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Matrite pentru sticla si cristal, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Brusaporto, Italia.

 1. O.V.A.S. S.R.L.

  Italia

 2. CMV ( COSTRUZIONE MACCHINE VETRO ) S.R.L.

  Italia

 1. CARLO DONA' DI ROBERTO DONA'

  Italia

 2. RBB S.R.L.

  Italia

 3. CIV SYSTEM S.R.L.

  Italia

 4. ACS-ADVANCED CRYSTAL STANDARDS-VEREDELUNGS- UND HANDELSGESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Germania

 5. COSTRUZIONI MECCANICHE OTHER

  Italia

  Compania COSTRUZIONI MECCANICHE OTHER, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite pentru sticla si cristal, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Matrite pentru sticla si cristal, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Paluzza, Italia.

 6. G.F.P. MECCANICA

  Italia

  Compania G.F.P. MECCANICA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite pentru sticla si cristal, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Matrite pentru sticla si cristal, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Schio, Italia.

 7. ROSSELLI MACCHINE S.R.L.

  Italia

  Compania ROSSELLI MACCHINE S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Depanare si remorcare greutati mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite pentru sticla si cristal, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Matrite pentru sticla si cristal, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Reggio Nell'emilia, Italia.

 8. COMEC COSTRUZIONI MECCANICHE DI MARIOTTI GIORGIO & C. S.N.C.

  Italia

 1. SAVE DI BORGHI S.R.L.

  Italia

 2. FOR.EL. S.P.A.

  Italia

  Compania FOR.EL. S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite pentru sticla si cristal, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Matrite pentru sticla si cristal, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Roncade, Italia.

 3. LOMBARDA MACCHINE S.A.S. DI ALBERTO LATTUADA & C.

  Italia

 4. FORVET S.R.L.

  Italia

 5. BDF INDUSTRIES S.P.A.

  Italia

  Compania BDF INDUSTRIES S.P.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite pentru sticla si cristal, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Matrite pentru sticla si cristal, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Vicenza, Italia.

 6. PROFIL MACC S.R.L.

  Italia

 7. DELTA S.R.L.

  Italia

  Compania DELTA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite pentru sticla si cristal, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Matrite pentru sticla si cristal, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Abbiategrasso, Italia.

 8. LOVATI S.R.L.

  Italia

 9. FABER VETRERIA S.R.L.

  Italia

 10. BHT S.R.L.

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit