• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sticla de cristal pentru ceasuri

Rezultate pentru

Prestatar - Sticla de cristal pentru ceasuri

Prestatar
 1. FABER VETRERIA S.R.L.

  Italia

 2. ARC TOOLING

  Franta

  Compania ARC TOOLING, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite pentru sticla si cristal, și Matrite pentru sticla si cristal. Are sediul în Aire Sur La Lys, Franta.

 3. CARNAGHI CARLO

  Italia

  Compania CARNAGHI CARLO, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite pentru sticla si cristal, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Matrite pentru sticla si cristal, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Samarate, Italia.

 4. PIB ENGINEER DI BORACE GIACOMINO

  Italia

  Compania PIB ENGINEER DI BORACE GIACOMINO, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite pentru sticla si cristal, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Matrite pentru sticla si cristal, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Brusaporto, Italia.

 5. BOHEMIAN GIFTS, S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania BOHEMIAN GIFTS, S.R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Pahare din cristal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticlarie decorativa, Sticla suflata, Sticlarie decorativa, și Sticla suflata. Are sediul în Jablonec Nad Nisou, Republica Ceha.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SAR.CELL.SRL.

  Italia

  Compania SAR.CELL.SRL., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Lustre din cristal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla dubla pentru iluminat, Lustre, Sticla dubla pentru iluminat, și Lustre. Are sediul în Marcon, Italia.

 2. BRANCO CZ SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

  Compania BRANCO CZ SPOL. S R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Cristaluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Recipiente din sticla, Pahare din cristal, Recipiente din sticla, și Pahare din cristal. Are sediul în Brandýs Nad Labem-Stará Boleslav, Republica Ceha.

 3. BOHEMIANGLASSWORKS

  Republica Ceha

  Compania BOHEMIANGLASSWORKS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla suflata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oferte promotionale - articole, Pahare din cristal, Sticlarie decorativa, Oferte promotionale - articole, Pahare din cristal, și Sticlarie decorativa. Are sediul în Skalice U Ceské Lípy, Republica Ceha.

 4. PORCELA PLUS PRESOV

  Slovacia

  Compania PORCELA PLUS PRESOV, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Pahare din cristal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla suflata, Hotel, Sticla suflata, și Hotel. Are sediul în Presov, Slovacia.