• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • constructii din sticla

Rezultate pentru

Constructii din sticla - Import export

 1. GLAS BERGER GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania GLAS BERGER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din sticla. Are sediul în Viehdorf, Austria.

 2. MOBILKRAN AG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania MOBILKRAN AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din sticla. Are sediul în Gerzensee, Elvetia.

 3. SMARTLIFT DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SMARTLIFT DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din sticla. Are sediul în Köln, Germania.

 4. MOSAIK-METAL-ART

  Germania

  Compania MOSAIK-METAL-ART, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arta si galerii de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii din sticla, mosaics, articles for fine arts, construction, metal, și Constructii din sticla. Are sediul în Peißenberg, Germania.

 5. RICHMOND OAK CONSERVATORIES LTD

  Regatul Unit

  Compania RICHMOND OAK CONSERVATORIES LTD, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Double-glazed wooden windows. Are sediul în Hailsham, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SHANDONG BAOLUDA GLASS TECHNOLOGY CO., LTD.

  China

  Compania SHANDONG BAOLUDA GLASS TECHNOLOGY CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla tratata termic, Folie de sticla, Import-export de sticla si produse din sticla, Sticla tratata termic, Folie de sticla, Import-export de sticla si produse din sticla, și supplies for glasses. Are sediul în Zibo, China.

 2. STEKLO EXPORT

  Rusia

  Compania STEKLO EXPORT, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de sticla si produse din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii din sticla, Geam securizat plat, Folie de sticla, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Constructii din sticla, Geam securizat plat, Folie de sticla, și Obiecte plate din sticla si oglinzi. Are sediul în Vladimir, Rusia.

 3. VIKING DOME

  Lituania

  Compania VIKING DOME, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile small domes. Are sediul în Vilnius, Lituania.

 4. SPIEGELMEYER GMBH

  Germania

  Compania SPIEGELMEYER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din sticla. Are sediul în Magdeburg, Germania.

 5. GARDECOR SRL

  Republica Moldova

  Compania GARDECOR SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla - pereti despartitori si usi, și Sticla - pereti despartitori si usi. Are sediul în Or. Chişinău, Republica Moldova.

 1. RIBAS GLASS

  Grecia

  Compania RIBAS GLASS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile windows, glass floors, reducible doors, și shower stall glass. Are sediul în Nea Mechaniona, Grecia.

 2. VASIGLASS - FÁBRICA VIDRO PLANO PARA CONSTRUÇÃO, LDA

  Portugalia

  Compania VASIGLASS - FÁBRICA VIDRO PLANO PARA CONSTRUÇÃO, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii din sticla, tempered glass products for building, flat glass, Constructii din sticla, și toughened flat glass. Are sediul în Évora, Portugalia.

 1. CRISTALERÍAS ERAUSQUIN

  Spania

  Compania CRISTALERÍAS ERAUSQUIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din sticla. Are sediul în Málaga, Spania.

 2. GAROUFALIS GLASS CO.

  Grecia

  Compania GAROUFALIS GLASS CO., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geamuri duble, Constructii din sticla, glass processing, Geamuri duble, și Constructii din sticla. Are sediul în Patra, Grecia.

 3. TERJOT INTERIOR GLASS ELEMENTS

  Polonia

  Compania TERJOT INTERIOR GLASS ELEMENTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla - pereti despartitori si usi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii din sticla, Cabine de dus, Constructii din sticla, Cabine de dus, interior and exterior design, și interior outfitting. Are sediul în Wroclaw, Polonia.

 4. MARTE KLEINKRANE

  Elvetia

  Compania MARTE KLEINKRANE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din sticla. Are sediul în Märstetten, Elvetia.

 5. VETROFOLLIA

  Italia

  Compania VETROFOLLIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industria mijloacelor de transport. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii din sticla, glass decoration and design accessories, Glass balustrade, Constructii din sticla, și mirror sheets. Are sediul în Savio Di Ravenna, Italia.

 6. MEYVAERT

  Belgia

  Compania MEYVAERT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile safety film for glass, și protective lenses. Are sediul în Gent, Belgia.

 7. TEKNO WATERJET SUD

  Italia

  Compania TEKNO WATERJET SUD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea otelului si a metalelor, Taierea otelului si a metalelor, aluminium frame, industrial processing, și stainless steel frames. Are sediul în Mascalucia, Italia.

 8. AESTECH PORTUGAL, LDA

  Portugalia

  Compania AESTECH PORTUGAL, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din sticla. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 1. KO-GLAS D.O.O.

  Slovenia

  Compania KO-GLAS D.O.O., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din sticla. Are sediul în Slovenska Bistrica, Slovenia.

 2. SIMGLASS

  Turcia

  Compania SIMGLASS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tempered glass, laminated glass, curved glass, și bulletproof glass. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. METAL CEPHE ALUMINIUM CO.LIMITED

  Turcia

  Compania METAL CEPHE ALUMINIUM CO.LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aluminium joinery, aluminium facades, external curtain walls, și Aluminium, composite, glass fibre containers. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 4. LE GLAS APS

  Danemarca

  Compania LE GLAS APS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shower enclosures, și glass fronts. Are sediul în Bagsværd, Danemarca.

 5. KALTUN MINING CO.

  Turcia

  Compania KALTUN MINING CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuart si nisip de cuart. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii din sticla, silicon ores, Ore extraction, Constructii din sticla, și paint factory. Are sediul în Aydin/turkey Türkiye, Turcia.

 6. DINCER GLASS FACTORY

  Turcia

  Compania DINCER GLASS FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri izolante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla tratata termic, Sticla, Constructii din sticla, Sticla tratata termic, Glass balustrade, Sticla, și Constructii din sticla. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. HENLEY GLASS & GLAZING

  Regatul Unit

  Compania HENLEY GLASS & GLAZING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din sticla. Are sediul în London, Regatul Unit.

 8. TOUGHENED GLASS SYSTEMS

  Regatul Unit

  Compania TOUGHENED GLASS SYSTEMS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din sticla. Are sediul în Harrow, Regatul Unit.

 9. GRÄFE GLAS- UND FENSTERTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania GRÄFE GLAS- UND FENSTERTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de dus. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Recipiente din sticla - articole de uz casnic, Geamuri duble, Geam securizat plat, Constructii din sticla, Recipiente din sticla - articole de uz casnic, Geamuri duble, Geam securizat plat, și Constructii din sticla. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 10. MK GLAS

  Austria

  Compania MK GLAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glassworks. Are sediul în Wien, Austria.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit