• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • servicii veterinare

Rezultate pentru

Servicii veterinare - Import export

 1. CENTRO VETERINARIO BARUS

  Italia

  Compania CENTRO VETERINARIO BARUS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii veterinare. Are sediul în Altamura, Italia.

 2. TELEDART GMBH + CO.KG

  Germania

  Compania TELEDART GMBH + CO.KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii veterinare. Are sediul în Westheim/Pfalz, Germania.

 3. CLÍNICA VETERINARIA ALCAZABA

  Spania

  Compania CLÍNICA VETERINARIA ALCAZABA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile veterinary analysis, veterinary hospitals, și veterinarians. Are sediul în Granada, Spania.

 4. CLINICA VETERINARIA MARIA J. CABEZA

  Spania

  Compania CLINICA VETERINARIA MARIA J. CABEZA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii veterinare. Are sediul în León, Spania.

 5. AIFIAGU

  Spania

  Compania AIFIAGU, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Water Treatment Equipment, water disinfection plants and equipment, și mechanical treatment of waste water. Are sediul în El Palau D'anglesola (lleida), Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DOCTEUR ALEXANDRE CHICHERY

  Luxemburg

  Compania DOCTEUR ALEXANDRE CHICHERY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile osteopathy, orthopaedics, și veterinary acupuncture. Are sediul în Christnach, Luxemburg.

 2. BAHCEKENT VETERINER KLINIGI

  Turcia

  Compania BAHCEKENT VETERINER KLINIGI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii veterinare. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. PRZYCHODNIA NA SKRAJU

  Polonia

  Compania PRZYCHODNIA NA SKRAJU, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile animal surgery, machines for veterinary radiography, veterinary analysis, și veterinary medicine. Are sediul în Mińsk Mazowiecki, Polonia.

 4. ESMP

  Belgia

  Compania ESMP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile veterinary medicine, și equine care. Are sediul în Waterloo, Belgia.

 5. RIVERSIDE VETERINARY CENTRE LIMITED

  Regatul Unit

  Compania RIVERSIDE VETERINARY CENTRE LIMITED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii veterinare. Are sediul în Stratford-Upon-Avon, Regatul Unit.

 1. ESKISEHIR MELODIM VETERINER KLINIGI

  Turcia

  Compania ESKISEHIR MELODIM VETERINER KLINIGI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii veterinare. Are sediul în Odunpazari, Turcia.

 2. AL.VET

  Bulgaria

  Compania AL.VET, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii veterinare. Are sediul în Stara Zagora, Bulgaria.

 1. AVISERV

  Franta

  Compania AVISERV, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii veterinare. Are sediul în Liré, Franta.

 2. ANIMAL HOSPITAL CLINICA VETERINARIA

  Italia

  Compania ANIMAL HOSPITAL CLINICA VETERINARIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile medicines for veterinary use, veterinary analysis, veterinary medicine, și articles for veterinary use. Are sediul în Palermo, Italia.

 3. ELM HOUSE VETS

  Regatul Unit

  Compania ELM HOUSE VETS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile veterinary analysis. Are sediul în Chelmsford, Regatul Unit.

 4. VETERINARIO NACHO MENES

  Spania

  Compania VETERINARIO NACHO MENES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii veterinare. Are sediul în Gijón, Spania.

 5. RUDE DYREKLINIK

  Danemarca

  Compania RUDE DYREKLINIK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile animal vaccines, și animal accessories. Are sediul în Rude, Danemarca.

 6. GLIWICKA KLINIKA WETERYNARYJNA

  Polonia

  Compania GLIWICKA KLINIKA WETERYNARYJNA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii veterinare. Are sediul în Gliwice, Polonia.

 7. LOCKSMITH IN EAST LONDON

  Regatul Unit

  Compania LOCKSMITH IN EAST LONDON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii veterinare. Are sediul în Hounslow, Regatul Unit.

 8. TOPVET

  Regatul Unit

  Compania TOPVET, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse veterinare, application software for private companies in the service sector, Produse veterinare, și professional database directory. Are sediul în Exeter, Regatul Unit.

 1. CLINICA VETERINARIA PARABIAGO

  Italia

  Compania CLINICA VETERINARIA PARABIAGO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii veterinare. Are sediul în Parabiago, Italia.

 2. LLC BELMIKS

  Ucraina

  Compania LLC BELMIKS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Amestec de furaje pentru animale si pasari, Veterinary products, complete animal feeds for all breeds, și Amestec de furaje pentru animale si pasari. Are sediul în Bila Tserkva, Ucraina.

 3. COBIE VETCARE VETERINARY SURGERY

  Regatul Unit

  Compania COBIE VETCARE VETERINARY SURGERY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile animal vaccines, și animal surgery. Are sediul în Eastbourne, Regatul Unit.

 4. GLOBAL DX LTD

  Regatul Unit

  Compania GLOBAL DX LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii veterinare. Are sediul în Menstrie, Regatul Unit.

 5. A.R.S.I.A.

  Belgia

  Compania A.R.S.I.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laboratoare pentru controlul mediului, Control sanitar, Laboratoare de control sanitar, Laboratoare pentru controlul mediului, Control sanitar, Laboratoare de control sanitar, și health defence of animal farms. Are sediul în Ciney, Belgia.

 6. DIERVOORDEELKLINIEK

  Olanda

  Compania DIERVOORDEELKLINIEK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile veterinary medicine, și veterinarians. Are sediul în Den Bosch, Olanda.

 7. VET VIEW COMPANY

  Irak

  Compania VET VIEW COMPANY, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caini si pisici - articole, products for veterinary use, și Caini si pisici - articole. Are sediul în Erbil, Irak.

 8. LAMAPOR

  Spania

  Compania LAMAPOR, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile heating plants, și pigs. Are sediul în Lakuntza, Spania.

 9. AIKIDOGS

  Olanda

  Compania AIKIDOGS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile training and coaching, behavioural and relational coaching, și communication advice. Are sediul în Schalkhaar, Olanda.

 10. ASVELIS VETERINARY HOSPITAL

  Vietnam

  Compania ASVELIS VETERINARY HOSPITAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii veterinare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile emergency unit, și animal grooming. Are sediul în Hanoi, Vietnam.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit