• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • servicii de foraj

Rezultate pentru

Servicii de foraj - Import export

 1. TORCAMES

  Portugalia

  Verified by europages badge

  Compania TORCAMES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte - prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj, Otel, Masini-unelte pentru prelucrarea metalelor - piese si accesorii, Alama, Frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului, Strunjirea otelurilor si a metalelor, CNC 4-axis milling work, CNC aluminum processing, și CNC milling. Are sediul în Espinhel Águeda, Portugalia.

 2. SC N&A TRADE SRL

  Romania

  Suntem o firma de foraje de puturi pentru apa din Sibiu, dar avem foraje relizate pe intreg teritoriul Romaniei. Echipa noastra are o experienta de peste 20 de ani in domeniul forajelor subterane. Flota noastra este formata din utilaje industriale, echipamente, materii si materiale de ultima generatie. Scopul nostru este acela de a oferi foraje executate profesionist, avand o durabilitate indelungata si care sa furnizeze apa potabila sigură pentru dumneavoastra. Executam foraje pentru alimentari cu apa de mare, medie si mica adancime, lucrari de foraj cu utilaje de inalta tehnologie, foraje pentru apa potabila, minerala si termala. Firma noastra executa la puturi pentru apa, la cele mai competitive preturi.

 3. FORAJE PUTURI FORAMAT

  Romania

  Foraje puturi de mare adancime pentru apa potabila, fantani, denisipari, foraje pentru pompe de caldura. Proiectam sisteme pompare si incalzire prin pardoseala, lucrari de interventie. Oferim preturi foarte bune si calitate excelenta. Lucram in Bucuresti, Ilfov dar mergem si in Sibiu, Brasov, Prahova, oriunde in Romania. Tot noi intocmim documentatia si obtinem avizele de forare.

 4. TIPFOR SRL

  Romania

  Tipfor srl Timisoara executa foraje puturi pentru apa mare adancime in zonele Timis, Arges, Sibiu, Dambovita, Brasov dar luam comenzi din orice zona din Romania. Executam fantani in diverse soluri si adancimi, realizam denisipari. Proiectam si realizam integral orice sistem de pompare, foraje in sistem hidraulic, desecari, epusimente, foraje pentru instalatii geotermale.

 5. ORGLOBAL MACHINERY ROCK DRILL AND DRIFTER SERVICE SPARE PARTS

  Turcia

  Compania ORGLOBAL MACHINERY ROCK DRILL AND DRIFTER SERVICE SPARE PARTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de foraj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Exploatari de suprafata - utilaje si materiale, Servicii pentru exploatari miniere, Exploatari de suprafata - utilaje si materiale, și Servicii pentru exploatari miniere. Are sediul în Ankara, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. WELVREUGD

  Olanda

  Compania WELVREUGD, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de foraj. Are sediul în Maasland, Olanda.

 2. FORALUX

  Luxemburg

  Compania FORALUX, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Beton - masini si instalatii pentru preparare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Forari si taierea betonului armat, Servicii de foraj, Forari si taierea betonului armat, controlled demolitions, Concrete and floor screed milling, și Servicii de foraj. Are sediul în Kehlen, Luxemburg.

 3. SMET GROUP

  Belgia

  Compania SMET GROUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de foraj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile installation of sewers and sewage systems, și plots drilled. Are sediul în Dessel, Belgia.

 4. METTY WEYRICH & FILS

  Luxemburg

  Compania METTY WEYRICH & FILS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperirea constructiilor - lucrari, Servicii de foraj, Acoperirea constructiilor - lucrari, metalwork, insulation, și Servicii de foraj. Are sediul în Vianden, Luxemburg.

 5. AGORA ROCK DRILL A.S.

  Turcia

  Compania AGORA ROCK DRILL A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de foraj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile drilling, drilling in rock, rock breakers, și mining products. Are sediul în Yenimahalle, Turcia.

 1. HONE ALL PRECISION LTD.

  Regatul Unit

  Compania HONE ALL PRECISION LTD., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj, Mecanica generala - cu materialele clientului, Tevi fara sudura din metale feroase, Servicii de foraj, machining jobs to drawing, Mecanica generala - cu materialele clientului, și Tevi fara sudura din metale feroase. Are sediul în Leighton Buzzard, Regatul Unit.

 2. AANNEMINGEN A.B.W.

  Belgia

  Compania AANNEMINGEN A.B.W., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Forari si taierea betonului armat, Servicii de foraj, Forari si taierea betonului armat, Servicii de foraj, road works, și Sanitation. Are sediul în Waregem, Belgia.

 1. GEBO

  Belgia

  Compania GEBO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Puturi - constructie, Servicii de foraj, Puturi - constructie, plots drilled, drills for digging wells, și Servicii de foraj. Are sediul în Dessel, Belgia.

 2. S.M.P.

  Franta

  Compania S.M.P., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de foraj. Are sediul în Château Renard, Franta.

 3. DANBAR DRILLING

  Regatul Unit

  Compania DANBAR DRILLING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de foraj. Are sediul în Pemberton, Wigan, Regatul Unit.

 4. AMERY

  Belgia

  Compania AMERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electricitate - lucrari, Servicii de foraj, Electricitate - lucrari, Servicii de foraj, earthmoving work, și earthmoving. Are sediul în Diksmuide, Belgia.

 5. K-BORINGEN

  Belgia

  Compania K-BORINGEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de foraj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tunele - lucrari, Tunele - lucrari, pipes, pipes for drilling, și tunnel construction. Are sediul în Hasselt, Belgia.

 6. PGB-EUROPE

  Belgia

  Compania PGB-EUROPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fixare - materiale, Servicii de foraj, anchorage systems, Fixare - materiale, și Servicii de foraj. Are sediul în Melle, Belgia.

 7. ALPDRILL GMBH

  Germania

  Compania ALPDRILL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de foraj. Are sediul în Achern, Germania.

 8. KROCKTOOLS

  Spania

  Compania KROCKTOOLS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de foraj. Are sediul în Sant Salvador De Guardiola, Spania.

 1. BLONDIAU MICHEL

  Belgia

  Compania BLONDIAU MICHEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si tuburi din material plastic, Servicii de foraj, excavation work for drainage systems, restoring plumbing, Tevi si tuburi din material plastic, și Servicii de foraj. Are sediul în Naast, Belgia.

 2. ENVIROTOP

  Belgia

  Compania ENVIROTOP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Depoluarea mediului - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj, Transport de deseuri, Servicii de foraj, core-sampling, water purification, și Transport de deseuri. Are sediul în Trois-Ponts, Belgia.

 3. HAKO BORINGEN

  Belgia

  Compania HAKO BORINGEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de foraj. Are sediul în Hasselt, Belgia.

 4. DATC EUROPE

  Franta

  Compania DATC EUROPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de foraj. Are sediul în BESANCON, Franta.

 5. COFOC

  Belgia

  Compania COFOC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de foraj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme de sortare, Inchiriere de vehicule utilitare, Sisteme de sortare, și Inchiriere de vehicule utilitare. Are sediul în Noville, Belgia.

 6. D.R.S. SRL

  Italia

  Compania D.R.S. SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de foraj. Are sediul în Pignataro Interamna, Italia.

 7. SANA FONDATIONS

  Belgia

  Compania SANA FONDATIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de forare de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj, Servicii de foraj, și Geothermics. Are sediul în Naninne, Belgia.

 8. ADRIEN VAN TILBURG

  Belgia

  Compania ADRIEN VAN TILBURG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de foraj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile earthmoving work. Are sediul în Bierges, Belgia.

 9. GEOTECHNO

  Belgia

  Compania GEOTECHNO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de foraj. Are sediul în Hoeilaart, Belgia.

 10. DEKABO GROEP

  Belgia

  Compania DEKABO GROEP, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de foraj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile horizontal drilling operations, și ground-drilling for public works. Are sediul în Olen, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit