• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • supraveghere - servicii

Rezultate pentru

Supraveghere - servicii - Import export

 1. ALX SYSTEM

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania ALX SYSTEM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Supraveghere - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile civilian and military drones, design and development of drones, drone with embedded intelligence, custom-made drone for security services, drone with in-built anti-terrorism software, drones for border control, drone software designed and developed, Surveillance drone for police forces, și Autonomous UAV inspection. Are sediul în Grâce-Hollogne (liège), Belgia.

 2. S.P.I.A. SECRET PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY

  Romania

  S.P.I.A. Secret Private Investigations Agency offer professional services of surveillance and investigations. We have an expert team of multi disciplined private investigators that can help you discreetly with a number of services to get to the truth of a situation from surveillance services to gathering evidence, corporate investigations, matrimonial and relationship investigations to private security and everything in between: - the conduct and the public morality of a person - the solvency and the responsibleness if a physical or juridical person, a potential partner in business - missing person (from home) - the identification of a addresses - the social-economic condition of a person, of your employees and your future employees- the certain moral-ethical and social-juridical dysfunction in couple relations - the properties that are the object of civil or criminal litigations, alienated to the porpoise of horning the interests of a person in a trail - the guarantee of protection against hacking information from your private life or from the activity of economic agents who want to keep it secret - other situations of observing, following, supervisor and investigations related to the persons and properties. Our highly trained investigators and offer confidential advice whilst carrying out each operation with the maximum level of discreetness and professionalism throughout.If you will like a FREE CONSULTING with an operative to discuss our private investigators pleas

 3. KAMMY DETECTIVE - SERVICII DE INVESTIGATII PRIVATE

  Romania

  Cine suntem? KAMMY DETECTIVE - SERVICII DE INVESTIGATII PRIVATE este o companie privată, specializată în efectuarea de investigații profesionale și supraveghere (filaj). Reputația noastră de investigații private rapide, eficiente și discrete este foarte apreciată, și toate serviciile oferite de noi sunt la prețuri competitive. Dorința de a intra în inima problemei și de a descoperi adevărul cu fapte esențiale? În agenția Kammy Detective, confidențialitate și secretul muncii se mențin în orice situație, acestea fiind o prioritate foarte mare. Încrederea clienților, etica și moralitatea sunt factorii cheie care sunt primordiale pentru companie. Kammy Detective nu percepe nici o taxă de consultanță, iar prima vizită oficială este întotdeauna gratuită. Agenția are rețeaua sa în București și, de asemenea, are misiuni în întreaga țară cât și în străinătate. Kammy Detective este agenția privată de detectivi care susține constatările sale în instanțe. Depunem în mod regulat în instanță pentru a stabili probele colectate în cadrul cercetarilor. Echipa noastră de investigatori specialiști profesioniști utilizează cele mai recente gadget-uri de vârf pentru anchete. Colectăm dovezi sub formă de locații GPS, fotografii, videoclipuri, documente, samd.

 4. AGENTIA DE DETECTIVI PARTICULARI S.P.I.A.

  Romania

  Prezentare SPIA Detectiv, Cu o experienta de peste 10 ani in materie de investigatii si supraveghere, dobandind o maturitate profesionala, uniti de ideea lansarii pe piata serviciilor detectivistice a unei companii ce vine atat in sprijinul clientilor individuali (persoane fizice), cat si al corporatiilor, agentiilor si cabinetelor individuale de detectivi particulari, caselor de avocatura, birourilor notariale, etc. (persoane juridice): astfel am creat S.P.I.A.Suntem o echipa de detectivi ce exploatam la maximum calitatile umane si cunostintele profesionale dobandite de-a lungul timpului, fiind implicati in cazuri din cele mai diverse, precum: inselaciune ( atat intre partenerii de afaceri cat si intre partenerii de cuplu), infidelitate, investigatii prenuptiale, culegere de informatii ( stare civila, identificari adrese, identificarea bunurilor ce fac obiectul unor litigii de natura penala sau civila, etc.), supravegherea conduitei si moralitatii publice a unei persoane/ angajat, etc. Detectivii nostri, bogat experimentati in arta supravegherii, ofera servcii de inalt profesionalism si in domeniul filajului sub acoperire, gasind intotdeauna raspunsuri complexe pentru intrebarile clientilor. Dacă aveți o problemă și ati luat în considerare contactarea unui detectiv particular, atunci putem oferi o varietate de tehnici si strategii pentru a ajunge la soluția de care aveți nevoie. Si pentru a va convinge de sprijinul nostru total, va punem la dispozitie CONSULTANTA GRATUITA.

 5. DETECTIVE AGENCY IN ROMANIA THE SPIA

  Romania

  Agenție de detectivi particulari S.P.I.A. Secret Private Investigations Agency. Servicii oferite: Investigatii economice -Tehnici de protecție informativă pentru societăți comerciale-Investigații de persoană, (localizare, patrimoniu, relații de grup, surse de venituri, tip de afaceri derulate, etc.) -Informații societăți comerciale active, depistare filiere societați fantomă, cesiuni fictive-Verificare potențialilor parteneri de afaceri (moralitate, solvabilitate, vicii, renume, patrimoniu, situație familiară, rude sau prieteni la societăți concurente) -Verificare acte (c.v.-uri, declarații pe propria răspundere, valabilitate acte de studii, si alte acte prezentate) -Verificare active patrimoniale certe sau fictive -Verificare / prevenire concurență neloială angajați, parteneri -Verificare fidelitate, confidențialitate angajați -Verificarea comportamentului extreprofesional al angajatului -Identificare proprietari bunuri imobile- Verificare clienți și evenimente societăți de asigurare Investigații conjugale: -Verificare suspiciuni de infidelitate -Verificari pre și post maritale (moralitate, seriozitate, vicii, pasiuni, relații anterioare sau paralele, verificare copii din altă relație sau copii nedeclarați, patrimoniu, etc.) -Verificarea moralității sau viciilor partenerului de cuplu-Identificarea, localizarea bunurilor sustrase de partenerul de cuplu -Investigatii privind comportamentul deviant al minorilor, etc.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ISEI

  Spania

  Compania ISEI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Supraveghere - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii, Alarma si supraveghere - instalatii, video surveillance, closed-circuit tv system, Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii, și Alarma si supraveghere - instalatii. Are sediul în Donostia-San Sebastián, Spania.

 2. SERVINFOR

  Spania

  Compania SERVINFOR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Supraveghere - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile premiums by phone. Are sediul în Madrid, Spania.

 3. SPUTNIK LLC

  Rusia

  Compania SPUTNIK LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Supraveghere - servicii, Usi automate si controlul accesului, Controlarea accesului - instalatii si material, Sisteme video de supraveghere, Supraveghere - servicii, Usi automate si controlul accesului, Controlarea accesului - instalatii si material, și Sisteme video de supraveghere. Are sediul în Moscow, Rusia.

 4. DETECTIVE AGENCY OMEGA

  Ucraina

  Compania DETECTIVE AGENCY OMEGA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Supraveghere - servicii. Are sediul în Nikolaev, Ucraina.

 5. SCORPIONS SECURITY

  Belgia

  Compania SCORPIONS SECURITY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Supraveghere - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Protectie si securitate - servicii, security service, security officers, și Protectie si securitate - servicii. Are sediul în Stabroek, Belgia.

 1. SECURITY MONITORING CENTRE

  Belgia

  Compania SECURITY MONITORING CENTRE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Supraveghere - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telesupraveghere - servicii, Protectie si securitate - servicii, Telesupraveghere - servicii, remote surveillance, surveillance service, și Protectie si securitate - servicii. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. HELI AND CO

  Belgia

  Compania HELI AND CO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Supraveghere - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Elicoptere, curse charter - transport de pasageri, Elicoptere, curse charter - transport de pasageri, și helicopter service. Are sediul în Grace-Hollogne, Belgia.

 1. CAISSA DOG SECURITY

  Olanda

  Compania CAISSA DOG SECURITY, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Supraveghere - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Protectie si securitate - servicii, Worksite surveillance, și Protectie si securitate - servicii. Are sediul în Almere, Olanda.

 2. BE CLOSE PROTECTION INTERNATIONAL

  Belgia

  Compania BE CLOSE PROTECTION INTERNATIONAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Supraveghere - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile body guard, Personal protection service, private guard, și concert security. Are sediul în Uccle, Belgia.

 3. ATEK SÉCURITÉ

  Franta

  Compania ATEK SÉCURITÉ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Securitate - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Supraveghere - servicii, Gardieni, Supraveghere - servicii, Gardieni, Fire safety, și security officers. Are sediul în Quilly, Franta.

 4. TSSI SECURITY

  Belgia

  Compania TSSI SECURITY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Gardieni. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Supraveghere - servicii, și Supraveghere - servicii. Are sediul în Colfontaine, Belgia.

 5. IPGSGROUP

  Belgia

  Compania IPGSGROUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Supraveghere - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Receptionere - birouri, Receptionere - birouri, flight attendants, security service, și hostesses. Are sediul în Ixelles, Belgia.

 6. BLU VIGILANZA S.R.L.

  Italia

  Compania BLU VIGILANZA S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Protectie si securitate - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Supraveghere - servicii, Sisteme video de supraveghere, Supraveghere - servicii, Sisteme video de supraveghere, planting, și prompt intervention. Are sediul în Fasano, Italia.

 7. CAPHEX

  Franta

  Compania CAPHEX, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Supraveghere - servicii. Are sediul în Lyon, Franta.

 8. BVG SAFE

  Olanda

  Compania BVG SAFE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Supraveghere - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incendiu - servicii de protectie, Alarme - material de supraveghere, Incendiu - servicii de protectie, In-camera embedded movement detection system, Web services security, și Alarme - material de supraveghere. Are sediul în Capelle Ad Ijsel, Olanda.

 1. TPI INTERNATIONAL INSPECTION SERVICES LTD. CO.

  Turcia

  Compania TPI INTERNATIONAL INSPECTION SERVICES LTD. CO., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Supraveghere - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Siderurgie si metalurgie - import-export, mining products, și Siderurgie si metalurgie - import-export. Are sediul în Izmir, Turcia.

 2. AGEP SÉCURITÉ

  Franta

  Compania AGEP SÉCURITÉ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Supraveghere - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gardieni, fire-prevention control, și Gardieni. Are sediul în Laval, Franta.

 3. BAK'S PROTECTION SECURITE

  Franta

  Compania BAK'S PROTECTION SECURITE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Gardieni. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Supraveghere - servicii, Supraveghere - servicii, și Fire safety. Are sediul în Meaux, Franta.

 4. CONNEXCENTER

  Belgia

  Compania CONNEXCENTER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Protectie si securitate - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incendiu - servicii de protectie, Alarma si supraveghere - instalatii, Supraveghere - servicii, anti-intrusion system, Incendiu - servicii de protectie, Alarma si supraveghere - instalatii, și Supraveghere - servicii. Are sediul în Enghien, Belgia.

 5. GERMAN SECURITY® ALARMVERFOLGUNG 24H

  Germania

  Compania GERMAN SECURITY® ALARMVERFOLGUNG 24H, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Supraveghere - servicii. Are sediul în Falkensee, Germania.

 6. PRIVATE INVESTIGATOR

  Regatul Unit

  Compania PRIVATE INVESTIGATOR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Supraveghere - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile investigations, detective agency, Private detectives, și private investigations. Are sediul în London, Regatul Unit.

 7. RRB SECURITY

  Olanda

  Compania RRB SECURITY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Supraveghere - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Video surveillance cameras, ip cameras, și professional television cameras. Are sediul în Barendrecht, Olanda.

 8. ACCESS SECURITY FIRST

  Franta

  Compania ACCESS SECURITY FIRST, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Supraveghere - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alarme si supraveghere - materiale si sisteme, security systems and plants, professional video cameras, Alarme si supraveghere - materiale si sisteme, și Network access control. Are sediul în Paris, Franta.

 9. G F CONTROL SERVICE S.R.L.

  Italia

  Compania G F CONTROL SERVICE S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere autoturisme cu sofer. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Supraveghere - servicii, Securitate - servicii, fire-prevention control, make-up mirrors, Supraveghere - servicii, și Securitate - servicii. Are sediul în Roma, Italia.

 10. PRO - INVESTIGATIONS

  Austria

  Compania PRO - INVESTIGATIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Supraveghere - servicii. Are sediul în Klagenfurt, Austria.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit