• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • servicii de catering

Rezultate pentru

Servicii de catering - Import export

 1. COMME UN ZEST DE GOURMANDISE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania COMME UN ZEST DE GOURMANDISE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de fructe si dulceturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de catering, Cadouri promotionale, Gastronomie - specialitati, Alimente - import-export, Servicii de catering, Cadouri promotionale, Gastronomie - specialitati, și Alimente - import-export. Are sediul în Lyon, Franta.

 2. ITALCATERING SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania ITALCATERING SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurante, catering si livrari de produse alimentare, și Restaurante, catering si livrari de produse alimentare. Are sediul în Erbusco, Italia.

 3. ARBEWE GEMEINNÜTZIGE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ARBEWE GEMEINNÜTZIGE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 4. FEINKOST LÜTTEN INH. RALF LÜTTEN

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FEINKOST LÜTTEN INH. RALF LÜTTEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering. Are sediul în Aachen, Germania.

 5. SCM - SPORT-, CONSULT- & MARKETING GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SCM - SPORT-, CONSULT- & MARKETING GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering. Are sediul în Köln, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CHEFS EVOLUTION

  Romania

  ChefsEvolution reprezintă cea mai complexă platformă de mâncare gătită la oală, livrată în cantități generoase. Misiunea Chefs Evolution este de a pune în valoare atât echipa extraordinară de profesioniști pasionați de bucătărie, cât și gusturile autentice ale clienților noștri, prin preparate culinare delicioase și serviciul impecabil pe care le livrăm zi de zi în București și Ilfov.

 2. ONTBIJTSERVICE NOORDERLAND

  Olanda

  Compania ONTBIJTSERVICE NOORDERLAND, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering. Are sediul în Wildervank, Nederland, Olanda.

 3. FORD SPORTS & SOCIAL CLUB

  Regatul Unit

  Compania FORD SPORTS & SOCIAL CLUB, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii sportive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de catering, function room rental, alcoholic beverages, Servicii de catering, și sauna available. Are sediul în Ilford, Regatul Unit.

 4. KOOKSTUDIO KEUKENVUUR CATERING KOK AAN HUIS

  Olanda

  Compania KOOKSTUDIO KEUKENVUUR CATERING KOK AAN HUIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering. Are sediul în Utrecht, Olanda.

 5. NICE! STREETFOOD INH. ALIND HAYDAR

  Germania

  Compania NICE! STREETFOOD INH. ALIND HAYDAR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering. Are sediul în Mönchengladbach, Germania.

 1. CONTACTO BANDER GMBH - FRILICH BUFFETSYSTEME

  Germania

  Compania CONTACTO BANDER GMBH - FRILICH BUFFETSYSTEME, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering. Are sediul în Buseck, Germania.

 2. COMIDAS POPULARES

  Spania

  Compania COMIDAS POPULARES, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile paella, și catering. Are sediul în Cabanillas-Guadalajara, Spania.

 1. ROLLING SMOKER INH. MARK PEDROTTI

  Germania

  Compania ROLLING SMOKER INH. MARK PEDROTTI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering. Are sediul în Aldenhoven, Germania.

 2. PREPARADOS DE TORTILLA GRAN RIOJA

  Spania

  Compania PREPARADOS DE TORTILLA GRAN RIOJA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pre-cooked foods. Are sediul în Alberite-La Rioja, Spania.

 3. RAG. ETTORE COLOMBO S.R.L.

  Italia

  Compania RAG. ETTORE COLOMBO S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurante, catering si livrari de produse alimentare, cafeterias, Restaurante, catering si livrari de produse alimentare, company cafeterias, și canteen management. Are sediul în Monza, Italia.

 4. ZING GOOD FOOD CATERING

  Olanda

  Compania ZING GOOD FOOD CATERING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile catering, commercial event planning, catering crockery, și professional catering staff attire. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 5. EP SPA

  Italia

  Compania EP SPA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurante, catering si livrari de produse alimentare, meal vouchers, Restaurante, catering si livrari de produse alimentare, și company catering. Are sediul în Napoli, Italia.

 6. CHAMPAGNE ONTBIJTSERVICE

  Olanda

  Compania CHAMPAGNE ONTBIJTSERVICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile champagne, și Cavas. Are sediul în Wildervank, Olanda.

 7. EMOTION EVENT

  Olanda

  Compania EMOTION EVENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile catering. Are sediul în Groningen, Olanda.

 8. ADKLA CULINAIR

  Olanda

  Compania ADKLA CULINAIR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile demonstrations at points of sale. Are sediul în Amstelveen, Olanda.

 1. TRAITEUR VAN CAUTER

  Belgia

  Compania TRAITEUR VAN CAUTER, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de catering pentru profesionisti, Restaurante, catering si livrari de produse alimentare, Servicii de catering pentru profesionisti, Restaurante, catering si livrari de produse alimentare, lunches for functions, și chests. Are sediul în Genk, Belgia.

 2. ARAMARK

  Belgia

  Compania ARAMARK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare automate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de catering, Servicii de catering pentru profesionisti, school canteen catering, retirement home cafeterias, Servicii de catering, și Servicii de catering pentru profesionisti. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 3. SAISONS TRAITEUR

  Franta

  Compania SAISONS TRAITEUR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering. Are sediul în Paris, Franta.

 4. SODEXO BELGIQUE

  Belgia

  Compania SODEXO BELGIQUE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering pentru profesionisti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de catering, meal voucher delivery and handling, porters, și Servicii de catering. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 5. LEKKERBAKKIE

  Olanda

  Compania LEKKERBAKKIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering. Are sediul în Winschoten, Olanda.

 6. RESTAURANTE JOILA

  Spania

  Compania RESTAURANTE JOILA, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurante, catering si livrari de produse alimentare, Restaurante, catering si livrari de produse alimentare, catering, ready-made dishes and cooking preparations, și restaurants. Are sediul în Coma-Ruga - El Vendrell - Tarragona, Spania.

 7. JUDEX, UAB

  Lituania

  Compania JUDEX, UAB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse congelate si congelate rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mancaruri gatite si delicatese, Specialităţi alimentare, Alimente - import-export, Servicii de catering, Mancaruri gatite si delicatese, Specialităţi alimentare, Alimente - import-export, și Servicii de catering. Are sediul în KAUNAS, Lituania.

 8. ALFONSO CATERING

  Spania

  Compania ALFONSO CATERING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering. Are sediul în Sevilla, Spania.

 9. THOMAS THE CATERER

  Regatul Unit

  Compania THOMAS THE CATERER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering. Are sediul în Tur Langton, Regatul Unit.

 10. PREMIER CATERING YACHTING

  Franta

  Compania PREMIER CATERING YACHTING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile events management, events organisation agency, și catering - services. Are sediul în Villneuve-Loubet, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Servicii de catering - Import export

Număr de rezultate

3.692 Intreprinderile