• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sere cu multiplicare - instalatii

Rezultate pentru

Sere cu multiplicare - instalatii - Import export

 1. FOGSIS IKLIMLENDIRME MAK. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania FOGSIS IKLIMLENDIRME MAK. SAN. VE TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere cu multiplicare - instalatii. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. DILL GMBH

  Germania

  Compania DILL GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere cu multiplicare - instalatii. Are sediul în Ehningen, Germania.

 3. SPACE HOUSE SERA SISTEMLERI

  Turcia

  Compania SPACE HOUSE SERA SISTEMLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante de sera. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sere cu multiplicare - instalatii, greenhouse products, nursery greenhouses, boilers for greenhouses, și Sere cu multiplicare - instalatii. Are sediul în Antalya, Turcia.

 4. ECO SERA SISTEMLERI

  Turcia

  Compania ECO SERA SISTEMLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante de sera, Sere cu multiplicare - instalatii, Agricultura - utilaje si material, greenhouses for market gardening, Plante de sera, Sere cu multiplicare - instalatii, și Agricultura - utilaje si material. Are sediul în Mersin, Turcia.

 5. WOLFGANG KÖHLER

  Austria

  Compania WOLFGANG KÖHLER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere cu multiplicare - instalatii. Are sediul în Eichgraben, Austria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. INVERNADEROS Y VIVEROS

  Spania

  Compania INVERNADEROS Y VIVEROS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere cu multiplicare - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile heating for greenhouses, greenhouses for floriculture and gardening, și nursery greenhouses. Are sediul în Barcelona, Spania.

 2. SERA MARKETIM

  Turcia

  Compania SERA MARKETIM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere cu multiplicare - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sheep's milk cheeses, greenhouse products, și glasshouse covers. Are sediul în Antalya, Turcia.

 3. DIETER DENZER GARTENBAU INHABER STEPHAN PLESSE

  Germania

  Compania DIETER DENZER GARTENBAU INHABER STEPHAN PLESSE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sere cu multiplicare - instalatii, și Sere cu multiplicare - instalatii. Are sediul în Gochsheim, Germania.

 4. D.R.S.IMPIANTI

  Italia

  Compania D.R.S.IMPIANTI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere cu multiplicare - instalatii. Are sediul în Capaccio, Italia.

 5. ACM GREENHOUSE CO LTD

  Spania

  Compania ACM GREENHOUSE CO LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sere de fortare, Horticultura, Incalzire pentru sere, Sere cu multiplicare - instalatii, Sere de fortare, Horticultura, Incalzire pentru sere, și Sere cu multiplicare - instalatii. Are sediul în San Javier, Spania.

 1. SISTEMAS DR INVERNADEROS

  Spania

  Compania SISTEMAS DR INVERNADEROS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere cu multiplicare - instalatii. Are sediul în Campo Real, Spania.

 2. SFAAS: SNAIL FARMING AND AGRICULTURAL SUPPLIES

  Grecia

  Compania SFAAS: SNAIL FARMING AND AGRICULTURAL SUPPLIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere cu multiplicare - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile greenhouses, și snail breeding. Are sediul în Sofia, Grecia.

 1. CASADO SAS

  Franta

  Compania CASADO SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere cu multiplicare - instalatii. Are sediul în Douville, Franta.

 2. INDUSTRIAS METALICAS AGRICOLAS S.A.

  Spania

  Compania INDUSTRIAS METALICAS AGRICOLAS S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sere cu multiplicare - instalatii, și Sere cu multiplicare - instalatii. Are sediul în Galar, Spania.

 3. METAAL- EN KUNSTSTOFFEN INDUSTRIE SNELDER B.V.

  Olanda

  Compania METAAL- EN KUNSTSTOFFEN INDUSTRIE SNELDER B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sere cu multiplicare - instalatii, și Sere cu multiplicare - instalatii. Are sediul în Utrecht, Olanda.

 4. SERRES PRETAMO

  Franta

  Compania SERRES PRETAMO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere cu multiplicare - instalatii. Are sediul în La Framboisiere, Franta.

 5. OPJ HANDEL A/S

  Danemarca

  Compania OPJ HANDEL A/S, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sere cu multiplicare - instalatii, și Sere cu multiplicare - instalatii. Are sediul în Odense S, Danemarca.

 6. CLAIE

  Franta

  Compania CLAIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sere cu multiplicare - instalatii, și Sere cu multiplicare - instalatii. Are sediul în Varades, Franta.

 7. AGRO TECHNICAL SUPPLIES SIA

  Letonia

  Compania AGRO TECHNICAL SUPPLIES SIA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ingrasaminte si produse pentru ameliorarea solului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Sere cu multiplicare - instalatii, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, și Sere cu multiplicare - instalatii. Are sediul în Adazi, Letonia.

 8. DALSEM TURKEY DALSER LTD STI

  Turcia

  Compania DALSEM TURKEY DALSER LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere cu multiplicare - instalatii. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. VIEMOSE-DRIBOGA A/S

  Danemarca

  Compania VIEMOSE-DRIBOGA A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sere cu multiplicare - instalatii, și Sere cu multiplicare - instalatii. Are sediul în Tommerup, Danemarca.

 2. KALE POLYESTER SAN. TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania KALE POLYESTER SAN. TIC. LTD. STI., care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sere cu multiplicare - instalatii, și Sere cu multiplicare - instalatii. Are sediul în Antalya, Turcia.

 3. VAN DER MEER & VAN DER AREND B.V.

  Olanda

  Compania VAN DER MEER & VAN DER AREND B.V., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sere cu multiplicare - instalatii, și Sere cu multiplicare - instalatii. Are sediul în Wateringen, Olanda.

 4. ANGEL CANO MARTINEZ ESPANA SA

  Spania

 5. GOMES, BERTA JESUS PEREIRA

  Portugalia

 6. C.G. ZUURBIER BEHEER B.V.

  Olanda

 7. FINT CORPORATION SA

  Bulgaria

 8. AGROMIRA SOCIEDAD LIMITADA.

  Spania

 9. INSTITUTO TECNOLOGICO EUROPEO S.L.

  Spania

 10. INVERNADEROS MANUEL CORREA

  Spania

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit