• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • secretariat - servicii

Rezultate pentru

Secretariat - servicii - Import export

 1. EUREGIO BUSINESS CENTER

  Belgia

  Verified by europages badge

  Euregio Business Center is located in Liège. EUB provides fully equipped and modular office space according to your needs as well as multimedia meeting rooms, conference call services, training courses, events, seminars. Real and virtual offices. Business addresses, high speed internet and wifi. Excellent access by public transport. Private car parks. 8 motorways 1 km. away. Brussels less than 1 hr away. Paris-Frankfurt-Amsterdam 2 hrs away and London 3 hrs away. 5 airports just 1 hour away.

 2. DE L'ECRIN À L'ECRIT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania DE L'ECRIN À L'ECRIT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - servicii. Are sediul în Curmont, Franta.

 3. KING SERVIZI

  Italia

  Compania KING SERVIZI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii si societati postale, finance, loans to professionals, Servicii si societati postale, și perusals. Are sediul în Palermo, Italia.

 4. JSV INTERNATIONAL ASSISTANT SERVICE S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania JSV INTERNATIONAL ASSISTANT SERVICE S.R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - externalizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Secretariat - servicii, Asistenta administrativa, Servicii administrative si financiare - externalizari, Interpretare, Secretariat - servicii, Asistenta administrativa, Servicii administrative si financiare - externalizari, și Interpretare. Are sediul în Prague, Republica Ceha.

 5. CLIC ET COPIE

  Franta

  Compania CLIC ET COPIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare laser. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Publicatii - finisare, Secretariat - servicii, graphic work, Publicatii - finisare, Secretariat - servicii, și plastic coating. Are sediul în Rouen, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ABILITIES TRUST - CORPORATE SERVICES

  Olanda

  Compania ABILITIES TRUST - CORPORATE SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Resurse umane - gestionare externa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Secretariat - servicii, corporate domiciles, Legal services, Secretariat - servicii, și accountants. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 2. OPHONO

  Germania

  Compania OPHONO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Call center-uri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Secretariat - servicii, Secretariat - externalizare, services for telecommunications and telephony, phone call management services, Secretariat - servicii, și Secretariat - externalizare. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 3. FULL SERVICE MONTPELLIER

  Franta

  Compania FULL SERVICE MONTPELLIER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Domiciliere comerciala si industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Secretariat - externalizare, Secretariat - servicii, corporate domiciles, Furnished offices - office leasing, Secretariat - externalizare, și Secretariat - servicii. Are sediul în Laverune, Franta.

 4. BEWERBUNG-LEBENSLAUF.COM

  Germania

  Compania BEWERBUNG-LEBENSLAUF.COM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii online - agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Secretariat - servicii, on-line financial services, Secretariat - servicii, secretary, și on-line services. Are sediul în Tostedt, Germania.

 5. BUEROARBEITEN.AT

  Austria

  Compania BUEROARBEITEN.AT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Domiciliere comerciala si industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Secretariat - servicii, și Secretariat - servicii. Are sediul în Wien, Austria.

 1. FM BÜRO- UND SCHREIBSERVICE

  Germania

  Compania FM BÜRO- UND SCHREIBSERVICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - servicii. Are sediul în Gaggenau, Germania.

 2. BUREAU LEFEBVRE SC

  Belgia

  Compania BUREAU LEFEBVRE SC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Traduceri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Secretariat - servicii, Traduceri comerciale, Traduceri notariale, Secretariat - servicii, Traduceri comerciale, tape transcription, și Traduceri notariale. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 1. EUROSENT-LU

  Luxemburg

  Compania EUROSENT-LU, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asistenta administrativa, Asistenta administrativa, marketing services, și company service. Are sediul în Weiswampach, Luxemburg.

 2. SPANGENBERGGROEP

  Olanda

  Compania SPANGENBERGGROEP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - servicii. Are sediul în Maastricht, Olanda.

 3. NOTAS SOLTAS, LDA

  Portugalia

  Compania NOTAS SOLTAS, LDA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Comert international - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Secretariat - servicii, Traduceri, day renting of offices, Secretariat - servicii, și Traduceri. Are sediul în Póvoa De Varzim, Portugalia.

 4. SECRÉTARIAT DU MAS

  Franta

  Compania SECRÉTARIAT DU MAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Birouri echipate si fabrici - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Secretariat - servicii, addresses and domiciles, translation agency, Secretariat - servicii, și Furnished offices - office leasing. Are sediul în Le Soler, Franta.

 5. WORD 4 WORD TRANSCRIPTION

  Regatul Unit

  Compania WORD 4 WORD TRANSCRIPTION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - servicii. Are sediul în Rayleigh, Regatul Unit.

 6. BUREAU24

  Franta

  Compania BUREAU24, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - externalizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Secretariat - servicii, Consiliere multimedia - servicii Internet, Consiliere in domeniul comunicarii in cadrul intreprinderilor, Crearea de produse - externalizare, Secretariat - servicii, Consiliere multimedia - servicii Internet, Consiliere in domeniul comunicarii in cadrul intreprinderilor, și Crearea de produse - externalizare. Are sediul în Paris, Franta.

 7. FIDUCIAIRE 2000

  Belgia

  Compania FIDUCIAIRE 2000, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plasamente de capital. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Experti fiscali, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Secretariat - servicii, Experti fiscali, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Secretariat - servicii, și Bookkeeping. Are sediul în Waremme, Belgia.

 8. YVONNE STEPLAVAGE DIENSTLEISTUNGEN

  Germania

  Compania YVONNE STEPLAVAGE DIENSTLEISTUNGEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - servicii. Are sediul în Darmstadt, Germania.

 1. ONLINE OFFICE

  Croatia

  Compania ONLINE OFFICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile virtual online office, Human resources management, și event organisation. Are sediul în Donja Stubica, Croatia.

 2. GESTION SERVICES 17

  Franta

  Compania GESTION SERVICES 17, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - servicii. Are sediul în La Rochelle, Franta.

 3. AGISS CENTRE D'AFFAIRES

  Franta

  Compania AGISS CENTRE D'AFFAIRES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - externalizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Secretariat - servicii, și Secretariat - servicii. Are sediul în Villeurbanne, Franta.

 4. MOBILE OFFICE GMBH

  Germania

  Compania MOBILE OFFICE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile secretarial service. Are sediul în Hamburg, Germania.

 5. LE SCRIBE AUDIO

  Franta

  Compania LE SCRIBE AUDIO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - servicii. Are sediul în Rouen, Franta.

 6. MARIA ANGELICA BARRACCO

  Italia

  Compania MARIA ANGELICA BARRACCO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile text transcription from electronic media, și tape transcription. Are sediul în Roma, Italia.

 7. AT24

  Belgia

  Compania AT24, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Birouri echipate si fabrici - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Secretariat - servicii, Secretariat - servicii, Telesecretarial services, telephony, și services for telecommunications and telephony. Are sediul în Wondelgem, Belgia.

 8. HANDCOMM

  Franta

  Compania HANDCOMM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - externalizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Secretariat - servicii, website designer, și Secretariat - servicii. Are sediul în Malakoff, Franta.

 9. AGC SOLUTIONS

  Franta

  Compania AGC SOLUTIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie pe Internet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Secretariat - servicii, Secretariat - servicii, și Web designer. Are sediul în Combovin, Franta.

 10. GIRL FRIDAY ADMIN

  Regatul Unit

  Compania GIRL FRIDAY ADMIN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile administrative secretary. Are sediul în Havant, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit