• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • putine din lemn

Rezultate pentru

Putine din lemn - Import export

 1. BARRICASDEMADERA S.L.

  Spania

  Compania BARRICASDEMADERA S.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Putine din lemn. Are sediul în Madrid, Spania.

 2. FASSBÜTTNEREI WEIS UND FASSHANDEL E.K

  Germania

  Compania FASSBÜTTNEREI WEIS UND FASSHANDEL E.K, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Putine din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wooden gift items, wooden garden furniture, ball cocks, și jars. Are sediul în Bad Staffelstein, Germania.

 3. EYWA WOOD ART

  Turcia

  Compania EYWA WOOD ART, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Putine din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile barrels, și mulled wine. Are sediul în Antalya, Turcia.

 4. ELWAFA2

  Egipt

  Compania ELWAFA2, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Putine din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transportation of used cars. Are sediul în Cairo, Egipt.

 5. JAC BLOM BV

  Olanda

  Compania JAC BLOM BV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Putine din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile copper coated tanks, și flower boxes. Are sediul în Alphen Aan Den Rijn, Olanda.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CASA DELLA BOTTE S.A.S. DI COSER FRANCO E C.

  Italia

  Compania CASA DELLA BOTTE S.A.S. DI COSER FRANCO E C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Putine din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Butoaie si bidoane metalice, Cuve de vinificare, Butoaie si bidoane metalice, și Cuve de vinificare. Are sediul în Aldeno, Italia.

 2. RENZI FRANCESCO

  Italia

  Compania RENZI FRANCESCO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Putine din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Butoaie si bidoane metalice, Cuve de vinificare, Butoaie si bidoane metalice, și Cuve de vinificare. Are sediul în Modena, Italia.

 3. LE BOIS CINTRE DU BOCAGE

  Franta

  Compania LE BOIS CINTRE DU BOCAGE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Putine din lemn. Are sediul în St Hilaire le Vouhis, Franta.

 4. HENRIOD PAOLO

  Italia

  Compania HENRIOD PAOLO, care își desfășoară activitatea în domeniul Putine din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Butoaie si bidoane metalice, Cuve de vinificare, Butoaie si bidoane metalice, și Cuve de vinificare. Are sediul în Nus, Italia.

 5. FOUDRERIE FRANÇOIS

  Franta

  Compania FOUDRERIE FRANÇOIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Putine din lemn. Are sediul în Brive La Gaillarde, Franta.

 1. WILDTUBS

  Lituania

  Compania WILDTUBS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Putine din lemn. Are sediul în Eigirgalos K., Lituania.

 2. D'AMBROSIO BOTTI DI CARMINE D'AMBROSIO

  Italia

  Compania D'AMBROSIO BOTTI DI CARMINE D'AMBROSIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Putine din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Butoaie si bidoane metalice, Cuve de vinificare, Butoaie si bidoane metalice, și Cuve de vinificare. Are sediul în Sarno, Italia.

 1. IL CERCHIO E LA BOTTE DI AQUIL ABDELLAH

  Italia

  Compania IL CERCHIO E LA BOTTE DI AQUIL ABDELLAH, care își desfășoară activitatea în domeniul Putine din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Butoaie si bidoane metalice, Cuve de vinificare, Butoaie si bidoane metalice, și Cuve de vinificare. Are sediul în Voghera, Italia.

 2. SIACE S.A.S. DI GRANZOTTO D. & C.

  Italia

  Compania SIACE S.A.S. DI GRANZOTTO D. & C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Putine din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Butoaie si bidoane metalice, Cuve de vinificare, Butoaie si bidoane metalice, și Cuve de vinificare. Are sediul în Pramaggiore, Italia.

 3. NEROS LIMITED

  Statele Unite ale Americii

  Compania NEROS LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Putine din lemn. Are sediul în Louisiana, Statele Unite ale Americii.

 4. FRATELLI ROMUALDI MASTRI BOTTAI S.R.L.

  Italia

 5. BONAZZI LEO DI BONAZZI PAOLO

  Italia

 6. BOURHETTAR MOHAMMED

  Italia

 7. EUROMEDITERRANEO S.R.L.

  Italia

 8. MASTRO BOTTAIO S.R.L.

  Italia

 1. GRAZIANO M. E A. S.A.S.

  Italia

 2. DE ROSA LUCIANO

  Italia

 3. DESSOLIS SALVATORE

  Italia

 4. MITTELBERGER CO. OHG DES MITTELBERGER MARKUS

  Italia

 5. G.I.BO. DI BRUNELLI LUCA

  Italia

 6. SEGHERIA LINEA BOTTI GEREMIA

  Italia