• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • butoaie din lemn

Rezultate pentru

Butoaie din lemn - Import export

 1. TONNELLERIE CONDACHOU

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania TONNELLERIE CONDACHOU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile casks, new barrels, Second-hand barrels, Renovated barrels, Reconditioned barrels, Barrel renovation, Barrel renovation, Oak barrel, și Renovated casks. Are sediul în Uzerche, Franta.

 2. ACHLEITNER HOLZWAREN KG

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania ACHLEITNER HOLZWAREN KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie din lemn. Are sediul în Frankenmarkt, Austria.

 3. EILETZ FASSBINDEREI HOLZ- UND KORBWAREN

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania EILETZ FASSBINDEREI HOLZ- UND KORBWAREN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie din lemn. Are sediul în Knittelfeld, Austria.

 4. BARRISDOMIRA

  Portugalia

  Compania BARRISDOMIRA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile barrels, și oak casks. Are sediul în Vila Nova De Famalicão, Portugalia.

 5. TECNIWOOD

  Franta

  Compania TECNIWOOD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile oak casks, și barrique casks. Are sediul în Lézignan-Corbières, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TONELERÍA JOSÉ LUIS RODRÍGUEZ SL

  Spania

  Compania TONELERÍA JOSÉ LUIS RODRÍGUEZ SL, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie din lemn. Are sediul în Montilla-Córdoba, Spania.

 2. TEHNOPOLIS MASCINOBUDUVANNYA

  Ucraina

  Compania TEHNOPOLIS MASCINOBUDUVANNYA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sauna, și oak casks. Are sediul în Mala Rogan Village, Ucraina.

 3. TONNELLERIE TEDEM

  Franta

  Compania TONNELLERIE TEDEM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile white wines, și vin santo (sweet white raisin wine). Are sediul în Lignan-De-Bordeaux, Franta.

 4. NATURHAUS HOLZBAU UND VERTRIEBS GMBH

  Germania

  Compania NATURHAUS HOLZBAU UND VERTRIEBS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile accessories for saunas. Are sediul în Dahlwitz Hoppegarten, Germania.

 5. LINGSHOU COUNTY WUYUE WOODEN BARREL FACTORY

  China

  Compania LINGSHOU COUNTY WUYUE WOODEN BARREL FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie din lemn. Are sediul în Shijiazhuang City, China.

 1. J. M. GONÇALVES - TANOARIA, LDA

  Portugalia

  Compania J. M. GONÇALVES - TANOARIA, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile manufacture of barrels. Are sediul în Palaçoulo, Portugalia.

 2. TANOARIA S. PINTO COELHO & ADREGO

  Portugalia

  Compania TANOARIA S. PINTO COELHO & ADREGO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie din lemn. Are sediul în Ovar, Portugalia.

 1. VENETA BOTTI S.R.L.

  Italia

  Compania VENETA BOTTI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile manufacture of barrels, barrels, used oak barrels, și casks. Are sediul în San Vendemiano, Italia.

 2. TONNELLERIE DOREAU

  Franta

  Compania TONNELLERIE DOREAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile casks, și casks. Are sediul în Gensac La Pallue, Franta.

 3. ANTECO SARL

  Franta

  Compania ANTECO SARL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie din lemn. Are sediul în Pornichet, Franta.

 4. LUSO BARREL

  Portugalia

  Compania LUSO BARREL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie din lemn. Are sediul în Esmoriz, Portugalia.

 5. TONELERIA DUERO SL

  Spania

  Compania TONELERIA DUERO SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile used oak barrels, și barrique casks. Are sediul în Aranda De Duero, Spania.

 6. WOODBARRELS

  Regatul Unit

  Compania WOODBARRELS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wine barrels. Are sediul în London, Regatul Unit.

 7. SRL FENIX- PLUS

  Republica Moldova

  Compania SRL FENIX- PLUS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie din lemn. Are sediul în Kishinev, Republica Moldova.

 8. TACOPAL - TANOARIA LDA PALAÇOULO

  Portugalia

  Compania TACOPAL - TANOARIA LDA PALAÇOULO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile drums. Are sediul în Miranda Do Douro, Portugalia.

 1. TANOARIA S PINTO COELHO & ADREGO, LDA.

  Portugalia

  Compania TANOARIA S PINTO COELHO & ADREGO, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Artizanat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Butoaie din lemn, și Butoaie din lemn. Are sediul în Ovar, Portugalia.

 2. GRUPO MURÚA

  Spania

  Compania GRUPO MURÚA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ageing in casks, casks, used oak barrels, și barrique casks. Are sediul în Navarrete, Spania.

 3. FRANLIK IMEXPORT SPAIN S.L.

  Spania

  Compania FRANLIK IMEXPORT SPAIN S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile oak dowels. Are sediul în Logroño, Spania.

 4. RAST IRENA AVSENIK S.P.

  Slovenia

  Compania RAST IRENA AVSENIK S.P., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse finite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Butoaie din lemn, Scaune din lemn, Butoaie din lemn, și Scaune din lemn. Are sediul în Straža, Slovenia.

 5. TONNELLERIE BILLON

  Franta

  Compania TONNELLERIE BILLON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile casks. Are sediul în Beaune, Franta.

 6. AVANTAGES ET DIFFERENCE

  Franta

  Compania AVANTAGES ET DIFFERENCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - agenti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Butoaie din lemn, Butoaie din lemn, casks, oak sawn timber, și ageing in casks. Are sediul în Toulouse, Franta.

 7. BINDEREI - HERBERT SCHNECKENLEITNER

  Austria

  Compania BINDEREI - HERBERT SCHNECKENLEITNER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - ambalaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Butoaie si bidoane din material plastic, Ambalaje din lemn, Butoaie din lemn, Articole de uz casnic din lemn, Butoaie si bidoane din material plastic, Ambalaje din lemn, Butoaie din lemn, și Articole de uz casnic din lemn. Are sediul în Waidhofen An Der Ybbs, Austria.

 8. SOUTHERNCASKS S.L.

  Spania

  Compania SOUTHERNCASKS S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile barrels. Are sediul în El Puerto De Santa María, Spania.

 9. TONELERÍA FERNANDO GANGUTIA

  Spania

  Compania TONELERÍA FERNANDO GANGUTIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie din lemn. Are sediul în Cenicero, La Rioja, Spania.

 10. BARRIS.PT

  Portugalia

  Compania BARRIS.PT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile casks. Are sediul în Trofa, Portugalia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit