• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • lemn - sculpturi

Rezultate pentru

Lemn - sculpturi - Import export

 1. RYBA WOODEN PRODUCTS MANUFACTURER

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania RYBA WOODEN PRODUCTS MANUFACTURER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articole de uz casnic din lemn, Lemn - sculpturi, cutting boards, wood craftwork, wooden objects, wooden plates, wooden gift items, chopping-boards, și wooden accessory. Are sediul în Olpiny, Polonia.

 2. DRECHSLEREI SCHMIEDEL

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania DRECHSLEREI SCHMIEDEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - sculpturi. Are sediul în Sehmatal-Neudorf, Germania.

 3. TARGANT L'HABITAT

  Franta

  Compania TARGANT L'HABITAT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - sculpturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii - finisaje, și Constructii - finisaje. Are sediul în Miribel, Franta.

 4. HOLY LAND MARKET

  Israel

  Compania HOLY LAND MARKET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - sculpturi. Are sediul în Jerusalem, Israel.

 5. MORODER LEO KG. -DEVOTIONALIEN

  Italia

  Compania MORODER LEO KG. -DEVOTIONALIEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole religioase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - sculpturi, sacred art - religious items, religious items, și Lemn - sculpturi. Are sediul în St.ulrich / Gröden, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CREAOLIVEWOOD

  Franta

  Compania CREAOLIVEWOOD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - sculpturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Wooden gift items, wood craftwork, decorative wood, și wood trade. Are sediul în Toulouse, Franta.

 2. OLIVE WOOD LUXURY

  Tunisia

  Compania OLIVE WOOD LUXURY, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - sculpturi. Are sediul în Sfax, Tunisia.

 3. GÜNTER REICHEL

  Germania

  Compania GÜNTER REICHEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - sculpturi. Are sediul în Marienberg, Germania.

 4. RAPOPORT GMBH

  Germania

  Compania RAPOPORT GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - sculpturi. Are sediul în Haan, Germania.

 5. NYN WOODEN HANGER

  Turcia

  Compania NYN WOODEN HANGER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - sculpturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wooden accessory. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. ERWIN SCHÖN INH. ROBERT SCHEIBLICH E.K.

  Germania

  Compania ERWIN SCHÖN INH. ROBERT SCHEIBLICH E.K., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - sculpturi. Are sediul în Küps, Germania.

 2. SANTONS RICHARD

  Franta

  Compania SANTONS RICHARD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - articole si accesorii decorative. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - sculpturi, xmas figurines, terracotta xmas figurines, și Lemn - sculpturi. Are sediul în Aix En Provence, Franta.

 1. THE MARK IMPEX

  India

  Compania THE MARK IMPEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - sculpturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile carved wooden frames, și iron and wooden tables. Are sediul în Saharanpur, India.

 2. FALEGNAMERIA ARTISTICA DI COLASANTE CLAUDIO

  Italia

  Compania FALEGNAMERIA ARTISTICA DI COLASANTE CLAUDIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - sculpturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile solid wood, custom-made wooden furniture, natural wood furniture, și indoor furnishings. Are sediul în Brembilla, Italia.

 3. GEBR. VERHEYEN

  Belgia

  Compania GEBR. VERHEYEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - sculpturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile timber trade, insulation, și door and window. Are sediul în Merksplas, Belgia.

 4. SIVETS

  Ucraina

  Compania SIVETS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - sculpturi. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 5. OAKYWOOD

  Polonia

  Compania OAKYWOOD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - sculpturi. Are sediul în Ciche, Polonia.

 6. FRIEDRICH KARL-PETER LEHMANN

  Germania

  Compania FRIEDRICH KARL-PETER LEHMANN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - articole, Lemn - sculpturi, Obiecte decorative din ceramica, Papetarie - articole, Lemn - articole, Lemn - sculpturi, Obiecte decorative din ceramica, și Papetarie - articole. Are sediul în Colditz, Germania.

 7. F. OESCHGER SÖHNE

  Elvetia

  Compania F. OESCHGER SÖHNE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - articole, Lemn - sculpturi, Mobilier - articole si accesorii decorative, Obiecte decorative din ceramica, Lemn - articole, Lemn - sculpturi, Mobilier - articole si accesorii decorative, și Obiecte decorative din ceramica. Are sediul în Gansingen, Elvetia.

 8. KUNSTGEWERBE GERD HOFMANN

  Germania

  Compania KUNSTGEWERBE GERD HOFMANN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - sculpturi, Obiecte decorative din ceramica, Papetarie - articole, Jocuri si jucarii, Lemn - sculpturi, Obiecte decorative din ceramica, Papetarie - articole, și Jocuri si jucarii. Are sediul în Kurort Seiffen, Germania.

 1. MATTHIAS HILLIG

  Germania

  Compania MATTHIAS HILLIG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - sculpturi, Mobilier - articole si accesorii decorative, Papetarie - articole, Jocuri si jucarii, Lemn - sculpturi, Mobilier - articole si accesorii decorative, Papetarie - articole, și Jocuri si jucarii. Are sediul în Oederan, Germania.

 2. STEFFEN KAISER

  Germania

  Compania STEFFEN KAISER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - articole, Lemn - sculpturi, Obiecte decorative din ceramica, Papetarie - articole, Lemn - articole, Lemn - sculpturi, Obiecte decorative din ceramica, și Papetarie - articole. Are sediul în Bischofswerda, Germania.

 3. SIGRID SICKINGER

  Germania

  Compania SIGRID SICKINGER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pepiniere si silvicultura, Lemn - articole, Lemn - sculpturi, Papetarie - articole, Pepiniere si silvicultura, Lemn - articole, Lemn - sculpturi, și Papetarie - articole. Are sediul în Ottersweier, Germania.

 4. LE FIL À BOIS

  Franta

  Compania LE FIL À BOIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Artizanat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - sculpturi, cabinet-making workshop, accessories and lamps, Lemn - sculpturi, și artistic hand craftsmanship. Are sediul în Hareville, Franta.

 5. DRECHSLEREI ROLF ZÄNKER INH. DIRK ZÄNKER

  Germania

  Compania DRECHSLEREI ROLF ZÄNKER INH. DIRK ZÄNKER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - sculpturi, Mobilier - articole si accesorii decorative, Papetarie - articole, Jocuri si jucarii, Lemn - sculpturi, Mobilier - articole si accesorii decorative, Papetarie - articole, și Jocuri si jucarii. Are sediul în Olbernhau, Germania.

 6. VOLKER KOLBE

  Germania

  Compania VOLKER KOLBE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - articole, Lemn - sculpturi, Obiecte decorative din ceramica, Jocuri si jucarii, Lemn - articole, Lemn - sculpturi, Obiecte decorative din ceramica, și Jocuri si jucarii. Are sediul în Deutschneudorf, Germania.

 7. MATTHIAS VOGEL

  Germania

  Compania MATTHIAS VOGEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - sculpturi, Obiecte decorative din ceramica, Jocuri si jucarii, Artizanat, Lemn - sculpturi, Obiecte decorative din ceramica, Jocuri si jucarii, și Artizanat. Are sediul în Eibenstock, Germania.

 8. FAIR HANDEL GMBH

  Germania

  Compania FAIR HANDEL GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - sculpturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte decorative din ceramica, Sarbatori - articole si decoratiuni, Arta si galerii de arta, Articole religioase, Obiecte decorative din ceramica, Sarbatori - articole si decoratiuni, Arta si galerii de arta, și Articole religioase. Are sediul în Münsterschwarzach, Germania.

 9. SEIFFENER PYRAMIDENHAUS GESCHWISTER STEPHANI OHG

  Germania

  Compania SEIFFENER PYRAMIDENHAUS GESCHWISTER STEPHANI OHG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - articole, Lemn - sculpturi, Obiecte decorative din ceramica, Papetarie - articole, Lemn - articole, Lemn - sculpturi, Obiecte decorative din ceramica, și Papetarie - articole. Are sediul în Kurort Seiffen, Germania.

 10. WALTER WERNER KUNSTHANDWERK E.K. INH. SIGFRIED WERNER

  Germania

  Compania WALTER WERNER KUNSTHANDWERK E.K. INH. SIGFRIED WERNER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - sculpturi, Mobilier - articole si accesorii decorative, Obiecte decorative din ceramica, Papetarie - articole, Lemn - sculpturi, Mobilier - articole si accesorii decorative, Obiecte decorative din ceramica, și Papetarie - articole. Are sediul în Kurort Seiffen, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit